Γιατί κάθε χρήστης Tumblr πρέπει να κάνει λήψη της επέκτασης XKit

Πάρτε την πλήρη εμπειρία σας Tumblr σε νέα επίπεδα με αυτό το ισχυρό εργαλείο

Ενημέρωση: Το XKit δεν έχει ενημερωθεί από το 2015 και ως εκ τούτου προκαλεί προβλήματα σε όποιον προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει ή να το εγκαταστήσει τώρα το 2017. Άλλοι προγραμματιστές επιχείρησαν να επαναφέρουν το XKit στη ζωή με τη δική του έκδοση του εργαλείου εμπνευσμένου από το πρωτότυπο. μπορείτε να το κατεβάσετε τόσο για το Chrome όσο και για τον Firefox κάνοντας κλικ στους συνδέσμους στην κορυφή του ιστολογίου του Tumblr.

Οι τακτικοί χρήστες του Tumblr γνωρίζουν ότι η δημοφιλής πλατφόρμα blogging χρησιμοποιείται για τρεις σημαντικές κοινωνικές δραστηριότητες: την απόσπαση, την απόλαυση και την επανεκλογή. Οι ισχυροί χρήστες του Tumblr, από την άλλη πλευρά, έχουν μάθει την τέχνη της διαχείρισης blog του Tumblr και χρησιμοποιούν ένα εργαλείο που ονομάζεται XKit για να τους βοηθήσει να το κάνουν.

Τι είναι το XKit;

Το XKit είναι ένα δωρεάν εργαλείο με τη μορφή μιας επέκτασης προγράμματος περιήγησης ιστού που είναι αποκλειστικά για το Tumblr και είναι διαθέσιμο για λήψη από το Chrome, τον Firefox και το Safari. Ενεργοποιείται μόνο όταν μεταβείτε στο Tumblr.com και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Το XKit προσφέρει στους χρήστες πολύ περισσότερη λειτουργικότητα και πρόσθετες δυνατότητες τις οποίες ο Tumblr δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή. Για άτομα που ξοδεύουν πολύ χρόνο στην πλατφόρμα για την απόκτηση περιεχομένου, την αναδιαμόρφωση περιεχομένου , την προσαρμογή του τι θέλουν να δουν στη ροή τους και την αλληλεπίδραση με τους οπαδούς τους, το XKit είναι ένα ισχυρό εργαλείο που προσφέρει πιο προσαρμόσιμες επιλογές και διευκολύνει την αλληλεπίδραση.

Όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά XKit φέρνει στο Tumblr

Εάν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ως χρήστη Tumblr , κατεβάζοντας το XKit και βλέποντας τι μπορείτε να βγείτε από αυτό αξίζει τον κόπο ακόμα και αν συνδεθείτε και το blog σε περιστασιακή βάση. Το XKit έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά (που ονομάζονται επεκτάσεις) τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά, θα ήταν υπερβολικό να τα παραθέσουμε όλα εδώ, έτσι μερικά από τα καλά θα συνοψιστούν παρακάτω για να σας δώσουν μια γεύση από αυτό που μπορείτε να πάρετε.

Timestamps: Η περιήγηση στο Tumblr Dashboard χωρίς XKit δεν σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την ημέρα ή την ώρα που έγινε μια ανάρτηση. Με τα Timestamps, βλέπετε ακριβώς πόσο χρονικό διάστημα δημοσιεύτηκε κάτι, με την πλήρη ημερομηνία και ώρα που δόθηκε και πότε αυτό ήταν σε σχέση με την τρέχουσα ώρα.

XInbox: Για χρήστες που παίρνουν τόνο μηνυμάτων , το XKit είναι απαραίτητο. Προσθέστε ετικέτες στις αναρτήσεις πριν δημοσιεύονται, δείτε όλα τα μηνύματα ταυτόχρονα και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία επεξεργασίας μαζικής ενημέρωσης για να διαγράψετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα.

Reblog Yourself: Πάντα ήθελε να reblog κάτι blogged λίγο πίσω; Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνο στο Tumblr . Με το XKit αυτό γίνεται δυνατό. Reblog αναρτήσεις στο δικό σας blog από χθες, την περασμένη εβδομάδα, τον περασμένο μήνα, πέρυσι ή οποτεδήποτε.

PostBlock: Αυτό σας επιτρέπει να αποκλείσετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση που δεν σας αρέσει, συμπεριλαμβανομένων όλων των επαναλήψεων αυτής. Αν ακολουθήσετε πολλούς χρήστες που επαναλαμβάνουν τις ίδιες δημοσιεύσεις, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και απογοήτευση από την κύλιση πέρα ​​από την ίδια θέση από διαφορετικούς χρήστες πενήντα φορές την ημέρα.

Γρήγορη ετικέτες: Μερικοί χρήστες του Tumblr ήθελαν να πάρουν λίγο τρελό με την ετικέτα τους. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ετικέτες , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να δημιουργήσετε δέσμες ετικετών και να προσθέσετε ετικέτες απευθείας μέσω του Πίνακα ελέγχου.

CleanFeed: Το Tumblr είναι γνωστό για το περιεχόμενο του NSFW . Εάν επισκέπτεστε το Tumblr δημόσια, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Η προσθήκη της επέκτασης CleanFeed θα αποκρύψει τις αναρτήσεις φωτογραφιών έως ότου τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω τους και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή από την πλαϊνή γραμμή.

Αυτά είναι μόνο μερικά αγαπημένα και νέα προστίθενται συνεχώς, αλλά μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του XKit σε αυτή τη σελίδα. Κάντε κλικ στο γκρι εικονίδιο σε κάθε ένα από αυτά για μια πιο λεπτομερή εξήγηση του τι κάνουν.

Πώς να ξεκινήσετε τη χρήση του XKit Right Now

Τώρα που έχετε δει τις εκπληκτικές δυνατότητες του τι μπορεί να σας προσφέρει το XKit στο Tumblr, μπορείτε να προχωρήσετε και να κατεβάσετε την επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε εάν διαθέτετε iPhone ή iPad. Μόλις το εγκαταστήσετε και αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Tumblr, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το XKit οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο νέο κουμπί XKit που θα εμφανιστεί στο μενού στην κορυφή του Πίνακα ελέγχου, ανάμεσα στα μηνύματα και τις ρυθμίσεις λογαριασμού.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί XKit στο επάνω μενού για να τραβήξετε όλα τα πράγματα XKit σας, τη λίστα των επεκτάσεων για εγκατάσταση, τις ενημερώσεις ειδήσεων από τον προγραμματιστή και τα αρχεία σας XCloud αν το χρησιμοποιείτε. Από την καρτέλα Λήψη επεκτάσεων , μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες και να ξεκινήσετε να τις προσθέτετε. Μόλις προστεθούν, θα εμφανιστούν στην καρτέλα My XKit .

Τι γίνεται αν χρησιμοποιείτε Tumblr από κινητή συσκευή;

Το Tumblr είναι τεράστιο για κινητά, αλλά το XKit έγινε για προγράμματα περιήγησης για επιφάνεια εργασίας. Για όσους αγαπούν τη χρήση του Tumblr σε κινητή συσκευή. Ωστόσο, υπάρχει η εφαρμογή XKit Mobile για iOS, η οποία σας φέρνει όλες τις ίδιες λειτουργίες και λειτουργίες του XKit σας στην επιφάνεια εργασίας.

Το XKit Mobile δεν είναι δωρεάν όπως οι εκδόσεις του desktop, αλλά για περίπου $ 2 από το App Store, αξίζει τον κόπο. Υποστηρίζει ακόμη και το iPad.