Τύποι μπλοκ Minecraft

Προφίλ Minecraft | Οδηγός επιβίωσης | Τέρατα | Τύποι μπλοκ Έλεγχοι

Το Minecraft διαθέτει τυχαία δημιουργούμενους κόσμους που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από μπλοκ. Δεδομένου ότι η συνεχιζόμενη ύπαρξη του χαρακτήρα σας εξαρτάται από την κατασκευή των πραγμάτων με τα εν λόγω μπλοκ - τουλάχιστον στον τρόπο επιβίωσης που είναι γεμάτος τέρατα του παιχνιδιού - είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιοι τύποι αξίζει να συγκεντρωθούν και που πρέπει να μείνουν. Αυτό που ακολουθεί είναι μια λίστα με τους διάφορους τύπους μπλοκ που θα συναντήσετε στα ταξίδια Minecraft και τι μπορείτε να κάνετε μαζί τους.

01 από 21

Βρωμιά

Φωτογραφία Eric Raptosh / Getty Images

Ναι, η βρωμιά έρχεται σε μπλοκ, όχι σε συστάδες ή σε πασσάλους, επομένως δεν χρειάζεστε έναν εκσκαφέα ή μπουλντόζα για να διαμορφώσετε τον κόσμο στο Minecraft - ένα φτυάρι θα κάνει καλά. Μπορείτε είτε να μετασχηματίσετε τη γη βγάζοντας έξω τις βρωμιές είτε απλά να χρησιμοποιήσετε το έδαφος για να φυτέψετε τα πράγματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μπλοκ για να δημιουργήσετε ένα προσωρινό καταφύγιο, αλλά μόνο αν είστε απελπισμένοι - η βρωμιά δεν είναι ούτε ανθεκτική ούτε ιδιαίτερα ελκυστική.

Πρωτογενής χρήση: γεωργία.

02 από 21

Ξύλο

Το ξύλο είναι πολύ εύκολο να έρθει σε Minecraft , όπως τα μπλοκ θα εκτοξευθούν από τα δέντρα μόλις αρχίσετε bashing (με τις γροθιές σας) ή τεμαχισμό (με ένα τσεκούρι). Το ξύλο είναι το πιο σημαντικό δομικό στοιχείο νωρίς στο παιχνίδι, καθώς θα το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάρβουνο και σανίδες. Ο κάρβουνο είναι ένας τύπος καυσίμου και ένα βασικό συστατικό στη δημιουργία φακών.

Τα δάπεδα δεν είναι μόνο ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των πειρατικών πειρατών, αλλά και κάνουν τις δομές που μπορούν να επισκευαστούν στο Minecraft . Ωστόσο, η πιο σημαντική χρήση των σανίδων είναι η κατασκευή πινάκων χειροτεχνίας. Ένα τραπέζι χειροτεχνίας είναι απαραίτητο για το Minecraft, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε προηγμένα αντικείμενα όπως εργαλεία. Τα σανίδες μπορούν επίσης να μετατραπούν σε μπαστούνια για την κατασκευή φακών, βέλη, σπαθιά και τόξα.

Πρωτογενείς χρήσεις: κατασκευή, χειροτεχνία.

03 του 21

Πέτρα

Ένας άλλος άφθονος τύπος μπλοκ, πέτρα είναι ένα ευπροσάρμοστο δομικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε, από τοίχους και δρόμους μέχρι αγάλματα και φράκτες. Τα πέτρινα μπλοκ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κουμπιών και πινακίδων πίεσης για πιο περίτεχνα σχέδια (re: evil genius).

Πρωτογενείς χρήσεις: κατασκευή, χειροτεχνία.

04 από 21

Αμμος

Η άμμος είναι ένας από τους λίγους τύπους μπλοκ που ακολουθεί πραγματικά τους νόμους της βαρύτητας, καθιστώντας δύσκολη τη χρήση για την οικοδόμηση των πραγμάτων. Έχει, ωστόσο, πολλές άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες στο Minecraft . Η άμμος είναι το βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία γυαλιού για παράθυρα και για TNT για να φυσάει τα πράγματα με τα χαλαρά. Μπορείτε επίσης να κάνετε έναν πιο ανθεκτικό τύπο μπλοκ, ψαμμίτη, με τέσσερα τετράγωνα άμμου

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία.

