Οι απατεώνες των Sims 3 (PC)

Cheats και κωδικοί για το παιχνίδι The Sims 3 στον υπολογιστή

Συγχαρητήρια! Έχετε κατακτήσει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές των Sims 3 (PC) απατεώνες, κωδικούς, συμβουλές, συμβουλές και μυστικά on-line!

Πριν μπορέσετε να εισάγετε ή να "ενεργοποιήσετε" οποιαδήποτε από τις απατεώνες Sims 3 που περιγράφονται παρακάτω, θα χρειαστεί να εμφανίσετε την κονσόλα. Ευτυχώς αυτό είναι πολύ εύκολο - δεν υπάρχουν αρχεία για επεξεργασία, δεν υπάρχουν ειδικές συντομεύσεις για δημιουργία, και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε έναν εκπαιδευτή για το παιχνίδι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το παιχνίδι!

Εμφανίστε την κονσόλα Sims 3 πιέζοντας τον ακόλουθο συνδυασμό πλήκτρων : CTRL + SHIFT + C και, σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο πριν, το πλήκτρο είναι να πατήσετε όλα ταυτóχρονα.

Συμβουλή : Ορισμένα συστήματα υπολογιστών, ειδικά ορισμένα από την HP, ενδέχεται να απαιτούν CTRL + Windows Key + Shift + C για να εμφανίσουν την κονσόλα. Έχοντας προβλήματα; Ακολουθούν περισσότερες ιδέες αν έχετε πρόβλημα .

Μόλις ανοίξει η κονσόλα, εισαγάγετε τον κώδικα εξαπατήσεως Sims 3 που φαίνεται παρακάτω, ακολουθούμενο από το πλήκτρο Enter , επιτρέποντας οτιδήποτε αλλοιώνει το δρόμο σας!

Προσθέστε 1.000 περισσότερους σιμολέοντες

Αυτός ο απλός κώδικας Sims 3 θα προσθέσει απλά 1.000 Simoleons.

kaching

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε kaching και, στη συνέχεια, πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κώδικα.

Προσθέστε 50.000 περισσότερους σιμολέοντες

Αυτός ο απλός κώδικας Sims 3 θα προσθέσει απλώς 50.000 Simoleons.

μητρική

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε μητρική γραμμή και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Enter για να ενεργοποιήσετε τον κώδικα.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στα κινούμενα αντικείμενα

Αυτός ο απλός κώδικας Sims 3 σάς επιτρέπει να μετακινείτε αντικείμενα που είναι κανονικά ακίνητα.

moveObjects [ on | off ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , για παράδειγμα πληκτρολογήστε moveObjects και, στη συνέχεια, πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κώδικα.

Δείτε τις στολές καριέρας και τις στολές υπηρεσίας

Αυτός ο κωδικός εξαπατήσει Sims 3 πρέπει να εισαχθεί πριν πάτε για να δημιουργήσετε μια λειτουργία sim.

unlockOutfits [ on | off ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε u nlockOutfits , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Εμφάνιση απατεώνων

Αυτός ο απλός κώδικας Sims 3 εμφανίζει απλώς μια λίστα από κωδικούς εξαπατήσει που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι. Αυτό είναι ίσως το πιο πολύτιμο Sims 3 cheat όλων!

βοήθεια

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε help και, στη συνέχεια, πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Επιστροφή Sims σε ασφαλή και ουδέτερη κατάσταση στο σπίτι

Αυτός ο κωδικός εξαπατήσει θα επιστρέψει το Sim που έχετε ονομάσει μέσα στον κώδικα σε μια ασφαλή και ουδέτερη κατάσταση στο σπίτι.

resetSim [FIRSTNAME] [ LASTNAME ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε resetSim Jane Doe , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Επιτρέψτε τις προσαρμογές εδάφους

Η κανονική ρύθμιση για αυτήν την εξαπάτηση είναι αλήθεια . Εάν εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό με την ψευδή μεταβλητή, τότε θα μπορείτε να σηκώσετε ή να χαμηλώσετε το πάτωμα, ακόμη και αν υπάρχουν τοίχοι, δάπεδα και άλλα αντικείμενα που είναι συνδεδεμένα με αυτό.

