Κατεβάστε το Facebook Chat για Android

Με την εφαρμογή Facebook Chat για Android, μηνύματα Facebook, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα άμεσων μηνυμάτων και μηνυμάτων εισερχομένων σε φίλους σε όλο το κοινωνικό δίκτυο.

Ωστόσο, προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων στη συσκευή σας Android , πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος από το Android Market. Το Facebook Messenger for Android είναι ελεύθερο για λήψη και χρήση.

01 από 07

Αναζήτηση για το Facebook Messenger στο Android Market

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να βρείτε και να ανοίξετε το Android Market:

  1. Βρείτε το εικονίδιο της τσάντας ψώνια Android Market στο φάκελο εφαρμογών σας.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο για να ανοίξετε το Market στη συσκευή σας.
  3. Αφού ξεκινήσετε, μπορείτε να περιηγηθείτε και να κάνετε λήψη εφαρμογών στο τηλέφωνό σας.

Αναζήτηση για το Facebook Messenger για Android

Αφού ανοίξετε το Android Market, θα πρέπει να αναζητήσετε το κινητό λογισμικό Facebook Messenger για τη συσκευή σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκινήσετε:

  1. Εντοπίστε το εικονίδιο μεγεθυντικού φακού στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και πληκτρολογήστε "Facebook" στο πεδίο αναζήτησης.
  3. Επιλέξτε "Facebook Messenger" από το μενού αποτελεσμάτων.

02 του 07

Κατεβάστε το Facebook Messenger για Android

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Από την παραπάνω οθόνη, μπορείτε να κατεβάσετε το Facebook Chat Messenger συμβατό με το τηλέφωνο ή τη συσκευή σας Android. Για να ξεκινήσετε τη λήψη του Facebook Messenger για Android, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Λήψη" για να συνεχίσετε, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας όπως απεικονίζεται παραπάνω.

Από αυτή τη σελίδα στο Android Market , μπορείτε επίσης να προβάλετε στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Chat του Facebook, να διαβάσετε τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες σχετικά με το πρόγραμμα και να αξιολογούν το Facebook Messenger από ένα έως πέντε αστέρια βάσει της δικής σας εμπειρίας.

03 του 07

Αποδοχή και λήψη του Facebook Messenger για εφαρμογή Android

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε και να κατεβάσετε την εφαρμογή σας στο Facebook Chat στο τηλέφωνό σας Android. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Αποδοχή & λήψη" (όπως απεικονίζεται παραπάνω) για να συνεχίσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό προγράμματος στη συσκευή σας.

04 του 07

Το δικό σας Facebook Chat Android Download έχει ξεκινήσει

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια γραμμή κατάστασης που θα αναφέρει λεπτομερώς την εξέλιξη της λήψης του Φόρτου σας στο Facebook στο κινητό σας τηλέφωνο Android. Περιμένετε να τελειώσει η λήψη, η οποία μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα του Internet σας.

Ενώ περιμένετε, είστε ελεύθεροι να εκτελέσετε άλλες ενέργειες στο τηλέφωνο ή τη συσκευή σας, αλλά αυτό μπορεί να επιβραδύνει το ρυθμό λήψης στη συσκευή σας.

05 του 07

Συνδεθείτε στην εφαρμογή Facebook Messenger στη συσκευή σας Android

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του τηλεφωνικού σας μηνύματος στο Facebook Chat, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον πελάτη άμεσων μηνυμάτων στο τηλέφωνό σας Android. Κάντε κλικ στο γκρι κουμπί "Άνοιγμα" για να ξεκινήσετε το Facebook Chat.

Όταν φτάσετε στην οθόνη που απεικονίζεται παραπάνω, μπορείτε να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο Facebook στα πεδία που παρέχονται. Κάντε κλικ στο κουμπί "Συνδεθείτε στο Facebook" για να συνεχίσετε.

Τι εάν δεν έχω λογαριασμό στο Facebook;

Εάν δεν διαθέτετε ήδη ένα δωρεάν λογαριασμό στο Facebook, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Εγγραφή στο Facebook" που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης για να ξεκινήσετε με αυτή την εφαρμογή συνομιλίας στο Facebook.

06 του 07

Πώς να βρείτε Facebook Chat στο Android σας

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση του Facebook Chat στο κινητό σας τηλέφωνο Android; Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να βρείτε πού έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Facebook Messenger:

  1. Εντοπίστε το φάκελο "Εφαρμογές" στη συσκευή σας Android.
  2. Βρείτε το μπλε εικονίδιο της εφαρμογής Chat στο Facebook, με τίτλο "Messenger".
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ξεκινήσει η εφαρμογή.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα εικονίδια Facebook, τα οποία είναι διακοσμημένα με το περίφημο "f" του κοινωνικού δικτύου, το Facebook Messenger διαθέτει μπαλόνια δύο λέξεων με μπλε κουδουνίστρα / αστραπή.

07 του 07

Καλώς ήλθατε στο Facebook Chat για το Android

Στιγμιότυπο οθόνης, Google

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να συνδεθείτε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook Chat Messenger στο κινητό σας τηλέφωνο Android.

Ακριβώς όπως στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου, μπορείτε να στείλετε μηνύματα εισερχομένων και επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα φίλων σας των online χρηστών για να ξεκινήσετε την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Απολαύστε την εφαρμογή Android του Facebook Messenger!