Ο Θεός του Πολέμου Αλλαγή PS4

Έχω παίξει ακριβώς ένα παιχνίδι σχεδόν σε όλη τη διαδρομή μέσα από τρεις φορές από τρεις ξεχωριστούς δίσκους - το 2010 ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ . Πραγματικά θαύμαζα το παιχνίδι στην αρχική απελευθέρωσή του, το έπαιξα ξανά και πάλι στο God of War Saga το 2012 και περίμενα απλά να ρίξω μια ματιά στη νέα έκδοση που τώρα διατίθεται για το PS4. Πριν το ήξερα, ήμουν κοντά στο τέλος, έχοντας συνδέσει τις ώρες σε ένα από τα πιο εθιστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια του πρώτου μισού της δεκαετίας του '10 (στην πραγματικότητα, παρατήρησα ότι το έβαλα στους επιλαχόντες σε αυτή τη λίστα με κάνει αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να βρω χώρο για αυτό στην πρώτη δεκάδα). Αυτό είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα για το "Θεό του πολέμου ΙΙΙ" - είναι ένα αριστούργημα της ορμής. Μεταφέρει τον παίκτη μακριά, καθώς σπρώχνει μια ιστορία από την οποία είναι δύσκολο να απεμπλακεί. Ο ρυθμός είναι αμείλικτος και αξιοσημείωτος, επηρεάζοντας σαφώς τα παιχνίδια που βλέπουμε πέντε χρόνια αργότερα. Παίζοντας για τρίτη φορά, είναι ευκολότερο να εκτιμήσει κανείς πώς τα παιχνίδια όπως ο Arkham Knight και ακόμη και ο Bloodborne έχουν πάρει στοιχεία από αυτό όλα αυτά τα χρόνια.

Από την έντονη βία (η οποία εξακολουθεί να έχει την ικανότητα να σοκάρει) στον γάμο της αφήγησης μέσα στην πράξη (αντί της παλιομοδίτικης διαίρεσης σκηνής / δράσης της δεκαετίας του '90 και του '00), ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ φαίνεται να γίνει πιο σημαντικό για την ιστορία των τυχερών παιχνιδιών κάθε χρόνο. Και τώρα μπορείτε να παίξετε το God of War III σε πλήρη 1080p και με λειτουργία φωτογραφίας στο PS4 σας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια remake στο PS4 (αναμφίβολα πάρα πολλά), αλλά αυτό είναι ένα από τα καλύτερα.

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

Πρώτα πράγματα πρώτα - ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ: Το Remastered δεν φαίνεται ότι είναι πολύ διαφορετικό από την έκδοση που παίξατε στο PS3. Οπτικά, πρόκειται για ένα θέμα βάθους. Υπάρχει λίγο περισσότερη σκίαση γύρω από τα χέρια και τα πόδια του Kratos, δίνοντας ένα οπτικό πεδίο που μοιάζει πιο βαθιά από το PS3. Δεδομένου ότι τόσο πολύ του Θεού του Πολέμου ΙΙΙ λαμβάνει χώρα σε απόσταση - είτε πρόκειται για γιγαντιαίους εχθρούς που συντρίβουν πόλεις ή αλυσίδες που φαίνεται να ανεβαίνουν στους ουρανούς - το οπτικό βερνίκι είναι εντυπωσιακό αλλά δεν θα παρατηρήσετε υπερβολική αναβάθμιση των βασικών καταπολέμηση του παιχνιδιού. Από το λεπτό στο λεπτό, ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ φαίνεται βασικά ο ίδιος στο PS4 όπως και στο PS3. Αν θέλετε ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά ανανεωμένο παίξτε το The Last of Us ή Grand Theft Auto V.

Εάν είστε ένας από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που δεν έπαιξε το God of War III , είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια δράσης από την άποψη της κλίμακας. Μόνο ο πρόλογος από μόνο του είναι πνευματικός ως μάχη των Γίγανων Θεών για κυριαρχία και ο Κράτος, ένας από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών, προσκολλάται κυριολεκτικά στην πλευρά τους. Ο Κράτος αναρριχάται στον Όλυμπο, νίκησε τον Ποσειδώνα, προκαλεί τον ίδιο τον Άδη, συναντά την Πανδώρα και μάλιστα αντιμετωπίζει τον Δία, τον πατέρα του. Είναι ένα παιχνίδι που συνεχώς εντυπωσιάζει με την κλίμακα του, και την αξιοσημείωτη βία του. Θα βγάλεις τα μάτια και θα σπάσεις τα κεφάλια. Και δεν είναι ένα παιχνίδι με έναν ηθικό πυρήνα που σας επιτρέπει να επιλέξετε να μην είστε ένας εξαιρετικά βίαιος μανιακός. Είσαι. Θα είσαι. Ονομάζεται "Θεός του Πολέμου" για έναν λόγο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥ

Τεχνικά, ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ ήταν το έβδομο παιχνίδι χρονολογικά σε αυτή την επανάσταση, επιρροή σειρά. Ο Θεός του Πολέμου και η συνέχεια του κυκλοφόρησαν για το PS2 το 2005 και το 2007. Την ίδια χρονιά με τη συνέχεια, το God of War: Betrayal απελευθερώθηκε ως κινητό παιχνίδι. Μπορεί να μην το έχετε ακούσει. Δεν χρειάζεται να. Είναι ασήμαντο. Στην άλλη άκρη του φάσματος, τα δύο καλύτερα παιχνίδια EVER που κυκλοφόρησαν για το PSP είναι ο Θεός του Πολέμου του 2008 : Οι Αλυσίδες του Ολύμπου και ο Θεός του Πολέμου: Φάντασμα της Σπάρτης το 2010, που βγήκε τον ίδιο χρόνο με τον Θεό του Πολέμου ΙΙΙ. Το 2013 είδε τον πολυαναμενόμενο αλλά κάπως απογοητευτικό Θεό του Πολέμου: Ανάληψη .

Από πού πηγαίνει ο Κράτος από εδώ; Ο Θεός του Πολέμου IV βγαίνει στο PS4, αλλά πιθανότατα όχι μέχρι το 2017. Με άλλα λόγια, έχετε και πάλι το χρόνο να παίξετε ξανά το God of War III .