constrainFloorElevation [ true | ψευδής ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε constrainFloorElevation false , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Τα αντικείμενα δεν θα προσκολληθούν στις αυλακώσεις ενώ κρατάτε το Alt

Αυτό το cheat Sims 3, όταν είναι ενεργοποιημένο, θα αποτρέψει την προσκόλληση αντικειμένων σε υποδοχές ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Alt.

disableSnappingToSlotsOnAlt [ on | off ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε disableSnappingToSlotsOnAlt , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Τα αντικείμενα ξεθωριάζουν όταν η κάμερα πλησιάσει σε αυτά

Η χρήση αυτής της εξαπάτησης καθορίζει εάν τα αντικείμενα θα εξασθενίσουν καθώς η κάμερα πλησιάζει. Αυτό δεν επηρεάζει τους ίδιους τους Sims.

fadeObjects [ επί | off ]

Πιέστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε fa deObjects , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Εμφάνιση ή απόκρυψη μπαλονιών συζήτησης και σκέψης πάνω από το κεφάλι του Sim

Αυτό το Sims 3 PC εξαπατήσει, όταν απενεργοποιηθεί, θα σας εμποδίσει να δείτε τις φωνές ομιλίας ή σκέψης πάνω από τα κεφάλια του Sim.

hideHeadlineEffects [ on off ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε hideHeadlineEffects , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Εκτυπώστε τυχαία αστεία για κονσόλα

Αυτός ο κωδικός εξαπατήσει θα εμφανίσει ένα τυχαίο αστείο μέσα στην κονσόλα εξαπατήσει. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε πόσο ελεύθερο χρόνο είχαν εκείνοι οι προγραμματιστές των Sims 3 στα χέρια τους!

jokePlease

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε jokePlease και, στη συνέχεια, πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Όργανα αργής κίνησης

Η χρήση αυτού του κωδικού με μια ρύθμιση μεγαλύτερη από μηδέν (0 είναι κανονική, 8 πιο αργή) θα επιβραδύνει τα γραφικά μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό δεν επηρεάζει τον χρόνο εντός του παιχνιδιού.

slowMotionViz [0-8]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε slowMotionViz 6 , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΘΟΝΗΣ

Χρησιμοποιήστε αυτό το Sims 3 εξαπατήσει για να καθορίσετε αν το παιχνίδι πρέπει να τρέξει σε λειτουργία πλήρους οθόνης ή όχι.

πλήρη οθόνη [ σε | off ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε την πλήρη οθόνη , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Κορνίζες ανά Δεύτερη Οθόνη

Αυτός ο κωδικός εξαπατήματος του Sims 3 PC θα αναγκάσει την εμφάνιση του ρυθμού καρέ που τρέχει το παιχνίδι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

fps

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε fps και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Κλείστε το παιχνίδι

Χρησιμοποιήστε αυτό το cheat για να βγείτε από την τρέχουσα παρουσία του Sims 3 PC που βρίσκεστε τώρα.

εγκαταλείπω

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε quit και, στη συνέχεια, πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Ενεργοποιήστε το Llamas

Μην ενεργοποιείτε τα λαλά. Εμπιστέψου με.

enablellamas [ on | off ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε enablellamas , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Πώς να Ενεργοποιήσετε "Δοκιμές Cheats" για ακόμα περισσότερα Sims 3 Cheat Fun

Ένα από τα δημοφιλέστερα Sims 3 PC απατεώνες είναι ένα που αναφέρεται ως το testcheatsenabled πραγματικό εξαπατήσει. Αυτό είναι ουσιαστικά το πώς το ενεργοποιείτε, αλλά κάνει πολύ περισσότερα απ 'ό, τι απλά ενεργοποιήσει ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό ή hack στο παιχνίδι.

Χρησιμοποιώντας την εξαπάτηση 'testCheatsEnabled true' μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας διάφορες επιλογές. Πολλές από αυτές τις επιλογές είναι διαθέσιμες είτε πληκτρολογώντας πρόσθετους κωδικούς μετά την ενεργοποίηση του κώδικα είτε με Shift-κάνοντας κλικ σε διαφορετικά στοιχεία για να δείτε περισσότερες επιλογές. Εδώ είναι ένα σύντομο down-down του τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το εξαπατήσει.

testCheatsEnabled [ true | ψευδής ]

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε testCheatsEnabled true , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κώδικα.

Αυτό που κάνετε εδώ ουσιαστικά είναι να τοποθετήσετε το παιχνίδι Sims 3 PC σε λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων. Όταν αυτή η εξαπάτηση είναι ενεργή, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ανάγκες, να κλειδώσετε τις ανάγκες, να μετακινήσετε το γραμματοκιβώτιο για να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας και άλλα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και κερδοφόρα πρόσθετα χαρακτηριστικά που επιτρέπει η δοκιμασία TestCheatsEnabled είναι βασικά ένα νικηφόρο εισιτήριο:

Προσθήκη οικογενειακών πόρων

Η χρήση αυτού του εξαπατούμενου κώδικα Sims 3 με testCheatsEnabled true , με το όνομα της οικογένειας στη θέση του FAMILYNAME και ένα ποσό αντί του AMOUNT, θα προσθέσει τον συγκεκριμένο αριθμό κεφαλαίων στην οικογένεια Sim.

familyfunds [ FAMILYNAME ] AMOUNT

Πατήστε CTRL + SHIFT + C , πληκτρολογήστε familyfunds mysimsfamilyname 100000 , για παράδειγμα, και στη συνέχεια πατήστε Enter για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εξαπατήσει είναι πολύ πιο γρήγορα από το kaching ή motherlode !

Shift-Click Cheats

Το testCheatsEnabled true cheat επιτρέπει επίσης μια σειρά από αδράνεια Shift-Click . Ακολουθούν ορισμένοι από αυτούς που μπορεί να βρείτε πραγματικά χρήσιμο στο παιχνίδι:

Κάντε κλικ με Shift στο γραμματοκιβώτιο

Με το Shift κλικ στο γραμματοκιβώτιο θα σας δοθούν οι παρακάτω επιλογές:

Κάνε όλοι ευτυχείς
Δύναμη επισκέπτη
Δημιουργία αναγκών Στατική (ή δυναμική)
Κάνε φίλους για μένα
Κάνε με να γνωρίζω όλους
Ορισμός καριέρας ...
Δύναμη NPC ...

Οι περισσότερες από τις παραπάνω επιλογές θα πρέπει να είναι αρκετά αυτονόητες. Σας προτείνω να παίξετε με αυτές τις επιλογές για λίγο για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Κάντε Shift-κλικ στο χώρο εργασίας σας

Η μετατόπιση του κειμένου όπου εργάζεστε θα φέρει επίσης μερικές επιλογές.

Αυτοί έρχονται πραγματικά χρήσιμοι όταν ψάχνετε να κάνετε αύξηση, να προωθήσετε ή να συνεχίσετε την καριέρα σας:

Δυνατότητα Δύναμης
Εκδήλωση Δύναμης
Αναγκάστε όλα τα συμβάντα

Η εκδήλωση Force απλά αναγκάζει ένα γεγονός να συμβεί, όπως κάποιος που φέρνει ντόνατς στο αστυνομικό τμήμα. Η δυναμική δύναμη είναι λίγο πιο χρήσιμη, καθώς γενικά ανοίγει πράγματα όπως η παραμονή αργά, δουλεύοντας ειδικές αποστολές κλπ. Αυτές θα οδηγήσουν σε ταχύτερη πρόοδο!

Αλλαγή του Active Sim

Η μετατόπιση του ενεργού Sim σας επιτρέπει απλώς να τροποποιήσετε τα χαρακτηριστικά του Sim μέσω της επιλογής 'Modify Traits for Active Sim'.

Μετακίνηση με κλικ σε ένα μη Sim House

Εάν μεταβείτε με κλικ σε ένα μη οικιακό Sim, θα σας δοθεί η επιλογή "Προσθήκη στο νοικοκυριό".

Μετατοπίζοντας το Any Sim

Η μετακίνηση με Shift σε ένα Sim σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε 'Trigger Age Transition' ή 'Modify Traits'.

Κάνοντας Shift κλικ στο Ground

Εάν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο στο έδαφος, θα εμφανιστεί η επιλογή "Teleport" σε αυτήν τη θέση, επομένως δεν θα χρειαστεί πλέον να περιμένετε ταξί, κ.λπ.