Εννέα υποτιθέμενα παιχνίδια PS3 που πρέπει να παίξετε

Τα παιχνίδια PlayStation 3 για αναπαραγωγή σήμερα

Εάν είστε παίκτης Playstation εδώ και πολύ καιρό, ίσως σκέφτεστε τι να κάνετε με το παλιό σας PS3. Δώστε το σε ένα φίλο; Εμπορία; Χρησιμοποιήστε το ως πόρτα; Όλες οι καλές επιλογές, αλλά έχετε κάποιες αποστολές πριν από τότε. Κατά τη διάρκεια αυτής της γενιάς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία, για διάφορους λόγους, δεν βρήκαν ποτέ το ακροατήριο που άξιζαν, και οι περισσότεροι από αυτούς τώρα μπορούν να αγοραστούν σε χαμηλή τιμή. αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα ps3 παιχνίδια για κάτω από $ 20 και μερικά από τα πιο υποτιμημένα παιχνίδια PS3. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βγήκαν σε εποχές που ήταν πολύ γεμάτες με καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Σε άλλα, ήταν το αντίθετο, τα παιχνίδια που απελευθερώθηκαν σε εκείνες τις παράξενες στιγμές της χρονιάς (τους πρώτους δύο μήνες, για παράδειγμα), στις οποίες φαίνεται απίθανο να δημιουργηθούν νέες ασκήσεις. Όποια και αν είναι η αιτία, υπάρχουν τουλάχιστον εννέα παιχνίδια (τα περισσότερα που τρέχουν κάτω από 20 δολάρια νέα στα περισσότερα καταστήματα) που πρέπει να παίξετε πριν πάρετε το PS3 σας πίσω από το υπόστεγο και το βγάλτε από τη δυστυχία του. Εδώ είναι, με αλφαβητική σειρά.

Bulletstorm

Bullestorm. Εικόνα © EA

Γελοίος. Χαζος. Θαυμάσια, ένδοξα ηλίθια. Το "Bulletstorm" του 2011 είναι ένα παιχνίδι δράσης στο οποίο κερδίζετε επιπλέον πόντους για να είστε όσο το δυνατόν πιο βίαιοι όσο μπορείτε. Κτυπήστε τον εν λόγω άνθρωπο σε κάτι που κλονίστηκε, βάψτε το κεφάλι του, ρίξτε έναν άλλο εχθρό από έναν γκρεμό και κάντε όλα αυτά σε αρκετά γρήγορη διαδοχή για να διατηρήσετε το μετρητή combo σας να ανεβαίνει. Σε μια εποχή κατά την οποία φαίνεται να είμαστε πιο ευαίσθητοι στη βία σε όλες τις μορφές - ειδικά τα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνίδια - αυτός ο τίτλος αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Παίρνει smarts για να είναι αυτό το ηλίθιο. Είναι έξυπνο, καλά σχεδιασμένο και εθιστικό παιχνίδι δράσης, το είδος της β-κινηματογραφικής εμπειρίας που θέλαμε από το "Duke Nukem Forever" αλλά πήραμε στο "Bulletstorm" αντ 'αυτού. Περισσότερο "

Castlevania: Λόρδοι της σκιάς

Castlevania: Λόρδοι της σκιάς. Εικόνα © Konami

Αυτός είναι ο τίτλος στον κατάλογο που είναι πιο πιθανό να παράγει κραυγές του παιχνιδιού "Το παιχνίδι δεν υποτιμήθηκε!" Και, για να είμαστε δίκαιοι, το παιχνίδι του 2010 έκανε αρκετά κύματα για να πάρει μια συνέχεια του 2014 (οι περισσότεροι τίτλοι σε αυτό το χαρακτηριστικό ήταν ένα- shot IPs). Αλλά η προσοχή που συγκεντρώθηκε από τους "Λόρδες της Σκιάς" δεν ισοδυναμούσε με αυτό που άξιζε. Θα έπρεπε να είναι σε περισσότερες κορυφαίες δέκα λίστες και σε περισσότερες GOTY συνομιλίες με εκπληκτική reimagination του ένα από τα πιο σημαντικά franchises παιχνιδιών όλων των εποχών. Βελτιωμένα οπτικά εφέ, βαθύ παιχνίδι, μεγάλη φωνητική δουλειά και τόνοι παιχνιδιού, "Lords of Shadow" είναι ένας από τους τίτλους της πιο απαιτητικής αναπαραγωγής αυτής της γενιάς. Έτσι, ίσως περισσότεροι άνθρωποι το έπαιξαν στην πραγματικότητα από οποιοδήποτε παιχνίδι στον κατάλογο αυτό. Απλά παίξτε ξανά. Περισσότερο "

