Αν μπλοκάρεις κάποιον στο Twitter, ξέρουν;

Πώς ένας χρήστης Twitter μπορεί να ανακαλύψει ότι τον αποκλείσατε

Είτε αντιμετωπίζετε παρενόχληση, ανεπιθύμητη αλληλογραφία από τα bots, ή απλώς γενική δυσάρεστη αλληλεπίδραση από άλλο χρήστη Twitter, εμποδίζοντας το άτομο αυτό να το σταματήσει. Αλλά αν αποκλείσετε τους ανθρώπους στο Twitter, ξέρουν ότι τους μπλοκαρίσατε;

Πώς Blocking λειτουργεί στο Twitter

Μπορείτε να αποκλείσετε απολύτως οποιονδήποτε χρήστη στο Twitter, μεταβαίνοντας στο προφίλ του (στον ιστό ή στην επίσημη εφαρμογή κινητής Twitter) και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί Ακολουθήστε / Ακολουθήστε. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού με μια επιλογή με την ένδειξη Block @ username .

Ο αποκλεισμός ενός χρήστη αποτρέπει αυτόν τον χρήστη από το να μπορεί να σας ακολουθήσει από τον αποκλεισμένο λογαριασμό του. Ένας μπλοκαρισμένος χρήστης που προσπαθεί να σας ακολουθήσει δεν θα μπορέσει να το κάνει και το Twitter θα εμφανίσει ένα μήνυμα που λέει "Έχετε αποκλείσει την παρακολούθηση αυτού του λογαριασμού κατόπιν αιτήματος του χρήστη".

Το Twitter σας ειδοποιεί όταν αποκλείσετε;

Το Twitter δεν θα σας στείλει ειδοποίηση εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει. Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκλείσει είναι να επισκεφθείτε το προφίλ του άλλου χρήστη και να δείτε το μήνυμα μπλοκ Twitter .

Αν υποψιάζεστε ότι έχετε μπλοκαριστεί από κάποιον, εξαρτάται από εσάς να το διερευνήσετε και να το επιβεβαιώσετε μόνοι σας. Αν δεν συνειδητοποιείτε καν ότι ένας συγκεκριμένος χρήστης λείπει από το χρονοδιάγραμμά σας, ίσως να μην γνωρίζετε καν ότι έχετε αποκλειστεί.

Λάβετε υπόψη ότι τα tweets από ένα χρήστη που μπλοκάρετε θα αφαιρεθούν από το χρονικό σας πλαίσιο, εάν τα παρακολουθούσατε προηγουμένως. Το Twitter θα καταργήσει επίσης αυτόματα τον χρήστη που αποκλείσατε από τους οπαδούς σας.

Ομοίως, τα tweets σας δεν θα εμφανίζονται πλέον στο χρονοδιάγραμμα αποκλεισμένου χρήστη, αν σας έχουν προηγουμένως ακολουθήσει. Θα καταργηθούν επίσης αυτόματα από τους οπαδούς του αποκλεισμένου χρήστη.

Παρακολουθήστε τους αποκλεισμένους χρήστες σας

Αν μπλοκάρεις πολλούς χρήστες, το Twitter έχει κάποιες προχωρημένες επιλογές αποκλεισμού που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να παρακολουθείτε τα πάντα. Μπορείτε να εξαγάγετε μια λίστα με τους αποκλεισμένους χρήστες σας, να μοιραστείτε τη λίστα σας με άλλους, να εισαγάγετε τον κατάλογο των αποκλεισμένων χρηστών κάποιου άλλου και να διαχειριστείτε τη λίστα των χρηστών εισαγόμενων μπλοκ ξεχωριστά από την πλήρη λίστα σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, κάντε κλικ / αγγίξτε τη μικρή εικόνα προφίλ σας στην κορυφή της οθόνης όταν συνδεθείτε στο Twitter.com και μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις και προστασία προσωπικών δεδομένων> Αποκλεισμένοι λογαριασμοί . Στην επόμενη καρτέλα, θα δείτε μια λίστα αποκλεισμένων χρηστών καθώς και έναν σύνδεσμο Σύνθετες επιλογές , τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε είτε για εξαγωγή της λίστας σας είτε για εισαγωγή μιας λίστας.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποτρέψετε κάποιον να βρει ότι έχετε αποκλείσει;

