Τι είναι τα χρονοδιαγράμματα του Twitter;

Μάθετε τα βασικά συστατικά των χρονοδιαγραμμάτων Twitter

Οι χρονοδιαγράμματα Twitter είναι μια λίστα με tweets ή μηνύματα που εμφανίζονται με τη σειρά με την οποία αποστέλλονται, με τα πιο πρόσφατα στην κορυφή.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χρονοδιαγραμμάτων Twitter. Τα χρονοδιαγράμματα για το σπίτι είναι αυτά που κάθε χρήστης του Twitter βλέπει στην αρχική του σελίδα από προεπιλογή - μια λίστα ή μια ροή tweets από όλους τους ανθρώπους που ακολουθούν, ο οποίος ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο.

Υπάρχουν επίσης χρονοδιαγράμματα που δημιουργούνται από λίστες Twitter. Αυτά τα χρονοδιαγράμματα Twitter εμφανίζουν μηνύματα από χρήστες που περιλαμβάνονται σε μια λίστα που ακολουθείτε. μπορούν να είναι λίστες χρηστών που δημιουργήθηκαν από εσάς ή λίστες που δημιουργήθηκαν από άλλους ανθρώπους.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης δημιουργούν επίσης χρονοδιαγράμματα Twitter. Εμφανίζουν μηνύματα που ταιριάζουν με το ερώτημα αναζήτησης σε μια χρονολογική λίστα.

Αυτό το σεμινάριο του Twitter Timeline εξηγεί περισσότερα για το πώς λειτουργεί ένα βασικό χρονικό πλαίσιο. Παρέχει επίσης μια λίστα με εργαλεία τρίτων για καλύτερη χρήση των χρονοδιαγραμμάτων Twitter.

Αλληλεπίδραση με τα χρονοδιαγράμματα του Twitter

Το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με κάθε μήνυμα σε χρονοδιαγράμματα απλά κάνοντας κλικ στο tweet. Θα επεκταθεί για να σας δείξει όλα τα μέσα που συσχετίζονται με αυτό, όπως ένα βίντεο ή μια φωτογραφία, τα οποία απάντησαν ή τα επανέφεραν ή οποιαδήποτε άλλη σχετική συνομιλία στο Twitter σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο tweet.

Οι χρονοδιαγράμματα του Twitter έχουν αλλάξει πολλές φορές καθώς το Twitter ενημερώνει το περιβάλλον χρήστη του, οπότε μην εκπλαγείτε αν η λίστα των tweets σας αλλάζει περιστασιακά. Το Twitter συνεχίζει να πειραματίζεται με τρόπους προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων tweets και διαφημίσεων σε ή κοντά σε χρονοδιαγράμματα, οπότε είναι μια περιοχή που θα παρακολουθήσετε.

Αυτός ο οδηγός γλωσσών Twitter προσφέρει πρόσθετους ορισμούς των όρων του Twitter που μπορούν να αποτρέψουν τους νέους χρήστες της υπηρεσίας μικρο-μηνυμάτων.