05 από 21

Χαλίκι

Ένας άλλος τύπος μπλοκ που επηρεάζεται από τη βαρύτητα, χαλίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή των δεξαμενών νερού στη γη, τη σφράγιση από σπηλιές, τη δημιουργία αυτοσχέδιων κλιμακοστασίων και για άλλα οικοδομικά έργα που δεν απαιτούν αντοχή ή ανθεκτικότητα πέτρας. Μπορείτε να σπάσετε τα μπλοκ χαλκού για να αποκτήσετε φλαμίσκο, ένα βασικό συστατικό για την κατασκευή βέλη και για την κατασκευή του πυρογενή πυριτίου και χάλυβα εργαλείο.

Πρωτογενής χρήση: οικοδόμηση.

06 από 21

Πηλός

Ενώ ο πηλός μοιάζει με πέτρινα τεμάχια, έχει μια ομαλότερη υφή και συχνά εμφανίζεται κοντά σε ύδατα και άμμο. Ο πηλός από μόνη της μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή, αλλά είναι πιο χρήσιμο να σπάσει τα μπλοκ σε πηλό κομμάτια για την κατασκευή τούβλων.

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία.

07 από 21

Πάγος

Χρήσιμο εάν πάντα θέλατε να φτιάξετε το δικό σας Φρούριο της Μοναξιάς. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει μακριά από τη φωτιά ή θα μείνει με ένα φρούριο Slopitude.

Πρωτογενής χρήση: οικοδόμηση.

08 από 21

Χιόνι

Τα μπλοκ χιονιού μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία οχυρών, αλλά μια πιο κωμική χρήση των λευκών τεμαχίων είναι για τη δημιουργία χιονοστιβάδων. Οι χιονοστιβάδες μπορούν να ρίξουν μόνο και να μην προκαλέσουν ζημιά, αλλά μπορούν να χτυπήσουν πλάσματα πλάσματα με ένα χρονομετρημένο χτύπημα.

Πρωτογενής χρήση: αναψυχή.

09 από 21

Καλντερίμι

Συνήθως βρίσκεται στα υπόγεια υπόγεια υπόγεια της Minecraft , το λιθόστρωτο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από την επιφάνεια του, που μοιάζει με πολλαπλές πέτρες κολλημένες μαζί. Διαφορετικά έχει τις ίδιες γενικές χρήσεις με την κανονική πέτρα. Μια βασική διαφορά είναι ότι χρειάζονται λιθόστρωτα για να φτιαχτούν φούρνους, πράγμα που σας δίνει τη δύναμη να μυρίζετε αντικείμενα για να δημιουργείτε νέα αντικείμενα.

Πρωτογενείς χρήσεις: κατασκευή, χειροτεχνία.

10 από 21

Αμμόπετρα

Με την εμφάνιση της άμμου αλλά την ανθεκτικότητα της πέτρας, ο ψαμμίτης είναι μια φανταστική επιλογή για δομές κτιρίων που μοιάζουν με κάτι από την αρχαία Αίγυπτο. Πυραμίδες, καθένας;

Πρωτογενής χρήση: οικοδόμηση.

11 από 21

Moss Stone

Η πέτρα από βρύα είναι ουσιαστικά καλυμμένη από μύκητα λιθόστρωτο, με πράσινες ραβδώσεις βρύα που αναπτύσσονται πάνω στην επιφάνεια της πέτρας. Βρίσκεται αποκλειστικά στα μπουντρούμια του Minecraft και λειτουργεί σαν λιθόστρωτο.

Πρωτογενής χρήση: οικοδόμηση.

12 από 21

Οψιάνος

Το Obsidian είναι ένας εξαιρετικά ανθεκτικός, διακριτικός τύπος μπλοκ που βρίσκεται μόνο κοντά στη λάβα. Δέκα μπλοκ οψιανού χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια πορφυρή πύλη στο βασίλειο του Minecraft , το Nether.

Πρωτογενείς χρήσεις: κτίρια, πύλες.

13 από 21

Άνθρακας

Το μεταλλεύμα άνθρακα μπορεί να ταυτιστεί με μαύρα πετάλια σε ό, τι αλλιώς μοιάζει με ένα πέτρινο μπλοκ. Θα το βρείτε συνήθως οπουδήποτε θα βρείτε πέτρα - ειδικά σε βουνά, σπηλιές και γκρεμούς. Κάθε μπλοκ ανθρακωρυχείου παράγει άνθρακα για τη δημιουργία λαμπτήρων, τήξης υλικών σε φούρνο και τροφοδοσίας καροτσιών ορυχείων.

