Πώς να προετοιμαστείτε για το MINICON 2016!

Το MINECON 2016 βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη γωνία! Ας σας προετοιμάσουμε!

Οι προετοιμασίες για το MINECON 2016 είναι επίσημα σε εξέλιξη! Με τον ενθουσιασμό για τη συνέλευση που αναπτύσσεται με κάθε μέρα που πλησιάζει την αρχή της, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι θα παρουσιαστούν και θα ανακοινωθούν τα διάφορα πράγματα. Παρόλο που περιμένουμε αυτές τις πληροφορίες να κατευθυνθούν προς το δρόμο μας, ωστόσο, μπορούμε να σας πούμε πώς μπορείτε και πρέπει να προετοιμαστείτε. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε ανάλογα και να κάνετε την εμπειρία MINECON σας όσο καλύτερα μπορεί να είναι ανθρώπινη.

Που?

MINECON 2015 Αίθουσα Expo. ChrisTheDude / MINECON

Το MINECON 2016 θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές συνεδριακό κέντρο Anaheim. Βρίσκεται απέναντι από το Disneyland Resort στη λεωφόρο Katella, θα είναι σίγουρα δύσκολο να χάσετε. Εάν έχετε έρθει σε πολλές συμβάσεις στο Anaheim, θα γνωρίζετε τη θέση για την κατοχή του παγκοσμίου φήμης VidCon, GameStop EXPO, BlizzCon, και πολλά άλλα. Η μεγάλη εγκατάσταση του συνεδριακού κέντρου επιτρέπει την άνετη μετακίνηση μεταξύ των con-goers, οπότε παίρνετε το cosplay σας!

Αεροδρόμια και Ξενοδοχεία

Αν έχετε ακόμη να κλείσετε την πτήση και το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, θα θελήσετε να το πράξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο συνεδριακό κέντρο είναι το LAX και το αεροδρόμιο John Wayne. Το αεροδρόμιο LAX απέχει περίπου 45 λεπτά από το συνεδριακό κέντρο, υποθέτοντας ότι οδηγείτε χωρίς κυκλοφορία. Το αεροδρόμιο John Wayne απέχει σχεδόν 22 λεπτά από το συνεδριακό κέντρο, και πάλι, υποθέτοντας ότι ταξιδεύετε χωρίς να έχετε κυκλοφορία. Εάν ενοικιάζετε αυτοκίνητο, οποιαδήποτε από αυτές τις αποστάσεις θα πρέπει να είναι ωραία για εσάς, αλλά για να εξαλειφθεί το κόστος των Ταξί, Ubers, Lyfts, κλπ., Το αεροδρόμιο John Wayne θα είναι το καλύτερο σας στοίχημα για να μείνετε πιο κοντά στην επιθυμητή τοποθεσία σας .

Ενώ μόνο 6.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί για MINECON, θα εξακολουθείτε να είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε ζητήματα που βρίσκουν ένα ξενοδοχείο για φτηνό. Ευτυχώς, με τις συμβάσεις να αυξάνονται σε δημοτικότητα, τα ξενοδοχεία συχνά εργάζονται συχνά σε συνεργασία με τη Συνέλευση για τη δημιουργία μειωμένων δωματίων και καταλυμάτων για τους επισκέπτες. Το MINECON είναι σίγουρα μία από αυτές τις συμβάσεις με μειωμένη τιμή ξενοδοχείου. Η επικεφαλίδα στο τμήμα Minecon της ιστοσελίδας Minecraft.net θα επιτρέψει σε όσους σχεδιάζουν να πάνε στη σύμβαση να πάρουν λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, οι con-goers θα βρουν ένα τμήμα με την ονομασία "Discounted Hotel Rooms". Σε αυτόν τον τομέα, θα βρείτε έναν σύνδεσμο προς έναν εξερχόμενο ιστότοπο, ο οποίος σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις επιθυμητές προτιμήσεις σας σε σχέση με τη σύμβαση και τις ρυθμίσεις ύπνου. Θα θελήσετε γρήγορα να κοιτάξετε επάνω και να κλείσετε μια αίθουσα του ξενοδοχείου μέσω αυτού, αν ελπίζετε για μια μειωμένη τιμή, όπως αυτές τείνουν να πάνε εξαιρετικά γρήγορα.

Uber εναντίον Lyft εναντίον ταξί

Σεμπαστιάν Κοππ / EyeEm

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν δεν ενοικιάζετε αυτοκίνητο και ό, τι ελπίζετε να πετύχετε δεν είναι σε κοντινή απόσταση, τα Ubers, Lyfts και Taxis θα είναι πιθανώς το μέσο μεταφοράς σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα τέχνασμα για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο στοίχημα σας όσον αφορά τη μεταφορά. Τι είναι ο ναύλος είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει σε εκείνους που σκέφτονται να κάνουν το ταξίδι τους μέσω Lyft, Uber, ή ταξί πολύ ευκολότερη. Αυτός ο ιστότοπος θα εκτιμήσει το κόστος της μονάδας δίσκου από το σημείο που θα σας παραλάβει στον προορισμό που φεύγετε και θα σας φέρει στον προορισμό στον οποίο απομακρύνεστε. Όπως οι περισσότεροι θα υποθέσουν, τα Lyfts και Ubers είναι πολύ φθηνότερα. Το επιπλέον πλεονέκτημα της ιππασίας σε ένα Uber ή ένα Lyft είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει λόγος να ανατραπεί. Ενώ το πρόγραμμα οδήγησης θα το εκτιμούσε ή θα το πρότεινε, δεν είναι υποχρεωτικό χαρακτηριστικό.

Τα ποσοστά Uber και τα επιτόκια Lyft είναι εξαιρετικά φθηνότερα και από την προσωπική εμπειρία είναι πολύ ασφαλέστερα. Εάν ένα πρόβλημα πάει στραβά σε ένα Ταξί, οι πιθανότητες να συνδεθείτε με ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει είναι εξαιρετικά λεπτό. Με τα πάντα που διακινούνται μέσω του τηλεφώνου σας στο Uber και το Lyft, αυτά τα προβλήματα είναι πολύ πιο εύκολα διευθετημένα και μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει με μια δυνητικά κακή εμπειρία.

Φάτε έξυπνες, γρήγορες και οικονομικά αποδοτικές

Ενώ είμαστε σχετικά με το θέμα των χρημάτων και των μεταφορών, αυτό φέρνει έναν καλό χρόνο για να μιλήσουμε για τρόφιμα. Ας πούμε ότι είστε πεινασμένοι και θέλετε να ψωνίσετε το McDonald's για μεσημεριανό γεύμα σε σχέση με το φαγητό που πωλείται στο συνεδριακό κέντρο. Εσείς, για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε να φάτε στο πολύ συγκεκριμένο McDonald's που βρίσκεται στην West Ball Road στο Anaheim. Αυτό το McDonald's απέχει περίπου 2 λεπτά από το συνεδριακό κέντρο. Οι επιλογές σας θα ήταν είτε να περπατήσετε, να πάρετε ένα Lyft, ένα Uber, ένα Ταξί ή οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς έχετε σκεφτεί. Τόσο το ποσοστό Lyft και Uber είναι περίπου $ 5, ενώ το κανονικό επιτόκιο για ένα ταξί θα είναι περίπου $ 12.

