Γιατί Twitter; Τρόποι για αρχάριους για να ξεκινήσετε

Το microblogging και το κυνήγι εργασίας κάνουν αυτόν τον κατάλογο

" Τι είναι το Twitter; " και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτήματα που έχουν τα αμετάκλητα σχετικά με το site κοινωνικής δικτύωσης. Με μηνύματα κειμένου, μια ποικιλία ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και blog spots, γιατί είναι χρήσιμο το Twitter;

Για το ένα, υπάρχουν πολλές χρήσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες για το Twitter, όπως η αποστολή ενημερωτικών ειδήσεων ή η διαφήμιση για το τελευταίο άνοιγμα εργασίας. Αλλά πιστεύετε ή όχι, υπάρχουν ακόμα πιο προσωπικές χρήσεις για το Twitter. Με αυτό το γύρο, εξετάστε τα εννέα που ακολουθούν.

Microblogging

Αυτό είναι προφανές, αλλά με τη βιασύνη να θέσει το Twitter σε άλλες χρήσεις, πολλοί άνθρωποι ξεχνούν την πρώτη του χρήση ως πλατφόρμα μικρο-blogging. Και εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες χρήσεις. Είναι εύκολο να κάνετε ένα γρήγορο τιτίβισμα λέγοντας στον κόσμο τι κάνετε, πόσο καλό γεύσεις πρωί σας καφέ ή πόσο άσχημο το γεύμα σας πήγε.

Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους φίλους και την οικογένεια - ακόμα και εκείνους που βρίσκονται στο μισό του κόσμου - να διατηρούν την επαφή με την καθημερινή σας ζωή.

Γρήγορες απαντήσεις

Η ιδέα του crowdsourcing δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη! Μπορείτε να ρωτήσετε όλα τα είδη των ερωτήσεων στο σύμπαν Twitter, από ποια είναι η πρωτεύουσα της Αλάσκας σε αυτό που οι άνθρωποι σκέφτονται για μια συγκεκριμένη μάρκα παιδικής τροφής. Και όσο περισσότεροι φίλοι έχετε, τόσο πιο λεπτομερείς απαντήσεις θα λάβετε.

Υπάρχουν ακόμη και υπηρεσίες Web που έχουν εγκατασταθεί για να επωφεληθούν από αυτό το χαρακτηριστικό, οπότε αν δεν έχετε πολλούς οπαδούς, μην ανησυχείτε. Μπορείτε ακόμα να απαντήσετε στην ερώτησή σας στέλνοντας απλά την ερώτησή σας σε @answers.

Βρίσκοντας δουλειά

Είτε απλώς απολυθήκατε είτε είστε άρρωστος από την τρέχουσα δουλειά σας, το Twitter μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια νέα δουλειά. Όχι μόνο μπορείτε να ανακοινώσετε στον κόσμο ότι ψάχνετε για απασχόληση, αλλά πολλές εταιρείες δημοσιεύουν τις θέσεις εργασίας τους και στο Twitter.

Συνεχίζοντας με τις ειδήσεις

Από εφημερίδες έως περιοδικά μέχρι τηλεοπτικούς σταθμούς και καλωδιακά νέα, φαίνεται ότι ο καθένας υιοθετεί το Twitter ως το πιο δροσερό πράγμα από τότε που ψιλοκομμένο ψωμί. Το πιο cool μέρος είναι ότι το Twitter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τις ειδήσεις.

Θέλετε να συμβαδίσετε με τις ειδήσεις, αλλά δεν θέλετε να γεμίσετε το Twitter; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πελάτη Twitter όπως το TweetDeck. Και το τακτοποιημένο πράγμα για το TweetDeck είναι ότι είναι διαθέσιμο και για το iPhone.

Διοργανώστε ένα μεσημεριανό με φίλους

Το Twitter μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την οργάνωση ενός χρόνου και ενός χώρου για να συναντηθείτε. Είναι σαν μια κλήση διάσκεψης με μηνύματα κειμένου. Έτσι, αν έχετε μια κανονική γεύμα ημερομηνία με μια ομάδα ανθρώπων, ή απλά θέλετε να οργανώσετε ένα get-μαζί, το Twitter μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καρφώσει κάτω χρόνο και τόπο που λειτουργεί για όλους.

Όπως ακολουθώντας τις ειδήσεις, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε τους φίλους σας στη δική τους ομάδα εάν έχετε πολλούς οπαδούς.

Εκμίσθωση

Είχαμε όλοι μια από εκείνες τις ημέρες, είτε ήταν κάποιος που τραβούσε μπροστά μας στην κυκλοφορία είτε προσέφερε τον καφέ τύπο καφέ, μερικές φορές αυτά τα μικρά πράγματα μπορούν να μας βάλουν σε κακή διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας .

Η συμβουλή φασκόμηλου είναι να το αφήσει έξω, αλλά σε ποιον; Δεν είναι όπως τα περισσότερα μέρη της απασχόλησης έχουν μια βολική τσάντα διάτρησης, και πιθανότατα δεν είναι έξυπνο να εξαερισμού στο αφεντικό σας. Αυτό είναι όπου Twitter μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμη, διότι σας επιτρέπει να οργή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Και μπορείτε επίσης να πάρετε μερικά συμπόνια tweets από αυτό επίσης.

Απλά θυμηθείτε να παρακολουθήσετε τη γλώσσα.

Συνεχίστε με την αγαπημένη σας ομάδα

Η λειτουργία αναζήτησης του Twitter μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τις τάσεις ή να παρακολουθείτε ένα συγκεκριμένο θέμα. Και αν είστε οπαδός του αθλητισμού, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε πραγματικά με την ομάδα. Όχι μόνο είναι πολλοί αθλητικοί παίκτες στο Twitter, αλλά έχετε τα μέσα ενημέρωσης και εκατομμύρια οπαδούς για να σας κρατήσουμε ενημερωμένους για το τελευταίο και μεγαλύτερο.

Δεν μπορείτε να φτάσετε σε μια τηλεόραση όταν η αγαπημένη σας ομάδα είναι ενεργοποιημένη; Απλά ακολουθήστε τα tweets στο Twitter. Όχι μόνο θα λάβετε τακτική ενημερώσεις σκορ, αλλά θα έχετε κάποια διασκεδαστικό χρώμα σχολιάζει για να πάει μαζί με αυτό.

Μάθετε ποιοι άνθρωποι σκέφτονται πραγματικά για την τελευταία ταινία

Παρόμοια με την ενασχόληση με την αγαπημένη σας ομάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να δείτε τι είναι το buzz στην τελευταία έκδοση στα θέατρα. Σίγουρα θα μπορούσατε να ελέγξετε τι λένε οι κριτικοί, αλλά η άποψή τους δεν είναι πάντα σύμφωνη με αυτό που πραγματικά σκέφτονται οι άνθρωποι για την ταινία.

Το Twitter μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε αν η ταινία είναι μια βόμβα ή μια προτομή, οπότε δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ένα πραγματικό dud.

Συμμετέχετε στην πολιτική

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έθεσε το σχέδιο και οι πολιτικοί στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Twitter. Δεν είναι μόνο αυτό που προσφέρει έναν πολύ καλό τρόπο για τους πολιτικούς να πάρουν το λόγο, αλλά τους επιτρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους ψηφοφόρους τους. Τι καλύτερος τρόπος να πείτε στο γερουσιαστή σας τι πιστεύετε για μια ψηφοφορία κλειδί από το να του στείλετε ένα τιτίβισμα;

Αλλά η πολιτική στο Twitter πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από τους πολιτικούς. Η κρίση των εκλογών του Ιράν το 2009 έδειξε τι θα μπορούσε να είναι μια πολιτική δύναμη του Twitter, καθώς δεν επέτρεπε στους ιρανούς πολίτες να διαπεράσουν τους τοίχους, το Ιράν ήλπιζε να διατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια των γεγονότων, αλλά και να αφήσουν τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να δείξουν την υποστήριξή τους, εικόνες πράσινες.