Τα καλύτερα 6 παιχνίδια μουσικής / ρυθμού για το Xbox 360

Όλοι αγαπούν τα παιχνίδια μουσικής / ρυθμού. Από την πλαστική κιθάρα και τα τύμπανα μέχρι το DJ να ξύνουν και ακόμη και να σας διδάξουν να παίξετε ένα πραγματικό όργανο, είναι ένας τόνος διασκέδασης. Δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα του είδους στο Xbox 360.

Όσον αφορά το Xbox One, δείτε το Guitar Hero Live και Rock Band 4.

Rock Band 3

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Rock Band 3 είναι πραγματικά δύο παιχνίδια σε ένα. Από τη μία πλευρά, είναι το ίδιο παιχνίδι μουσικής / ρυθμού πλαστικών οργάνων που παίζουμε εδώ και χρόνια και επίσης εισάγει ένα νέο περιφερειακό πληκτρολόγιο για ακόμα πιο διασκεδαστικό. Από την άλλη πλευρά, μπορεί πραγματικά να σας διδάξει πώς να παίξει πραγματικά μια πραγματική κιθάρα και διαθέτει επίσης πιο ρεαλιστικούς τρόπους για τύμπανα και πληκτρολόγιο επίσης. Είτε έτσι είτε αλλιώς θέλετε να το παίξετε, το Rock Band 3 είναι εύκολα το καλύτερο παιχνίδι μουσικής / ρυθμού στην αγορά. Περισσότερο "

Rocksmith 2014

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Σημειώστε ότι όλα τα άλλα παιχνίδια αυτής της λίστας χρησιμοποιούν πλαστικά πλαστά περιφερειακά. Ο Rocksmith, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί μια πραγματική πλήρους μεγέθους κιθάρα. Αυτή είναι η αληθινή κιθάρα και η πραγματική μουσική, όχι μόνο η αναπαραγωγή. Το Rocksmith 2014 φτάνει εύκολα σε όλα όσα έκανε ο αρχικός Rocksmith με μια πολύ καλύτερη λίστα τραγουδιών και ακόμα καλύτερες μεθόδους για να σας διδάξει πραγματικά να παίξετε κιθάρα. Δεν μπορούμε να προτείνουμε το Rocksmith αρκετά. Περισσότερο "

Ήρωας κιθάρας: Metallica

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Rock Band έχει σίγουρα ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών για να διαλέξετε, αλλά λείπει σε δύο περιοχές - πραγματικό heavy metal (όχι πλαστά pop-metal σκουπίδια) και πρόκληση. Guitar Hero: Η Metallica είναι η απάντηση στα δύο αυτά προβλήματα. Εάν είστε fan του metallica ή oldschool metal εν γένει, αυτό το παιχνίδι έχει μια εκπληκτικά μεγάλη λίστα τραγουδιών. Επιπλέον, αυτά τα τραγούδια δεν έχουν κολλήσει στην αέναη δυσκολία των παιδιών. Έχουν τόνους σημειώσεων και μπορεί να είναι δύσκολο να παίξουν, αλλά είναι τόσο ανταμείβοντας και ευχάριστο όσο κάθε τραγούδι που θα παίξετε ποτέ σε ένα παιχνίδι μουσικής / ρυθμού. Περισσότερο "

Οι Beatles: Rock Band

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Η μεγαλύτερη ροκ μπάντα στον κόσμο έχει επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μουσικής / ρυθμού ποτέ. Είναι δύσκολο να μην αρέσουν οι The Beatles, και ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που ισχυρίζετε ότι προτιμάτε, οι The Beatles προσφέρουν μια καθαρή ηχητική, πιασάρικη και διασκεδαστική μουσική που όλοι θα αναγνωρίσουν και θα απολαύσουν. Με αυτά τα λόγια, τα τραγούδια δεν είναι ακριβώς πολύπλοκα, οπότε οι παίκτες που αναζητούν περισσότερη πρόκληση πρέπει να δοκιμάσουν ένα από τα άλλα παιχνίδια αυτής της λίστας. Εάν, όμως, ψάχνετε για ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια να παίξει μαζί, με περιστασιακή δυσκολία και τραγούδια που όλοι θα αρέσουν, το The Beatles: Rock Band είναι τέλεια τακτοποίηση. Περισσότερο "

DJ Hero 2

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ο DJ Hero ήταν το χτύπημα έκπληξη του 2009, οπότε δεν θα πρέπει να σας προκαλεί σοκ το γεγονός ότι η Activision επιστρέφει μόλις ένα χρόνο αργότερα με μια συνέχεια. Αυτό δεν είναι ένα γρήγορο σπάσιμο και αρπαγή όπου προσπαθούν απλώς να ξεκλειδώσουν τις συνέχειες (εισάγετε Bobby Kotick είναι κακή εικόνα εδώ), όμως, όπως DJ Hero 2 διαθέτει πολλές βελτιώσεις που το καθιστούν ακόμα καλύτερο από το πρωτότυπο. Αυτό είναι ένα φανταστικό παιχνίδι μουσικής. Περισσότερο "

Ήρωας κιθάρας 5

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Guitar Hero 5 είναι εκεί με το Beatles: Rock Band από την άποψη της φιλικότητας προς την οικογένεια. Προσφέρει έναν τόνο τρόπων δυσκολίας, επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν το ίδιο όργανο εάν θέλουν (επιλέξτε από μπάσο, κιθάρα, φωνητικά, τύμπανα) και έχει περισσότερους τρόπους παιχνιδιού από οποιονδήποτε άλλο τίτλο στο είδος. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που θα απευθύνονται σε παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Δεν έχει την ισχυρότερη λίστα τραγουδιών και, πρέπει να ομολογήσω, το gameplay αισθάνεται άψυχο και πολύ εύκολο, αλλά ανάλογα με το επίπεδο ενδιαφέροντος και τι θέλετε να κάνετε με το παιχνίδι (όπως το παιχνίδι με την οικογένειά σας), το GH5 είναι ένα στερεό pick up. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.