Λύσεις για προβλήματα με τους Sims 3 Cheat Codes

Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση των κωδικών εξαπατήσεως του The Sims 3; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Οι απατεώνες Sims 3 , ή απατεώνες για οποιοδήποτε από τα βιντεοπαιχνίδια προσομοίωσης της ζωής The Sims, έχουν γίνει σχεδόν απαίτηση για οποιονδήποτε παίκτη. Σας αφήνουν να παίξετε το παιχνίδι ακριβώς όπως θέλετε.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα που καθιστούν δυνατή την εξαπάτηση του The Sims 3, ιδιαίτερα δε η συντόμευση Ctrl + Shift + C που δεν λειτουργεί. Ευτυχώς, οι λύσεις σε αυτή τη σελίδα θα πρέπει να σας πάρουν πίσω στην είσοδο απατεώνες.

Πώς να κάνετε τις απατεώνες να δουλεύουν για τους Sims 3

Οι μέθοδοι που περιγράφονται παρακάτω έχουν υποβληθεί από άλλους παίκτες του Sims 3 και έχουν επιβεβαιωθεί ότι λειτουργούν. Ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματός σας, κάποιος μπορεί να δουλέψει για εσάς ενώ άλλος δεν το κάνει, οπότε φροντίστε να δοκιμάσετε όλα αυτά αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο για την επίλυση του προβλήματος.

Σημείωση: Οι χρήστες Mac πρέπει να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε εμφάνιση του CTRL ή του Control με το πλήκτρο Command .

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε προτού συνεχίσετε είναι η αποθήκευση του παιχνιδιού και η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας , ή τουλάχιστον το κλείσιμο του παιχνιδιού και την εκκίνηση του. Είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχει ένα προσωρινό λόξυγγας με το πληκτρολόγιό σας ή ένα πρόβλημα με το παιχνίδι το οποίο μπορεί να επιλυθεί με έξαψη από τη μνήμη και από την αρχή.
  2. Εάν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να εμφανιστεί η κονσόλα στο The Sims 3, βεβαιωθείτε ότι πατάτε σωστά τον κωδικό. Εάν το Ctrl + Shift + C δεν ενεργοποιεί τις απατεώνες, χρησιμοποιήστε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl + Shift + Windows Key + C (αυτό συχνά απαιτείται σε φορητούς υπολογιστές HP). Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για το πλήκτρο ελέγχου, το πλήκτρο Shift και το γράμμα C πατώντας ταυτόχρονα και μόνο μία φορά (κρατείται μόνο για λίγο). Θα δείτε το κουτί κονσόλας να εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης (έχει ένα γαλάζιο χρώμα σε αυτό). Από εκεί, πληκτρολογήστε έναν κωδικό εξαπατή The Sims 3 και πατήστε Enter.
  3. Κάτι άλλο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να πατήσετε Ctrl + Shift + Ctrl + Shift (και τα δύο πλήκτρα Shift και Control, και στις δύο πλευρές του πληκτρολογίου). Μόλις πιέσετε όλα, αφήστε τη δεξιά πλευρά, κρατώντας τα αριστερά Πλήκτρα Ελέγχου και Shift προς τα κάτω και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο C.
  1. Ακόμα προβλήματα; Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ενεργοποιήσει κανένα προσαρμοσμένο λογισμικό δείκτη δρομέα ή ποντικιού, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την αναβάθμιση της κονσόλας. Αν το κάνετε, καταργήστε πρώτα το πρόγραμμα και δείτε εάν θα ανοίξει η κονσόλα. Αν αυτό συμβαίνει, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να αφαιρέσετε το λογισμικό ή τουλάχιστον να μην το χρησιμοποιήσετε κατά την αναπαραγωγή του The Sims 3.

Συμβουλή: Μόλις έχετε την κονσόλα εξαπατήσει να εργάζεται, να είστε βέβαιος να επιστρέψετε στη λίστα των απατεώνων The Sims 3 για τον υπολογιστή για να πάρετε όλους τους κωδικούς εξαπατήσει για το The Sims 3.