Οδηγός εργαλείων αναζήτησης Twitter

6 Κορυφαία εργαλεία αναζήτησης Twitter

Η εύρεση του καλύτερου εργαλείου αναζήτησης στο Twitter δεν είναι εύκολη, επειδή υπάρχει ένας τόνος υπηρεσιών αναζήτησης τρίτου μέρους Twitter, καθώς και πολλά ενσωματωμένα εργαλεία αναζήτησης Twitter .

Το Twitter.com διαθέτει ένα αξιοπρεπές εσωτερικό πλαίσιο αναζήτησης και ένα πιο προηγμένο εργαλείο αναζήτησης Twitter. Και οι δύο, όμως, έχουν περιορισμούς. Ένα μεγάλο είναι ότι δεν πηγαίνουν πολύ πίσω στο χρόνο. Για να αναζητήσετε tweets που αποστέλλονται πριν από έξι μήνες ή πέρυσι, για παράδειγμα, θα χρειαστείτε ένα εργαλείο αναζήτησης Twitter τρίτου μέρους.

Εδώ είναι έξι ανεξάρτητα εργαλεία αναζήτησης Twitter, τα οποία είναι καλά συμπληρώματα στο εσωτερικό εργαλείο αναζήτησης του Twitter.

  1. SocialMention: Το SocialMention είναι ένας από τους ισχυρότερους τρόπους αναζήτησης και ανάλυσης πληροφοριών που δημοσιεύονται στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά μέσα. Παρακολουθεί πολύ περισσότερο από το Twitter. Άλλες κοινωνικές υπηρεσίες που αναζητούν περιλαμβάνουν το Facebook, το FriendFeed, το YouTube και το Digg, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Το SocialMention καλύπτει περισσότερες από 100 διαφορετικές υπηρεσίες κοινωνικών μέσων.
  2. TwitScoop: Το TwitScoop είναι ένα εναλλακτικό περιβάλλον εργασίας για το Twitter. Κάντε κλικ στο "αναζήτηση" στην αρχική του σελίδα και μπορείτε να δοκιμάσετε έναν εναλλακτικό τρόπο αναζήτησης tweets. Βασικά σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.
  3. SnapBird: Αυτό το κουτάκι αναζήτησης Twitter έχει ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να φιλτράρετε τις αναζητήσεις σας από το τιτίβισμα, για παράδειγμα, το χρονοδιάγραμμα ενός συγκεκριμένου ατόμου ή τα tweets που ένα συγκεκριμένο άτομο έχει στείλει ή επισημανθεί ως "αγαπημένο". Επιτρέπει την πιο στοχοθετημένη αναζήτηση από το πλαίσιο αναζήτησης του Twitter.
  4. TweetMeme: TweetMeme προσπαθεί να μετρήσει καυτά θέματα και δημοφιλή θέματα σε tweets με τη χρήση διαφόρων τύπων που αναλύουν "κοινωνικά σήματα" όπως retweets. Είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για την παρακολούθηση του Twittersphere.
  1. TwimeMachine: Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ένα αρχείο των δικών σας tweets, πολύ πιο πίσω από το Twitter. Συνδεθείτε με το αναγνωριστικό χρήστη Twitter και θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στα 3.500 των tweets σας.
  2. TweetScan: Αυτό είναι ένα άλλο εργαλείο γυμνών οστών για την αναζήτηση Tweets. Καθώς το Twitter συνεχίζει να βελτιώνει τα δικά του εργαλεία αναζήτησης εσωτερικού Twitter, sites όπως το TweetScan θα μπορούσαν να χάσουν μεγάλο μέρος της προσφυγής τους. Αλλά προς το παρόν, είναι πολύ χρήσιμο.

Άλλα εργαλεία αναζήτησης Twitter

Υπάρχουν πολλά άλλα εξειδικευμένα εργαλεία αναζήτησης Twitter. Μια μεγάλη κατηγορία είναι οι κατάλογοι χρηστών του Twitter. Πώς να βρείτε άτομα στο Twitter είναι πιο εύκολο αν χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα εργαλεία αναζήτησης Twitter όπως το Tweepz ή το WeFollow.

Αυτός ο οδηγός για τον τρόπο εύρεσης ακόλουθων στο Twitter προσδιορίζει μερικά από αυτά τα εργαλεία και στρατηγικές αναζήτησης χρηστών.

Μείνετε ενημερωμένοι στην αναζήτηση στο Twitter

Οι νέες υπηρεσίες αναζήτησης στο Twitter εμφανίζονται πάντα, γι 'αυτό είναι μια καλή ιδέα να κάνετε μια αναζήτηση Google, για παράδειγμα, "το καλύτερο εργαλείο αναζήτησης Twitter" μία ή δύο φορές το χρόνο, εάν θέλετε να είστε σοβαροί για το κλάδεμα της λίστας εργαλείων αναζήτησης και για να έχετε το πιο από αναζητήσεις στο Twitter.

Το δικό του κέντρο βοήθειας του Twitter έχει επίσης μια χρήσιμη σελίδα σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές αναζήτησης που μπορούν να σας ενημερώσουν για το πότε και πώς το Twitter αλλάζει τις εσωτερικές λειτουργίες και εργαλεία αναζήτησης.