Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Yahoo Mail

Αποκαλύψτε τα εισερχόμενά σας με την προβολή συνομιλίας Yahoo Mail

Η προβολή συνομιλιών είναι μια επιλογή στο Yahoo Mail που σας επιτρέπει να ομαδοποιείτε ένα ολόκληρο νήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα κομμάτι. Είναι πραγματικά εύκολο να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προβολή Συνομιλίας αν θέλετε να κρατήσετε τα πάντα σε ένα μέρος. Εμφανίζεται μια μόνο καταχώριση για όλες τις απαντήσεις και τα μηνύματα που αποστέλλονται που αντιστοιχούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια μπροστά και πίσω από μια δωδεκάδα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα τα σχετικά μηνύματα θα παραμείνουν σε ένα ενιαίο νήμα που είναι εύκολο να ανοίξετε, να μετακινήσετε, να κάνετε αναζήτηση ή να διαγράψετε με μερικά μόνο κλικ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν την προβολή "Συνομιλία", γι 'αυτό και το Yahoo Mail το ενεργοποιεί από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορεί μερικές φορές να δημιουργεί σύγχυση για να κοσκινίσει μέσα από μια δέσμη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προβολή "Συνομιλία" αν δεν σας αρέσει αυτός ο τρόπος ανάγνωσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αν προτιμάτε τα πάντα να είναι χωριστά και να αναφέρονται ως μεμονωμένα μηνύματα .

Κατευθύνσεις

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Yahoo Mail μέσω των ρυθμίσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προβολής.

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μενού ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία του Yahoo Mail. Είναι αυτό που μοιάζει με ταχύτητα.
  2. Επιλέξτε περισσότερες ρυθμίσεις στο κάτω μέρος αυτού του μενού.
  3. Ανοίξτε την προβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αριστερή πλευρά της σελίδας.
  4. Κάντε κλικ στη φούσκα του ρυθμιστικού δίπλα στην επιλογή Ομάδες ανά συζήτηση . Είναι μπλε όταν είναι ενεργοποιημένο και λευκό όταν είναι απενεργοποιημένο.

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Yahoo Mail για κινητά, η εναλλαγή της λειτουργίας Συνομιλίες είναι λίγο διαφορετική.

  1. Πατήστε το εικονίδιο μενού για να δείτε περισσότερες επιλογές.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  3. Σύρετε τις Συνομιλίες στα δεξιά για να ενεργοποιήσετε την προβολή Συνομιλίας ή προς τα αριστερά για να την απενεργοποιήσετε.