Πώς να εισάγετε με ακρίβεια PSP Cheat Codes

Μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ βασική πτυχή του παιχνιδιού-γνωρίζοντας τον ελεγκτή. Ή, όπως συμβαίνει με το Sony PSP, γνωρίζοντας το σύστημα. Εάν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με τα συστήματα τυχερών παιχνιδιών όμως, αυτός ο μικρός οδηγός θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να εισάγετε κωδικούς στο PSP σας.

Καθώς διαβάζετε μέσω των κωδικών εξαπατήσει που είναι διαθέσιμες στο τμήμα PSP Cheat Codes, θα παρατηρήσετε ότι πολλοί από τους κωδικούς είναι συντομογραφία. Γνωρίζοντας ακριβώς τι αντιπροσωπεύουν είναι το κλειδί για να καταστήσει το εισερχόμενο κωδικό εισόδου σας όσο το δυνατόν πιο ομαλό.

Ορισμένες περιοχές της εικόνας παραπάνω επισημαίνονται με κίτρινες περιοχές. Αναφέραμε παρακάτω μια σύντομη περιγραφή καθώς και οποιεσδήποτε σημαντικές σημειώσεις σχετικά με αυτές.

L1 / R1 - Αυτοί είναι οι ενεργοποιητές ή οι προφυλακτήρες στο επάνω αριστερό και δεξί μέρος του συστήματος. Κάθε φορά που βλέπετε έναν κωδικό με R, R1, L, ή L1, αναφέρεται σε αυτούς τους ενεργοποιητές.

D-Pad - Εδώ μπαίνει το μεγαλύτερο μέρος της σύγχυσης. Εισάγεται οποιοσδήποτε κωδικός που χρησιμοποιεί κατευθυντήριες γραμμές (όπως το Up, Down, Left, Right) χρησιμοποιώντας το D-Pad, εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά.

Analog Stick - Σε μερικά παιχνίδια, απαιτείται η είσοδος κατεύθυνσης εισάγεται χρησιμοποιώντας το Analog Stick, ωστόσο, αυτό είναι σπάνιο και θα επισημαίνεται ξεκάθαρα στη σελίδα cheat.

Έναρξη / Επιλογή - Πολλές φορές το κουμπί "Έναρξη" χρησιμοποιείται για την παύση ενός παιχνιδιού πριν εισαχθεί ένας κωδικός εξαπατήματος και το κουμπί επιλογής χρησιμοποιείται μερικές φορές σε κωδικούς.

X, O, Square, and Triangle - Αυτά είναι γενικά ο μεγαλύτερος όγκος των cheat codes. Απλά πατήστε τους στο συνδυασμό που απαιτείται για να ενεργοποιήσετε έναν κωδικό.

Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με τα κατάλληλα κουμπιά για να πατήσετε, πάρε αρπαγή μερικούς κωδικούς εξαπατήσει για τα αγαπημένα σας παιχνίδια.