Πώς άλλαξε το Minecraft;

Το Minecraft έχει αλλάξει πολύ. Ας το συζητήσουμε!

Το Minecraft άλλαξε αρκετά τα τελευταία χρόνια από την πρώτη απελευθέρωση του παιχνιδιού. Αυτές οι διάφορες αλλαγές μπορούν να χαρακτηριστούν ως εξαιρετικά δραστικές. Όταν ένα χαρακτηριστικό αφαιρείται ή προστίθεται, μπορείτε μόνο να υποθέσετε ότι είναι πιθανό να επηρεάσετε το βιντεοπαιχνίδι με κάποιο τρόπο. Ας μιλήσουμε για το πώς άλλαξε το Minecraft .

Η απλότητα ήταν το κλειδί

Αρχικά, το Minecraft ήταν ένα αρκετά απλό παιχνίδι βίντεο. Ο στόχος που είχατε αρχικά κατά την εκτόξευση του Minecraft ήταν να δημιουργήσετε, να επιβιώσετε και ίσως να οικοδομήσετε μερικές δομές. Η πρώτη δομή που δημιουργήσατε ήταν μάλλον περισσότερο από ένα απερίγραπτο χάος, παρά μια δομή. Εντούτοις, πιθανότατα διατηρήσατε το κτίριο. Ενώ οικοδομήσατε, μάλλον μάθατε πώς να επιβιώσετε σωστά τη νύχτα.

Όταν ξεκίνησε η Minecraft , θα μπορούσατε μόνο να τοποθετήσετε και να σπάσετε μπλοκ. Υπήρχε πολύ λίγη δουλειά. Δεν θα μπορούσε καν να τρέξει! Οι προσθήκες στο Minecraft όπως το τρέξιμο και το Redstone ήρθαν στην τέλεια στιγμή. Οι παίκτες θεώρησαν ότι το παιχνίδι ήταν πολύ αργό χωρίς να τρέξει και ήταν πολύ απλό χωρίς Redstone. Αφού όλοι φαινόταν σαν να καταλάβαιναν πλήρως το Redstone, προστέθηκαν Command Blocks για να περιπλέξουν περαιτέρω τη διαδικασία.

Δεδομένου ότι οι παίκτες δομών που δημιουργήθηκαν γινόταν ολοένα και πιο περίπλοκο, έτσι και οι ενημερώσεις που βγήκαν. Νέοι όχλοι εισήχθησαν παράλληλα με τα νέα μπλοκ, τους βιομούς, και ακόμη και τις νέες διαστάσεις όπως το Nether και το The End . Αυτές οι διάφορες προσθήκες στο παιχνίδι δημιούργησαν τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες έχουν δημιουργήσει τις νέες δομές τους και έχουν επηρεάσει τον τρόπο που παίζουν.

Η κοινότητα

Η κοινότητα Minecraft ήταν αρχικά αρκετά μικρή. Η κοινότητα άρχισε να αλλάζει ολοένα και περισσότερο καθώς νέοι άνθρωποι άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι. Οι παίκτες άρχισαν να πειραματίζονται στο παιχνίδι βίντεο με αυτό που τους δόθηκε. Οι δημιουργοί άρχισαν να ανακαλύπτουν ότι μέσα στο Minecraft , θα μπορούσαν ουσιαστικά να χτίσουν ό, τι θέλουν, εφ 'όσον προσπάθησαν σκληρότερα.

Η κοινότητα έχει επίσης αυξηθεί όσον αφορά την ψυχαγωγία. Ο βασικός παράγοντας της ανάπτυξης της Minecraft μπορεί σχεδόν πάντα να ανιχνευθεί στο YouTube. Η έκθεση Minecraft που αποκτήθηκε από βίντεο σε απευθείας σύνδεση πολύ εύκολα έκανε το βιντεοπαιχνίδι έχουν τάσεις σε ό, τι ήταν το πιο δημοφιλές είδος χαρακτηριστικό. Η κοινότητα του βιντεοπαιχνιδιού πήγε από το να περιστρέφεται γύρω από την επιβίωση , στους χάρτες περιπέτειας, σε mods, και τελικά σε μίνι-παιχνίδια, και τώρα roleplays.