Darksiders

Darksiders. Εικόνα © THQ

Όπως και η παραπάνω καταχώρηση, αυτό είναι ένα αναμφισβήτητα δημοφιλές παιχνίδι, αλλά αυτό που δεν πήρε την προσοχή που άξιζε συνολικά, κάτι ακόμα πιο τραγικό για την συνέχεια του, η αντιληπτή αποτυχία του οποίου συνέβαλε στο τέλος του THQ. Θα πρέπει να πάρετε και τα δύο παιχνίδια "Darksiders" αυτή τη στιγμή γιατί αν παίζετε "Darksiders", με τον όμορφο συνδυασμό " God of War " - αυστηρή μάχη, μυθολογία και επίλυση παζλ, απλά θα πρέπει να παίξετε το ακόμη η συνέχεια. Περισσότερο "

Enslaved: Οδύσσεια στη Δύση

Enslaved: Οδύσσεια στη Δύση. Εικόνα © Namco
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια αυτής της γενιάς είναι επίσης ένα από τα πιο υποτιμημένα. "Enslaved" χτύπησε σε μια εποχή που το juggernaut "Call of Duty" πήρε πραγματικά ατμό, κάνοντας όλα όσα δεν ήταν shooter να φαίνονται γραφικά. "Ω, το παιχνίδι σας έχει πολύ φύλλωμα και πανέμορφα έδωσε ρυθμίσεις αντί του μετάλλου, του χάλυβα και της πυρκαγιάς; Πόσο χαριτωμένο. "" Το Enslaved "περιέχει τόσο πολλά από αυτά που ζητάμε από τα πρωτότυπα IP, αλλά ποτέ δεν παίρνουμε - πρωτότυπους χαρακτήρες σε έναν πλήρως υλοποιημένο κόσμο. Ας το παραδεχτούμε, παίκτες. Είμαστε όλο και πιο δύσκολες στιγμές όταν πρόκειται για τις πρωτότυπες ιδιότητες (ελπίζουμε ότι το PS4 θα εμπνεύσει κάποιους προγραμματιστές να αναλάβουν περισσότερους κινδύνους), καθώς συνεχίζονται οι πωλήσεις των χαρτών πωλήσεων. Πρέπει να αγκαλιάσουμε περισσότερα παιχνίδια όπως το Enslaved. Δεν είναι πολύ αργά. Περισσότερο "

Ακριβής αιτία 2

Ακριβής αιτία 2. Εικόνα © Square-Enix
Ένα από τα πιο εκρηκτικά παιχνίδια αυτής της γενιάς ήταν υπερβολικά οικεία σε μερικούς παίκτες που χρησιμοποιούσαν για να φυσούν τα πράγματα στους κόσμους των "Grand Theft Auto" και "Saints Row", αλλά αυτό το απίστευτα εθιστικό παιχνίδι ήταν πολύ εύκολα διαγραφόμενο από τη σύγκριση. Ναι, είναι οικείο. Αλλά είναι επίσης εντυπωσιακά καλά, ιδιαίτερα στον τρόπο που αγκαλιάζει το όχημα. Δεν είστε μόνο ενθουσιασμένοι να κλέβετε μια απίστευτη ποικιλία οχημάτων (πάνω από 100) αλλά είστε ενθαρρυνμένοι να τρελαίνετε μαζί τους. Ελικόπτερα, αεροπλάνα, αλεξίπτωτο πλαγιάς, βασικό άλμα, "Just Cause 2" άνοιξε έναν κόσμο κάθετα με τρόπους που οι περισσότεροι άλλοι προγραμματιστές αγνοούν. Και είναι πραγματικά εκρηκτικό, επιτρέποντάς σας να κυριαρχήσετε στον κόσμο του, φυσώντας το περισσότερο από αυτό. Περισσότερο "

Μετρό: Το τελευταίο φως

Μετρό: Το τελευταίο φως. Εικόνα © Deep Silver
Το πιο πρόσφατο παιχνίδι σε αυτόν τον κατάλογο δεν είχε αρκετό χρόνο στην αγορά για να θεωρηθεί αποτυχία αλλά σίγουρα δεν έχει κερδίσει ακόμη την προσοχή που του αξίζει καθώς οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν το χρόνο τους αυτό το καλοκαίρι με τους Joel και Ellie στο "The Last of Εμάς ", εις βάρος όλων των άλλων παιχνιδιών. Τώρα που τελειώσατε με αυτό το "Τελευταίο", πηγαίνετε πίσω και παίζετε το άλλο, ένα ολοκληρωμένο μίγμα μυστικότητας και επιθετικής δράσης σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Αυτό το παιχνίδι είναι μια πρόκληση που λείπει από τα περισσότερα άλλα παιχνίδια δράσης, σπρώχνοντας σας προς τα εμπρός στην γεμάτη ιστορία της με τρόπους που οι άλλοι προγραμματιστές αγνοούν. Δημιουργεί ένα τρομακτικό κόσμο, μεγάλο μέρος του είναι υπόγειο και γεμάτο από πλάσματα που θέλουν να σας φάνε, και σας γοητεύουν μέσα από αυτό. Θα αργήσετε αργά για να δείτε πού θα πάει στη συνέχεια.

πρίγκιπας της Περσίας

Πρίγκιπας της Περσίας. Εικόνα © Ubisoft
Hardcore loyalists στο franchise δεν απλά απέρριψε την επανεκκίνηση του 2008 του "Prince of Persia," το ντεμπούτο του στην παραγωγή PS3, το χαιρέτησαν με θυμό. Δεν ήταν αρκετά δύσκολο. Ήταν πολύ τυποποιημένο. Ήταν πολύ επαναλαμβανόμενο. Οτιδήποτε. Το "Prince of Persia" είναι ένα όμορφο παιχνίδι, με μαγευτικό παιχνίδι, με μερικά από τα πιο ρευστά, συνεπή gameplay των τελευταίων πέντε ετών. Φαίνεται και δεν αισθάνεται όπως τίποτα που έχει βγει από την απελευθέρωσή του. Όταν σκέφτεστε τα παιχνίδια που πρέπει να παίξετε σε μια γενιά, δεν θέλετε να παίξετε αυτά που είναι μόνοι; Περισσότερο "

Ο Σαμποτέρ

Ο Σαμποτέρ. Εικόνα © EA
Τι συνέβη εδώ; Ήταν μια υπερφόρτωση ανοιχτού κόσμου, "παιχνιδιών GTA" με εμπνευσμένα παιχνίδια; Μία απαίσια ημερομηνία κυκλοφορίας του Δεκεμβρίου του '09 (τα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια βγαίνουν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, για να δοθεί περισσότερος χρόνος για να τεθούν σε λίστα επιθυμιών διακοπών); Το "Saboteur" είναι ένας από τους πιο απογοητευτικούς λόγους φιλοδοξίας στη λήψη της γενιάς PS3. Ναι, ήταν ένα ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι εγκλημάτων, αλλά ήταν ένα σετ στο Β Παγκόσμιο Παρίσι, φέρνοντας μαζί του μια μοναδική αίσθηση στυλ, μάχης και εξερεύνηση στο ανοιχτό κόσμο. Καθώς εργάζεστε για να σαμποτάρετε την ναζιστική κατοχή του Παρισιού, η ιστορία χτίστηκε με συναρπαστικούς τρόπους που περιλάμβαναν την επαναφορά του χρώματος στο περιβάλλον σας. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια που παίρνουν κινδύνους με τη ρύθμιση. Ναι, μερικοί από τους μηχανικούς ήταν ατελείς, αλλά εύχομαι ότι το παιχνίδι είχε γίνει αρκετά καλά για τους προγραμματιστές να σιδερώσουν αυτές τις συστροφές σε μια συνέχεια. Περισσότερο "

Μοναδικότητα

Μοναδικότητα. Εικόνα © Activision

Αισθάνεται όπως όταν οι παίκτες μπορούν να συγκρίνουν έναν τίτλο με έναν άλλο μαζικά επιτυχημένο, το γράφουν χωρίς να το δουν. "Αυτό μου θυμίζει" Bioshock ", δεν θα το παίξω." Πολλά παιχνίδια σε αυτόν τον κατάλογο ήταν σαφώς εμπνευσμένα από άλλους τίτλους αλλά μόνο επειδή μπορείτε να δείτε τις επιρροές δεν το καθιστούν άχρηστο. Αυτή ήταν μια αδρεναλίνη-γεμάτη δράση-περιπέτεια που συγχώνευσε τα sci-fi και τα στοιχεία δράσης. Το gameplay ήταν σταθερά διασκεδαστικό, ιδανικό για τους οπαδούς της σειράς "Killzone" ή της σειράς "Bioshock". Είναι πρωτοποριακό; Όχι. Όμως, όπως κάθε παιχνίδι στον κατάλογο αυτό, αξίζει αρκετές μέρες διασκέδασης. Περισσότερο "