Οι 5 καλύτερες Amazon Kindles να αγοράσουν το 2018

Δείτε γιατί αυτές οι συσκευές είναι σε "φωτιά"

Ενώ η σειρά iPad της Apple παίρνει όλη τη δόξα των δισκίων, το Amazon's Fire tablet είναι μια κιμωλία γεμάτη από χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και τιμές που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Είτε χρειάζεστε κάτι για τα παιδιά για να ταξιδέψετε είτε με μια μεγάλη οθόνη για να bingeing Netflix αργά τη νύχτα, Amazon έχει ένα δισκίο για όλους. Γεμάτο με χιλιάδες extras, χάρη στην Amazon Prime, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία ταινιών, παιχνιδιών, eBooks και τηλεοράσεων που δείχνουν ακριβώς στα χέρια σας. Αν σκέφτεστε ένα tablet Amazon Fire, ρίξτε μια ματιά στην καταγραφή μας παρακάτω και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Εξαιρετικά οικονομικά προσιτή, αναθεωρημένη και με εκατομμύρια διαθέσιμες εφαρμογές, το Kindle Fire HD 8 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δισκία στον κόσμο. Διατίθεται και σε μεγέθυνση μεγέθους 16 και 32 GB (δυνατότητα επέκτασης έως 256 GB με microSD). Το Fire HD 8 διαθέτει οθόνη HD οκτώ ιντσών, μνήμη RAM 1,5 GB και επεξεργαστή quad-core 1,3 GHz. Η προσθήκη διπλών στερεοφωνικών ηχείων Dolby Atmos βοηθά στην ενίσχυση του ήχου, γεγονός που κάνει την προβολή μιας ταινίας πολύ καλύτερη από την προηγούμενη γενιά Kindle Fire. Με την πλατφόρμα Alexa του Amazon ενσωματωμένη, μπορείτε γρήγορα να έχετε πρόσβαση σε όλα από αθλήματα σε τοπικά νέα με φωνητικές εντολές. Όταν πρόκειται για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, τραγούδια, eBooks, το κατάστημα app της Amazon είναι γεμάτο με ό, τι θέλετε και τα μέλη της Amazon Prime μπορούν να πάρουν ακόμα περισσότερα. Με απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες όλη την ημέρα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 12 ώρες θα είναι ευπρόσδεκτη. Έρχεται σε μαύρο, καναρίνι κίτρινο, γαλάζιο ή κόκκινο.

Ο μικρότερος αδελφός του Fire HD 8, το Amazon's Fire 7 διατίθεται σε μεγέθη μνήμης 8GB και 16GB και η επίδειξη IPS επτά ιντσών προσφέρει αρκετή ευκρίνεια ώστε να παρακολουθείτε τις ταινίες μια ευχάριστη εμπειρία. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 256GB πρόσθετης μνήμης χάρη στην αποθήκευση microSD και να μεταφορτώσετε χιλιάδες δικές σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές ή να κατεβάσετε αμέτρητες άλλες ταινίες μέσω του Amazon Prime. Μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός VGA και μια κάμερα πίσω από την κάμερα δύο megapixel με εγγραφή HD 720p είναι αρκετά καλή για βασικές ανάγκες αλλά δεν συνιστάται ιδιαίτερα για αποκλειστικές εγγραφές βίντεο. Με διάρκεια μπαταρίας έως και οκτώ ωρών, το Fire 7 διαρκεί αρκετό καιρό για μια πτήση cross-country με ελεύθερο χώρο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χιλιάδες eBooks ή να ζητήσετε από την Alexa να σας πει ποιος είναι ο καιρός για το αύριο.

Το μεγαλύτερο πυκνό δισκίο στο οπλοστάσιο δισκίων Kindle Fire του Amazon, το Fire HD 10 προσθέτει μια οθόνη Full HD 1080p 1080p 1080p, η οποία είναι ιδανική για μεγάλες κινηματογραφικές περιόδους ή τυχερά παιχνίδια εν κινήσει. Με τρεις επιλογές χρωμάτων και δύο επιλογές αποθήκευσης σε μεγέθη 32 ή 64 GB, το Fire HD 10 είναι ο κινητήριος μοχλός της οικογένειας Kindle Fire, χάρη σε 2GB μνήμης RAM, επεξεργαστή quad-core 1.8GHz και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 10 ώρες ( που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τουλάχιστον τρεις ταινίες πλήρους μήκους).