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία

14 από 21

Σιδηρομετάλλευμα

Το σιδηρομετάλλευμα, το οποίο ταυτίζεται με πεταλούδες σε γκρι μπλοκ, βρίσκεται βαθιά στο υπέδαφος. Το σφυρηλάτηση σιδηρομεταλλεύματος σε ένα φούρνο θα παράγει ράβδους σιδήρου που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ισχυρότερων τύπων πανοπλίας, εργαλείων και όπλων. Μια χαλύβδινη ράβδος απαιτείται επίσης για να φτιάξει το εργαλείο του χάλυβα και του χάλυβα, το οποίο θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις πυρκαγιές κατά βούληση χωρίς να χρειάζεται να ελέγξετε την πυροκεντρική.

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία.

15 από 21

Μετάλλευμα χρυσού

Το χρυσό μετάλλευμα είναι απαραίτητο για την κατασκευή πλινθωμάτων χρυσού, που χρησιμοποιούνται για τους ίδιους σκοπούς με το σίδηρο, αλλά με λιγότερα ανθεκτικά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πλινθώματα για να δημιουργήσετε μπλοκ χρυσού, για μια πιο παρακμιακή ματιά στην κληρονομιά σας. Φυσικά, θα είστε ο μόνος στον κόσμο για να το θαυμάσετε, καθώς τα τέρατα δεν φαίνονται όλα αυτά που εντυπωσιάζουν από τις εμφανείς εμφανίσεις του πλούτου.

Πρωτογενείς χρήσεις: κατασκευή, χειροτεχνία.

16 από 21

Diamond Ore

Το διαμαντένιο μεταλλεύμα παράγει διαμάντια, εκπληκτικά, το οποίο είναι το ισχυρότερο υλικό που διατίθεται για την κατασκευή πανοπλιών και εργαλείων. Ενώ μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μπλοκ διαμαντιών με τα διαμάντια, δεν είναι πρακτικά για την οικοδόμηση δεδομένου ότι το μετάλλευμα είναι τόσο σπάνιο. Κρατήστε το σκάψιμο βαθιά κάτω από το έδαφος μέχρι να βρείτε τον τύπο μπλοκ, το οποίο διαθέτει ελαφρώς μπλε φτερά στην επιφάνεια του.

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία.

17 από 21

Redstone Ore

Τα γκρίζα μπλοκ με κόκκινα φύλλα είναι κόκκινος, ένας σχετικά κοινός τύπος μεταλλεύματος που έχει πολλές ενδιαφέρουσες χρήσεις. Η καταστροφή αυτού του μπλοκ μεταλλεύματος θα δημιουργήσει σκόνη redstone, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή διαφόρων μηχανικών υλικών στο Minecraft . Μερικά από τα αντικείμενα που μπορείτε να δημιουργήσετε με τη σκόνη περιλαμβάνουν πυξίδα, ρολόι και σύρμα, τα οποία σε συνδυασμό με πλάκες πίεσης και κουμπιά, ενεργοποιούν τις πόρτες και άλλες συσκευές.

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία.

18 από 21

Lapis Lazuli Ore

Εάν βλέπετε ένα γκρι μπλοκ με σκούρο μπλε φτερά, είναι το Lapis Lazuli, ένα σπάνιο μεταλλεύμα που περιέχει μπλε χρωστική όταν σπάσει. Χρησιμοποιήστε την μπλε χρωστική για να δημιουργήσετε μπλοκ Smurf-μπλε, μπλε μαλλί, και ούτω καθεξής.

Πρωτογενής χρήση: χειροτεχνία.

19 από 21

Netherrack

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, το Netherrack βρίσκεται αποκλειστικά στο Nether. Μια κοκκινωπή έκδοση του βρύου πέτρα, netherrack είναι ένα ωραίο μπλοκ για να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να οικοδομήσουμε μια επιβλητική δομή με το αίμα σαν τοίχους.

Πρωτογενής χρήση: οικοδόμηση.

20 από 21

Soul Sand

Αυτός ο τύπος αποκλεισμού των Κάτω Χωρών συμπεριφέρεται με τρόπο παρόμοιο με τους πειρατές, επιβραδύνοντας εκείνους που το διασχίζουν. Η άμμος ψυχής δεν έχει πολύ πρακτική χρήση σε οικιακή εφαρμογή, αλλά ως παγίδα ή άμυνα, λειτουργεί αρκετά καλά. Εάν πρέπει να έχετε εχθρούς, είναι καλύτερο να έχουν δύσκολη στιγμή να προσπαθήσουν να φτάσουν σε εσάς.

Πρωτογενής χρήση: παγίδες.

21 από 21

Glowstone

Βρισκόμενο μόνο στο Κάτω, το glowstone παίρνει το όνομά του από τα φώτα που προέρχονται από το φως.

Πρωτογενής χρήση: οικοδόμηση.