Καθώς οι παίκτες έγιναν ολοένα και πιο δημιουργικοί με τις ιδέες τους και καθώς οι δομές τους κατέστησαν πιο περίπλοκες, η κοινότητα επεκτάθηκε. Οι παίκτες άρχισαν να εισάγονται στην Minecraft με προσδοκίες για νέους και βελτιωμένους χάρτες περιπέτειας, τεχνικές δημιουργίες και νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο παιχνίδι.

Ένα μεγάλο σημείο πώλησης που συγκλόνισε την κοινότητα ήταν η δυνατότητα τροποποίησης του παιχνιδιού. Καθώς απελευθερώθηκαν τα νέα mods, οι παίκτες άρχισαν να απολαμβάνουν το Minecraft με τέτοιο τρόπο που δεν το σκέφτηκε ούτε ο Mojang. Αυτό συμβαίνει μέχρι που ο Mojang ξεκίνησε περιστασιακά να παίρνει mods και ιδέες από την κοινότητα και να τους τοποθετεί στο παιχνίδι. Σημαντικές εγκλείσεις ήταν τα κουνέλια, τα άλογα , τα γαϊδούρια και πολλά άλλα.

Minecraft Spin-Offs

Ενώ το Minecraft ήταν αρχικά ένα βιντεοπαιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχει επίσης πολλά spin-off και κυκλοφορίες σε διάφορες άλλες κονσόλες και κινητές συσκευές. Αυτές οι επανεκδόσεις συνήθως περιστρέφονται γύρω από το κύριο παιχνίδι, που είναι σχεδόν ακριβής αναπαραγωγή. Τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να έχουν μικρές διαφορές από τον αντίστοιχο υπολογιστή τους, αλλά δεν είναι πολύ διαφορετικά στην οπίσθια όψη. Με εννέα άλλες εκδόσεις του Minecraft που βασίζονται στην έκδοση του υπολογιστή του παιχνιδιού, μπορείτε να πείτε ότι ο Mojang είναι εξαιρετικός για την άντλησή τους.

Η Minecraft βγήκε από τη ζώνη άνεσής τους από την άποψη της δημιουργίας νέων παιχνιδιών επικεντρωμένων στον περίεργο κόσμο τους. Σε συνεργασία με τη Mojang, το Telltale Games δημιούργησε το Minecraft: Story Mode . Minecraft: Η λειτουργία Story Mode είναι η επεισοδιακή σειρά παιχνιδιών βίντεο επικεντρωμένη στους απίθανους ήρωες που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο. Minecraft: Η επιτυχία του Story Mode έχει προσγειωθεί στο βίντεο παιχνίδι πολλά νέα κεφάλαια που θα ζήσουν και θα απολαύσουν.

Το αγαπημένο μας παιχνίδι που αποτελείται από μπλοκ έχει επίσης ξεκινήσει πρόσφατα τον τίτλο του Minecraft: Education Edition . Οι εκπαιδευτικοί σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το Minecraft στα σχολεία για να διδάξουν τα πάντα από την Ιστορία, τη Μαθηματικά, τη Γεωγραφία, την Εικαστική Τέχνη, την Πληροφορική και πολλά άλλα.

Εάν το Minecraft που χρησιμοποιείται σε σχολεία σε όλο τον κόσμο για να διδάξει δεν λέει πώς το παιχνίδι έχει αλλάξει, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί.

Συμπερασματικά

Το Minecraft έχει γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο που (και πιθανότατα πάντα) θα αλλάζει συνεχώς. Οι διάφορες κοινότητες που περιστρέφονται γύρω από το βιντεοπαιχνίδι έχουν επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο Minecraft θα παιχτεί και θα βιώσει για πολλά χρόνια. Το Minecraft: η ιστορία , μια μελλοντική ταινία και πολλά άλλα σχέδια που μιλούσαν τόσο από τον Mojang όσο και από τη Microsoft (όπως τα Hololens) είναι αρκετοί λόγοι για να παραμείνουν και να δώσουν προσοχή σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο franchise. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε ποιο είναι το μέλλον του Minecraft για τους παίκτες. Με σταθερά χαρακτηριστικά που αλλάζουν το παιχνίδι και άλλες χρήσιμες απελευθερώσεις από την Mojang και τη Microsoft, μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι.