Εφαρμογές ροής μουσικής για Android

Ανεξάρτητα από το αν έχετε smartphone smartphone, tablet ή άλλο φορητό τύπο Android, μπορείτε να το μετατρέψετε σε συσκευή ανίχνευσης μουσικής απλά χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής συνεχούς ροής που παρέχει μια δωρεάν εφαρμογή Android.

Μπορεί να έχετε ήδη μια συλλογή τραγουδιών και άλμπουμ που έχουν συγχρονιστεί στη συσκευή σας Android, αλλά αν δεν ενημερώσετε συχνά αυτό το περιεχόμενο, μπορεί γρήγορα να γίνει ξεχασμένη. Εάν προτιμάτε να έχετε σχεδόν απεριόριστη προσφορά νέας μουσικής χωρίς να διακινδυνεύετε να γεμίσετε το χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας, τότε η χρήση υπηρεσιών ροής μουσικής θα μπορούσε να είναι η τέλεια λύση.

Πολλές υπηρεσίες αυτού του τύπου παρέχουν τώρα μια δωρεάν εφαρμογή μουσικής Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε ροές μουσικής μέσω του δρομολογητή Wi-Fi ή μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας.

Για να σας εξοικονομήσει η ταλαιπωρία της αναζήτησης στο Διαδίκτυο ψάχνοντας για μουσικές υπηρεσίες που προσφέρουν μια δωρεάν εφαρμογή μουσικής για κινητά για την πλατφόρμα Android, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο (σε καμία συγκεκριμένη σειρά) μερικών από τους καλύτερους.

01 από 05

Slacker Radio App

Υπηρεσία ραδιοφωνικού σταθμού Internet Slacker. Εικόνα © Slacker, Inc.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα στη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Android Slacker Radio είναι ότι μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε συνδρομή. Αυτή είναι συνήθως μια πληρωμένη επιλογή με πολλές άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες και έτσι αυτή η πτυχή θα μπορούσε να σας επηρεάσει στην εγκατάσταση της εφαρμογής Android για να δοκιμάσετε το Slacker Radio.

Αφού εγκαταστήσετε την δωρεάν εφαρμογή (η οποία παρεμπιπτόντως είναι διαθέσιμη και για άλλες πλατφόρμες), μπορείτε να συντονίσετε τους 100 σταθμούς ραδιοφωνικών σταθμών της Slacker και να ακούσετε μια απεριόριστη ποσότητα μουσικής. Μπορείτε επίσης να μεταγλωττίσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους σταθμούς.

Προφανώς υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα χαρακτηριστικά για εσάς αν πληρώσετε μια συνδρομή στο Slacker Radio. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες είναι να μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά τη μουσική απευθείας στο αποθηκευτικό χώρο του Android σας, ώστε να μην χρειάζεται να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο Internet.

Αν θέλετε να ακούτε μουσική στο στυλ Internet Radio , τότε η δωρεάν εφαρμογή Slacker Radio προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να ανακαλύψετε τη μουσική δωρεάν και σίγουρα αξίζει να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας Android. Περισσότερο "

02 του 05

Pandora Radio App

Νέο Ράντο Ράντορα. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες μουσικών συστάσεων όπως το Pandora Radio , τότε θα πρέπει να πιέσετε σκληρά για να βρείτε έναν καλύτερο πόρο για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας για ακρόαση μουσικής. Το Μουσικό Πρόγραμμα Genome Music του Ράντορα διαθέτει μια εξαιρετική μηχανή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή.

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Android (διαθέσιμο και για άλλες πλατφόρμες για κινητά) για να βρείτε και να ακούσετε εκατομμύρια τραγούδια που προτείνονται με βάση τις προτιμήσεις σας και τις αντιπαθειές σας. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Pandora Radio πριν, τότε μπορεί να θεωρηθεί ως ένας εξατομικευμένος ραδιοφωνικός σταθμός όπου θα φτάσετε στο DJ. Με την πάροδο του χρόνου, το σύστημα μαθαίνει τι είδους μουσική σας αρέσει μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη διεπαφής επάνω / κάτω και γίνεται πιο ακριβής.

Η δωρεάν εφαρμογή Ραντάρ Ραντόρα σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική μέσω Wi-Fi ή μέσω του δικτύου του φορέα τηλεφωνίας σας. Παρόλο που υπάρχει ένα όριο πτώσης με το Pandora Radio, εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός πόρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη συσκευή σας Android για να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες και μπάντες που παίζουν μουσική που σας αρέσει. Περισσότερο "

03 του 05

Spotify App

Spotify. Εικόνα © Spotify Ltd.

Ακριβώς όπως η εφαρμογή iPhone, θα πρέπει να είστε συνδρομητής Spotify Premium για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση του Spotify μέσω της φορητής συσκευής σας Android. Ωστόσο, υπάρχει μια ελεύθερη επιλογή που ονομάζεται δωρεάν ραδιόφωνο Spotify που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ακούσετε τραγούδια χωρίς συνδρομή (χρησιμοποιώντας τον δωρεάν λογαριασμό σας ), αλλά αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν δεν έχετε δωρεάν λογαριασμό, θα πρέπει να εγγραφείτε πρώτα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας Android και η εγγραφή σας στο Spotify Premium σάς επιτρέπει να ακούτε ένα απεριόριστο ποσό ροής μουσικής και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια εύχρηστη λειτουργία που ονομάζεται λειτουργία χωρίς σύνδεση . Αυτό σας βοηθά να κατεβάσετε κομμάτια στη συσκευή σας, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα - ακόμα και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet.

Ακόμη και αν δεν πληρώσετε μια συνδρομή, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify για ορισμένες εργασίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) για να συγχρονίσετε τα δικά σας τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον δωρεάν λογαριασμό Spotify για να αναζητήσετε τραγούδια και άλμπουμ που μπορούν στη συνέχεια να αγοραστούν και να φορτωθούν όπως μια παραδοσιακή a la carte μουσική υπηρεσία - π.χ. iTunes Store και Amazon MP3 .

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Spotify . Περισσότερο "

04 του 05

MOG App

Λογότυπο Mog. Εικόνα © MOG, Inc.

Το MOG προσφέρει δωρεάν διαφημιστικό λογαριασμό ως πρότυπο για τη ροή μουσικής στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας, αλλά αν θέλετε αυτό στο φορητό σας Android τότε θα πρέπει να είστε συνδρομητής MOG Primo . Αυτό το επίπεδο συνδρομής προσφέρει τις περισσότερες κινητές ροές μουσικής στα 320 Kbps και έτσι θα μπορούσε να είναι το clinker deal αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που παρέχει μουσική με την υψηλότερη ποιότητα - παρεμπιπτόντως, αυτό το επίπεδο ποιότητας ήχου ξεπερνά τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες. Εκτός από την απεριόριστη ποσότητα μουσικής συνεχούς ροής χωρίς διαφήμιση, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη τραγουδιών αν προτιμάτε. Η χρήση της εφαρμογής Android MOG βοηθά επίσης να διατηρήσετε συγχρονισμένα τα playlist σας μεταξύ του cloud και των συσκευών σας.

Το MOG προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών από την εφαρμογή Android, ώστε να μπορείτε να δείτε αν είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει επιλογή ελεύθερης πρόσβασης μετά από αυτό. Περισσότερο "

05 του 05

Last.fm App

Εικόνα © Last.fm Ltd

Η ροή μουσικής στο φορητό σας Android με χρήση της εφαρμογής του Last.fm είναι δωρεάν για χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία σε άλλες χώρες, απαιτείται μια μικρή συνδρομή ανά μήνα. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Last.fm, τότε ουσιαστικά μια υπηρεσία εντοπισμού μουσικής που χρησιμοποιεί ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται 'scrobbling'. Αυτό διατηρεί ένα ρεκόρ για αυτό που ακούτε περισσότερο (καλύπτει μια σειρά από άλλες υπηρεσίες μουσικής επίσης) και χρησιμοποιείται για να συστήσει παρόμοια μουσική που μπορεί να σας αρέσει.

Μπορείτε να ακούσετε το ραδιόφωνο Last.fm στο παρασκήνιο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android, καθώς και να λάβετε συστάσεις μουσικής και να παρακολουθήσετε τα ψίχουλα του φίλου σας. Περισσότερο "