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κρατήσετε έναν χρήστη να μην ανακαλύψει ότι έχετε μπλοκαριστεί. Αν μπλοκάρετε κάποιον και επισκέπτονται το προφίλ σας ή προσπαθούν να σας ακολουθήσουν ξανά, θα βλέπουν ένα μπλοκ μήνυμα που θα τους εμποδίσει να συνδεθούν μαζί σας.

Υπάρχει, όμως, κάτι άλλο που μπορείτε να εξετάσετε. Μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Twitter ιδιωτικό, ώστε να αποφύγετε να μπλοκάρετε τους ανθρώπους στην πρώτη θέση. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το προφίλ σας Twitter ιδιωτικό .

Όταν ο λογαριασμός σας στο Twitter είναι ιδιωτικός, ο καθένας που προσπαθεί να σας ακολουθήσει πρέπει πρώτα να σας εγκριθεί. Αν απλά δεν εγκρίνετε το αίτημά τους, δεν θα χρειαστεί να τους αποκλείσετε και δεν θα μπορούν να δουν κανένα από τα tweets σας ως πρόσθετο επίδομα.

Twitter Σίγαση: Μια πιο φιλική εναλλακτική λύση στο μπλοκάρισμα

Αν πραγματικά πρέπει να σταματήσετε κάθε επικοινωνία μεταξύ σας και ενός συγκεκριμένου χρήστη, τότε το κλείδωμα είναι συνήθως ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Ωστόσο, αν απλά δεν θέλετε να ενοχλείται από έναν συγκεκριμένο χρήστη, αλλά δεν θέλετε να τερματίσετε μόνιμα τη σχέση, μπορείτε απλά να τις απενεργοποιήσετε.

Η σίγαση είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Αυτό το εύχρηστο χαρακτηριστικό σας επιτρέπει ουσιαστικά να φιλτράρετε προσωρινά (ή μόνιμα) όλο το θόρυβο που κάνει κάποιος άλλος χρήστης στην κύρια τροφοδοσία ή το @ σας, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε να τα παρακολουθήσετε ή να τα αποκλείσετε.

Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ ή επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι σε ένα προφίλ χρήστη και επιλέξτε Σίγαση @ όνομα χρήστη . Ο απενεργοποιημένος χρήστης θα μπορεί ακόμα να σας παρακολουθήσει, να δει τα μηνύματά σας και ακόμη και @ να σας απαντήσει, αλλά δεν θα δείτε κανένα από τα tweets τους στη ροή σας (αν τα ακολουθήσετε) ή κάποιο από τα μηνύματά τους στις ειδοποιήσεις σας . Απλά λάβετε υπόψη ότι η σίγαση δεν έχει καμία επίδραση στη σκηνοθεσία των μηνυμάτων. Αν ένας λογαριασμός με σίγαση αποφασίσει να σας ειδοποιήσει , θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στα DM σας .

Να θυμάστε ότι ο κοινωνικός ιστός είναι ένα πολύ ανοικτό μέρος, οπότε βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν μοιράζεστε ιδιωτικές πληροφορίες online σε συνδυασμό με τη διαχείριση των ρυθμίσεων απορρήτου σας είναι σημαντικό εάν δεν θέλετε να είστε τόσο ανοιχτοί όσο ο κοινωνικός ιστός σας ενθαρρύνει να είστε. Εάν πιστεύετε ότι ένας αποκλεισμένος χρήστης μπορεί επίσης να θεωρηθεί spammer, μπορείτε να αναφέρετε το λογαριασμό στο Twitter, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ως αναστολή.