Κοινή χρήση αρχείων με το Mac OS X

Κοινή χρήση αρχείων με Tiger και Leopard

Η κοινή χρήση αρχείων με Mac OS X είναι μια θαυμάσια απλή λειτουργία. Μερικά κλικ του ποντικιού στο παράθυρο προτιμήσεων κοινής χρήσης και είστε έτοιμοι να πάτε. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί για την κοινή χρήση αρχείων: Η Apple άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο η κοινή χρήση αρχείων λειτουργεί στο OS X 10.5.x (Leopard), έτσι ώστε να λειτουργεί ελαφρώς διαφορετικά από το OS X 10.4.x (Tiger).

Η Tiger χρησιμοποιεί ένα απλοποιημένο σύστημα κοινής χρήσης που δίνει πρόσβαση στους επισκέπτες στον δημόσιο φάκελο του λογαριασμού σας. Όταν συνδεθείτε με το λογαριασμό χρήστη σας, έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας από τον αρχικό φάκελο και παρακάτω.

Το Leopard σάς επιτρέπει να καθορίσετε ποιοι φακέλοι θα μοιραστούν και τι δικαιώματα πρόσβασης έχουν.

Κοινή χρήση αρχείων στο δίκτυό σας Mac στο OS X 10.5

Η κοινή χρήση των αρχείων σας με άλλους υπολογιστές Mac που χρησιμοποιούν OS X 10.5.x είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Περιλαμβάνει την ενεργοποίηση της κοινής χρήσης αρχείων, την επιλογή των φακέλων που θέλετε να μοιραστείτε και την επιλογή των χρηστών που θα έχουν πρόσβαση στους κοινόχρηστους φακέλους. Με αυτές τις τρεις έννοιες, να ρυθμίσουμε την κοινή χρήση αρχείων.

Η κοινή χρήση αρχείων στο δίκτυό σας Mac στο OS X 10.5 είναι ένας οδηγός για τη ρύθμιση και τη ρύθμιση της κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ των Mac που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα Leopard. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό σε ένα μικτό περιβάλλον Leopard και Tiger Macs. Περισσότερο "

Κοινή χρήση αρχείων στο δίκτυό σας Mac στο OS X 10.4

Η κοινή χρήση αρχείων με άλλους υπολογιστές Mac που χρησιμοποιούν OS X 10.4.x είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Η κοινή χρήση αρχείων με την Tiger είναι απλοποιημένη για να παρέχει τη βασική κοινή χρήση κοινόχρηστων φακέλων για τους επισκέπτες και πλήρη κατανομή του Home Directory για όσους συνδεθούν με ένα κατάλληλο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Περισσότερο "

Μοιραστείτε οποιονδήποτε συνδεδεμένο εκτυπωτή ή φαξ με άλλους Mac στο δίκτυό σας

Οι δυνατότητες κοινής εκτύπωσης στο Mac OS διευκολύνουν την κοινή χρήση εκτυπωτών και συσκευών φαξ μεταξύ όλων των Mac σε τοπικό δίκτυο. Η κοινή χρήση εκτυπωτών ή συσκευών φαξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο υλικό. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κρατήσετε το γραφείο στο σπίτι σας (ή το υπόλοιπο του σπιτιού σας) από το να ταφεί σε ηλεκτρονική ακαταστασία. Περισσότερο "