Αναθεώρηση επιλογής συστήματος Pelican HD

Αγοράστε Pelican HD System Selector στο Amazon.com

Εάν έχετε ένα Xbox, PS2, GameCube, και DVD player όλοι στην ίδια αίθουσα βρίσκοντας αρκετές εισόδους για να συνδέσετε όλα αυτά μπορεί να γίνει ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Ο Pelican έχει την απάντηση στις προσευχές σας σε μια προσιτή λύση που ονομάζεται HD Selector System. Έχει τέσσερις εισόδους που είναι τουλάχιστον S-Video και τρεις από αυτές είναι συνιστώσες ώστε να μπορείτε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα παιχνίδια σας. Δεν είναι τέλειο, αλλά για λιγότερο από 25 δολάρια αξίζει να πάρει.

Το κομμάτι αυτό εστιάζεται αποκλειστικά σε κλασικά παιχνίδια. Νεότερα συστήματα όπως το Xbox 360, το PS3, το Xbox One και το PS4 πρέπει να συνδέονται με HDMI και όχι με εξαρτήματα. Εάν χρειάζεστε ένα διακόπτη HDMI, είμαστε μεγάλοι φίλαθλοι του Switch 5in Port Kinivo 501BN (δείτε το στο Amazon.com).

Χαρακτηριστικά

Ο επιλογέας συστήματος HD έχει τρεις εισόδους στο πίσω μέρος για εισόδους και εξόδους σύνθετου, s-vide και συνιστωσών βίντεο στην τηλεόραση σας με το ίδιο. Υπάρχει επίσης ένας πρόσθετος σύνδεσμος s-video / composite που είναι κρυμμένος στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι δεν αναβαθμίζει έτσι εάν έχετε το Xbox συνδεδεμένο με το εξάρτημα και το PS2 σας με το s-video, θα πρέπει να εκτελέσετε και τα δύο είδη καλωδίων στην τηλεόρασή σας. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι υπάρχει επιπλέον έξοδος ήχου, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον ήχο τόσο με την τηλεόρασή σας όσο και με ένα στερεοφωνικό σύστημα για να έχετε τον καλύτερο δυνατό ήχο. Θα βρείτε επίσης θύρες Ethernet για τις εισόδους στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον επιλογέα συστήματος HD στο δίκτυό σας και να συνδεθείτε εύκολα με τις κονσόλες σας χωρίς να χρειαστεί να χάσετε δρομολογητές ή άλλα περίπλοκα πράγματα. Η στρογγυλοποίηση του σχεδίου είναι τέσσερα κουμπιά στην κορυφή της μονάδας που επιτρέπουν την εναλλαγή μεταξύ των συστημάτων σας.

Rebel Galaxy Review , Just Cause 3 Επανεξέταση

Εκτέλεση

Όσον αφορά την απόδοση, ο επιλογέας συστήματος HD λειτουργεί ακριβώς όπως υποσχέθηκε. Εφόσον χρησιμοποιείτε μια τυπική τηλεόραση, δεν υπάρχει αισθητή απώλεια ποιότητας ήχου ή βίντεο. Αν χρησιμοποιείτε τηλεόραση HD, θα ήταν καλό να ελέγξετε την άλλη συσκευή μεταγωγής του Pelican, το System Selector Pro . Για όλους εκεί έξω που εξακολουθούν να έχουν κολλήσει με μια τυποποιημένη τηλεόραση είναι ακόμα απολύτως αξίζει τον κόπο να βρούμε ένα σύνολο συστατικών καλωδίων για τα συστήματα βιντεοπαιχνιδιών σας και το DVD player επειδή κάνει μια αρκετά μεγάλη διαφορά. Με το HD System Selector Pro μπορείτε να συνδέσετε τα πάντα και να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με όλα τα παιχνίδια και τις ταινίες σας. Για $ 25 είναι ανόητο να μην παίρνετε κάτι τέτοιο αν είστε σοβαροί για τα παιχνίδια. Οι θύρες Ethernet λειτουργούσαν επίσης άψογα και το online gaming για PS2 και Xbox ήταν εξίσου απαλό όπως ποτέ.

Συμπέρασμα

Συνολικά, ο επιλογέας συστήματος Pelican HD είναι μια αρκετά καλή συσκευή. Σας επιτρέπει να συνδέσετε τα πάντα στην τηλεόρασή σας με καλώδια συνιστωσών βίντεο, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα βιντεοπαιχνίδια και τις ταινίες σας. Υπάρχουν μερικά μικρά προβλήματα, όπως το γεγονός ότι υπάρχει κάποια ελαφρά απώλεια σήματος και δεν υπάρχουν ψηφιακές θύρες ήχου, αλλά συνολικά είναι ένα καλό προϊόν που κάνει τη δουλειά του. Εκτός αν παίζετε παιχνίδια σε μια HDTV και έχετε μια φανταχτερή ρύθμιση ήχου surround (που οι περισσότεροι παίκτες ξέρω ότι δεν έχουν ακόμα), δεν θα παρατηρήσετε καν κάποια από τις ελλείψεις του συστήματος επιλογής HD, ώστε οι λίγες καταγγελίες που υπάρχουν με τη μονάδα είναι τελικά πολύ ήσσονος σημασίας. Pelican προσφέρει ένα υψηλότερο τέλος και πολύ πιο όμορφος επιλογέας συστήματος για αρκετά περισσότερα χρήματα, αλλά το HD System Selector είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα καλύψει τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των gamers εκεί έξω. Για $ 25 δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά, γι 'αυτό συστήνω ιδιαίτερα.

Αγοράστε Pelican HD System Selector στο Amazon.com