Πώς να αλλάξετε την ενεργή οικογένεια στο 'The Sims 3'

Δεν μπορείτε να ελέγχετε περισσότερα από ένα νοικοκυριά κάθε φορά

Το " Sims 3 " παιχνίδι βίντεο προσομοίωσης απελευθερώθηκε από την Electronic Arts το 2009. Όπως και στους δύο προκατόχους του, στο παιχνίδι "The Sims 3", μπορείτε να ελέγχετε μόνο μία ενεργή οικογένεια ή νοικοκυριό τη φορά. Μπορείτε να αλλάξετε την ενεργή οικογένεια, αλλά πώς να το κάνετε αυτό δεν είναι προφανές από την κύρια οθόνη. Λάβετε υπόψη ότι όταν αλλάζετε ενεργές οικογένειες, χάνουν τις ενεργές επιθυμίες και τους χρόνους ζωής.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε περισσότερες από μία οικογένειες ταυτόχρονα στο παιχνίδι, αλλά μπορείτε να αλλάξετε νοικοκυριά.

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε την ενεργή οικογένεια

  1. Αποθηκεύστε το υπάρχον παιχνίδι σας.
  2. Ανοίξτε το μενού παιχνιδιού κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού ....
  3. Επιλέξτε Επεξεργασία πόλης .
  4. Στην οθόνη αριστερού μενού, επιλέξτε Αλλαγή ενεργού νοικοκυριού .
  5. Επιλέξτε ένα σπίτι για να μεταβείτε σε μια νέα ενεργή οικογένεια. Αν το σπίτι είναι καινούργιο, μετακινήστε το Sims με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στο αρχικό παιχνίδι παιχνιδιού μέσω κατοικίας ή δημιουργώντας φιλικές ή ρομαντικές σχέσεις.

Όταν αλλάζετε νοικοκυριά, οι Sims στην ενεργή οικογένεια που αφήσατε συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους, αν και τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά μαζί τους σε περίπτωση απουσίας σας. Όταν αποθηκεύετε τη γειτονιά, εξοικονομείτε την πρόοδο των δύο οικογενειών, παρόλο που δεν ελέγχετε πλέον το αρχικό νοικοκυριό. Το παιχνίδι παρακολουθεί την κατάσταση των σχέσεων μεταξύ των Sims, τις τρέχουσες θέσεις εργασίας τους και τα επίπεδα εισοδήματος και των δύο νοικοκυριών.

Μπορείτε να γυρίσετε ξανά στο αρχικό νοικοκυριό σας όποτε θέλετε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που περιγράφεται εδώ, παρόλο που τυχόν moodlets ή επιθυμίες χάνονται όταν αλλάζετε.