Η συμπερίληψη του Dolby Atmos ενισχύει την εμπειρία παρακολούθησης ταινιών με στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας, ενώ το 802.11ac Wi-Fi επιταχύνει την περιήγηση και λήψη όλων από τις τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε βιβλία, παιχνίδια και περιοδικά μέσω του Amazon Prime. Αποκλειστική για το Fire HD 10 είναι η αληθινή λειτουργικότητα του Amazon Alexa που δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από τη φωνή σας για να ενεργοποιήσετε εντολές για αιτήματα αναζήτησης ή για έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σας (το υπόλοιπο της σειράς Fire απαιτεί το πάτημα ενός κουμπιού για να ενεργοποιήσετε την Alexa).

Θεωρούμενη ευρέως ως η καλύτερη επιλογή για tablet για παιδιά, το Fire HD 8 Kids Edition προσφέρει όλα όσα αγαπημένα για το Fire HD 8 αλλά με φιλική προς τα παιδιά συσκευασία. Διαθέτοντας 32GB αποθηκευτικό χώρο για περισσότερα από αρκετά βιβλία, παιχνίδια και ταινίες για μια μακρά πορεία αυτοκινήτου (ή αεροπλάνου), το Fire HD 8 Kids Edition σπορτίζει μια θήκη για παιδιά που είναι περισσότερο από έτοιμη να αντέξει μερικές σταγόνες χωρίς ζημιές. Ευτυχώς, η εγγύηση δύο ετών της Amazon, χωρίς ανησυχία, είναι απολύτως ο καλύτερος στην επιχείρηση με μια σταθερή πολιτική που επιτρέπει στους γονείς να επιστρέφουν τις κατεστραμμένες μονάδες για καινούργιες, ακόμα και αν η ζημιά είναι προφανές ατύχημα.

Πέρα από την εξαιρετική πολιτική επιστροφής, η Amazon προσφέρει το FreeTime Unlimited που προσθέτει 15.000 βιβλία, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εφαρμογές εκπαίδευσης και άλλα για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών, τα οποία είναι όλα δωρεάν για ένα χρόνο με την αγορά του tablet. Επιπλέον, το Amazon περιλαμβάνει τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos που βρίσκονται στο κανονικό Fire HD 8 για ακόμα πιο ευχάριστο ήχο ενώ παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε ώρες προγραμματισμού της Disney.

Το Fire 7 Kids Edition είναι γεμάτο με καλούδια που αγαπούν οι γονείς, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού FreeTime με συνδρομή 15.000 βιβλίων, παιχνιδιών και τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς και εγγύησης αμοιβής για ατύχημα δύο ετών. Διατίθεται σε τρία ξεχωριστά χρώματα και σε μέγεθος 16GB, το Fire 7 διαθέτει επίδειξη IPS επτά ιντσών με διάρκεια μπαταρίας έως και οκτώ ωρών. Με όλα τα πρόσθετα που διατίθενται για παιδιά και γονείς για να κατεβάσετε, η συμπερίληψη του microSD και μέχρι 256GB επεκτάσιμη αποθήκευση θα έρθει σε πολύ βολικό.

Ο φυλλομετρητής ασφαλών παιδιών μειώνει την πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο και διοχετεύει πάνω από 56.000 ιστότοπους που είναι φιλικοί προς το παιδί (και οι γονείς μπορούν να κατατάξουν τις επιπρόσθετες επιλογές από μόνος τους). Οι πρόσθετοι γονικοί έλεγχοι με τη μεγαλύτερη δυνατή τάξη επιτρέπουν στους γονείς να αποκλείουν τα βίντεο και τα παιχνίδια έως ότου τα παιδιά ολοκληρώσουν το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που έχει επιλεγεί από γονείς.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .