Ο προβολέας βίντεο VPL-HW40ES 3D SXRD της Sony

Το VPL-HW40ES της Sony είναι μια είσοδος στη σειρά προβολής βίντεο ES home theatre που διαθέτει ένα μεγάλο περίβλημα με κεντρικό φακό και ενσωματώνει μια παραλλαγή της τεχνολογίας LCD, γνωστή ως SXRD.

Με το SXRD, αντί του φωτός που περνά μέσα από ένα τσιπ LCD (LCD) στο δρόμο προς την οθόνη, το φως αντανακλάται από την επιφάνεια των τσιπ για να δημιουργηθεί η εικόνα που θα προβάλλεται σε μια οθόνη. Με άλλα λόγια, το SXRD έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά των τεχνολογιών LCD και DLP .

Βασικά χαρακτηριστικά

Το VPL-HW40ES διαθέτει πλήρη ανάλυση 1080p (1920x1080) εγγενής pixel, ενισχυμένη από ένα πάνελ SXRD τριών τσιπ, επεξεργασία ροής κίνησης, αναβάθμιση και επεξεργασία βίντεο ψηφιακής δημιουργίας, 1700 lumens λευκού και έγχρωμου φωτισμού (λειτουργία 2D) και ένα ήσυχο 21dB επίπεδο θορύβου του ανεμιστήρα.

Το VPL-HW40ES διαθέτει πληθώρα προκαθορισμένων λειτουργιών για να φιλοξενήσει ποικίλα περιβάλλοντα φωτισμού χώρου και παραλλαγές οπτικού περιεχομένου. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ταινίες κινηματογράφου 1 και 2, τηλεόραση αναφοράς, φωτογραφία, παιχνίδι, φωτεινό κινηματογράφο, φωτεινή τηλεόραση, ρυθμιζόμενο από τον χρήστη.

3D

Το VPL-HW40ES μπορεί επίσης να δεχτεί τόσο 2D όσο και 3D πηγές (υποστηριζόμενες από μια μονάδα δίσκου 240Hz) και ενσωματώνει έναν ενσωματωμένο πομπό 3D 3D για την σωστή συγχρονισμό των γυαλιών (τα γυαλιά απαιτούν προαιρετική αγορά). Η προβολή 3D ενισχύεται περαιτέρω από δύο ειδικές λειτουργίες φωτεινότητας, τις οποίες η Sony αναφέρεται ως Bright Cinema και Bright TV

Συνδεσιμότητα

Από την άποψη της φυσικής συνδεσιμότητας, το VPL-HW40ES παρέχει 2 εισόδους HDMI , 1 σετ εισόδων συνιστωσών βίντεο και μία σύνδεση 3D Synch με βάση το Ethernet (Εντούτοις, είναι ενσωματωμένος ένας 3D εκπομπός για χρήση με τα προαιρετικά 3D γυαλιά της Sony ).

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Κέντρο τοποθετημένος φακός Βοηθά στην τοποθέτηση του προβολέα σε σχέση με το κέντρο της οθόνης.

Έλεγχος ζουμ / εστίασης Μόνο χειροκίνητα

Μετατόπιση φακού: Κάθετη (+ ή - 71 μοίρες), οριζόντια (+ ή - 25 μοίρες). Αυτό επιτρέπει την ακριβέστερη τοποθέτηση του φακού σε σχέση με την οθόνη.

Διόρθωση κεφαλής: Μόνο κατακόρυφη, αυτή η λειτουργία βοηθά στην αντιστάθμιση της γεωμετρίας της προβαλλόμενης εικόνας, εάν η γωνία του προβολέα προς την οθόνη είναι πολύ κάτω ή πολύ πάνω από τη βέλτιστη γωνία του φακού.

Μέγεθος οθόνης: 40 έως 300 ίντσες ανάλογα με την απόσταση προβολέα από την οθόνη.

Έξοδος λαμπτήρα: 200 Watt

Εκτιμώμενη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα: 2.000 έως 5.000 ώρες - Εξαρτάται από τον συνδυασμό των λειτουργιών εικόνας.

Διαστάσεις: 16-ίντσες (W), 7-ίντσες (H), 18 1/4-ίντσες (D)

Βάρος: 21,1 lbs

Ελεγχος

Οι επιλογές ελέγχου συμπεριλάμβαναν μια προαιρετική επιλογή ασύρματης απομακρυσμένης, οπίσθιας επιλογής πηγής και στοιχεία ελέγχου πλοήγησης μενού στην οθόνη, είσοδο καλωδίου αισθητήρα IR και υποδοχή RS-232C για προσαρμοσμένη ενσωμάτωση ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

Το VPL-HW40ES έχει προτεινόμενη τιμή $ 2.499.99 και διατίθεται μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Sony ES.

Επίσημη σελίδα προϊόντος Sony VPL-HW40ES