Διαγραφή ενός μεμονωμένου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συνομιλία στο Yahoo Mail

Επιλέξτε ένα μήνυμα για διαγραφή σε μια συνομιλία

Στην προβολή συνομιλιών του Yahoo Mail, τα συναφή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγκεντρώνονται για να σχηματίσουν ένα νήμα, ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε ως ομάδα και αρχείο ή να τα διαγράψετε μαζί.

Τι κάνετε αν θέλετε να διαγράψετε μόνο ένα μήνυμα και όλα τα μηνύματα Yahoo Mail σας δείχνουν ότι είναι η συζήτηση; Η επιλογή μεμονωμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για απομάκρυνση από ένα νήμα είναι εύκολη. Μπορείτε ακόμη να διαγράψετε από τη λίστα μηνυμάτων χωρίς να ανοίξετε πρώτα τη συζήτηση.

Διαγραφή ενός μεμονωμένου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συνομιλία στο Yahoo Mail

Για να διαγράψετε μόνο ένα μήνυμα από μια συζήτηση στο Yahoo Mail παρά να μετακινήσετε ολόκληρο το νήμα στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων:

  1. Ανοίξτε τη συζήτηση.
  2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο μήνυμα που θέλετε να καταργήσετε.
  3. Εάν η συνομιλία δεν έχει ακόμη επεκταθεί επαρκώς για να εμφανιστεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να καταργήσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Απάντηση , Απάντηση σε όλα ή Προώθηση στο κάτω μέρος της οθόνης email και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μήνυμα που θέλετε να καταργήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα .
  5. Επιλέξτε Διαγραφή μηνύματος από το μενού που εμφανίζεται.

Εναλλακτικά, διαγράψτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα νήμα χωρίς να ανοίξετε πρώτα τη συνομιλία:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί > μπροστά από τη συνομιλία στη λίστα μηνυμάτων ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να επισημάνετε το νήμα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα επάνω και κάτω. στη συνέχεια, πατήστε το δεξί πλήκτρο βέλους.
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε με το δείκτη του ποντικιού.
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Διαγραφή αυτού του μηνύματος .