Αναθεώρηση κιτ παιχνιδιού και φόρτωσης Xbox 360

Εάν διαθέτετε ασύρματο χειριστήριο Xbox 360 απαιτεί κάπως κάποιο είδος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Ακολουθεί η αναθεώρηση του κιτ παιχνιδιού και φόρτισης Xbox 360 , το οποίο αποτελεί μία μόνο επιλογή.

Τι είναι

Ο ασύρματος ελεγκτής Xbox 360 είναι ένα πεινασμένο μικρό παιδί. Φαίνεται μπαταρίες AA όπως τίποτα άλλο που έχω δει ποτέ. Καταλαβαίνω ότι συμβαίνουν πολύ περισσότερα από ό, τι με άλλους ασύρματους ελεγκτές, αλλά πρέπει να αλλάξουμε τις μπαταρίες κάθε τρεις εβδομάδες ή έτσι είναι αρκετά γελοίο. Το Nintendo Wavebird μου είναι ισχυρό για περίπου 18 μήνες και Logitech μου PS2 και Xbox ελεγκτές διήρκεσε περίπου ένα χρόνο προτού να χρειαστούν νέες μπαταρίες και τους χρησιμοποίησα έναν τόνο. Έτσι, μετά από τρεις αλλαγές μπαταρίας από τότε που πήρα το Xbox 360 στα μέσα Νοεμβρίου, κατέστη προφανές ότι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της Microsoft ήταν ο τρόπος να πάει για να εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Για μόλις 20 δολάρια μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα κιτ παιχνιδιού και χρέωση που θα πρέπει να διαρκέσει ένα καλό δύο χρόνια πριν από την μπαταρία τελικά δεν μπορεί να πάρει μια άλλη χρέωση και να καταλήξετε να αγοράσετε ένα νέο. Αγοράζοντας $ 20 ή κανονικές μπαταρίες AA θα διαρκέσει μόνο για έξι μήνες, οπότε είναι σαφώς μια αρκετά καλή συμφωνία για να λάβετε το κιτ παιχνιδιού και φόρτισης.

Μάθετε σχετικά με το Xbox Live εδώ.

Πως δουλεύει

Λαμβάνετε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένα καλώδιο επαναφόρτισης USB στο κιτ και όταν την αποκτήσετε για πρώτη φορά θα πρέπει να την φορτίσετε για μια καλή 5-6 ώρες. Αρχικά, θα χάσει τη χρέωση αρκετά γρήγορα, αλλά όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε και όσο περισσότερο το φορτίζετε, θα φτάσετε τελικά μέχρι τις 20-25 ώρες χρήσης ανά περιοχή φόρτισης που διαφημίζεται στο κουτί. Αυτό ισχύει και για την πορεία των επαναφορτιζόμενων μπαταριών.

Ο τρόπος επαναφόρτισης είναι συνδέοντας το καλώδιο USB στο Xbox 360 ή στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Το 360 σας πρέπει να φορτίζει την μπαταρία (και με όλες τις αναφορές υπερθέρμανσης και τι δεν θα προτιμούσα να μην την αφήνω για τις ώρες κάθε φορά, αν δεν το χρησιμοποιώ ...) έτσι είμαι πολύ περισσότερο αγαπώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή μου για να επαναφορτίσω. Ξοδεύω αρκετές ώρες την ημέρα στον υπολογιστή μου που δουλεύει έτσι απλά συνδέοντας τον ελεγκτή μου ενώ εργάζομαι όταν ξέρω ότι παίρνει χαμηλά είναι ένας καλός τρόπος για να σιγουρευτεί ότι είναι έτοιμος για μένα όταν το χρειάζομαι, Εάν επαναφορτίζετε με το 360 σας, μπορείτε να παίξετε και να φορτίσετε την ίδια στιγμή (εξ ου και το όνομα). Παίρνει περισσότερη ισχύ από αυτή που χρησιμοποιεί, έτσι θα εξακολουθείτε να επαναφορτίζετε ενώ την χρησιμοποιείτε. Απλώς θα διαρκέσει περισσότερο.

Συμπέρασμα

Βασικά, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το 360 σας, το κιτ παιχνιδιού και φόρτισης είναι απαραίτητο να έχει αξεσουάρ. Ο ασύρματος ελεγκτής τρώει μπαταρίες και μακροπρόθεσμα είστε πολύ καλύτερα με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που έχει συσταθεί. Είναι εύκολο στη χρήση και τις χρεώσεις αρκετά γρήγορα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας και όχι το Xbox 360 για να επαναφορτίσετε το οποίο είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό στο βιβλίο μου. Το κιτ παιχνιδιού και φόρτισης (το οποίο περιλαμβάνει το καλώδιο USB και τη μπαταρία) είναι $ 20 και τα πρόσθετα πακέτα μπαταριών είναι περίπου $ 12. Είναι αρκετά φτηνό και κάνει τη δουλειά του καλά, ώστε το κιτ παιχνιδιού και φόρτισης συνιστάται ιδιαίτερα.

Ενημέρωση: Μια ακόμα καλύτερη επιλογή και αυτή που συστήνω τώρα είναι το Xbox 360 Quick Charge Kit. Το κιτ γρήγορης φόρτισης συνδέεται σε μια τυπική πρίζα τοίχου (αντί για USB) και μπορεί να φορτίσει δύο μπαταρίες ταυτόχρονα. Ενδέχεται επίσης να λάβετε υπόψη κανονικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες "AA". Συνιστούμε την Eneloop.