Με αυτό το επιπλέον κόστος, γνωρίζετε ότι για την προσπάθειά σας να βρείτε ένα καλό γεύμα, θα ξοδεύετε οπουδήποτε από $ 10 έως $ 24 μόνο για τις μεταφορές, καθώς θα χρειαστεί να βρεθείτε πίσω. Η ευκολία να πάρεις το φαγητό σου, ο χρόνος που περνάς να πάρεις το φαγητό σου, τα χρήματα που ξοδεύεις για να φτιάξεις το φαγητό σου και η ποιότητα του φαγητού σου γενικά εξαρτάται από το πόσο καλή είναι η διατροφική σου εμπειρία ενώ τρέχεις γύρω από τη σύμβαση. Όσον αφορά την έξοδο στα εστιατόρια, προσπαθήστε να βρείτε ένα κοντινό μέρος, αν δεν θέλετε να ξοδέψετε έναν τόνο χρημάτων. Αν τα τρόφιμα σε ένα φτηνότερο εστιατόριο κοστίζουν λιγότερο από ό, τι θα ξοδέψατε για τη μεταφορά και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, πηγαίνετε εκεί. Θα πάρετε περισσότερο από ένα κτύπημα για το buck σας.

Ένα άλλο γεγονός με τις περισσότερες συμβάσεις είναι ότι τα φορτηγά τροφών θα είναι συνήθως κοντά. Όσον αφορά τις φήμες, αυτό ισχύει για το Συνεδριακό Κέντρο Anaheim. Αυτά τα διάφορα φορτηγά προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων για μια λογική τιμή και είναι συνήθως κοντά σε συνεδριακά κέντρα αν το γεγονός είναι αρκετά μεγάλο. Με την ευκολία αυτών των φορτηγών να βρίσκονται κοντά στη σύμβαση, θα πρέπει να είστε σε θέση να πληρώσετε, να φάτε και να επιστρέψετε και να απολαύσετε τη διασκέδαση σε χρόνο μηδέν.

Συνάντηση με τους επισκέπτες της αγαπημένης σας σύμβασης

Το πάνελ του YouTube στο MINECON 2013. (Εικόνα από αριστερά προς τα δεξιά: CaptainSparklez, AntVenom, ihascupquake και SkyDoesMinecraft). AntVenom

Όταν έχετε έναν συγκεκριμένο επισκέπτη που θέλετε να συναντήσετε σε μια σύμβαση, ο εντοπισμός τους μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολος. Έχοντας εμπειρία όχι μόνο στον τομέα της ενεργητικής αναζήτησης αυτών των ανθρώπων αλλά έχοντας φιλοξενήσει ένα πάνελ σε μια σύμβαση, επίσης, έχετε την τάση να πάρει μερικά πράγματα. Έχουμε τρεις συμβουλές για το πώς μπορείτε να βρείτε τους διάφορους διασκεδαστές ή προσωπικότητες που απολαμβάνετε.

Ένας από τους τρόπους για να εντοπίσετε το συγκεκριμένο άτομο που θέλετε να συναντήσετε είναι να γνωρίζει το πρόγραμμά τους. Έχετε ένα αγαπημένο YouTuber που θα εμφανίζεται σε ένα πάνελ; Σταματήστε εκεί και προσπαθήστε να τους μιλήσετε αργότερα. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε όμως είναι ότι εάν η ομάδα είναι ειδικά επικεντρωμένη γύρω από μια προσωπικότητα όπως η AntVenom ή κάποιος σε αυτές τις γραμμές, οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το άτομο μπορεί να είναι λεπτό. Άλλοι θα θέλουν να συναντήσουν και αυτόν ή αυτήν. Προσπαθήστε να καθίσετε κοντά στον διασκεδαστή για την καλύτερη ευκαιρία. Φτάστε νωρίς για εγγυημένο κοντινότερο κάθισμα.

Ένας άλλος τρόπος να βρείτε τις αγαπημένες σας προσωπικότητες είναι να τους ακολουθήσετε στα κοινωνικά μέσα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια σύμβαση που πρόκειται να παρουσιαστούν σαφώς λόγω της παρουσίας τους σε οποιαδήποτε βιομηχανία αποτελούν μέρος της, πιθανότατα θα δημοσιεύουν πληροφορίες για το τι κάνουν και όπου θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν οι οπαδοί τους. Εάν ανακοινώσουν πού θα συναντήσουν, κάντε το καλύτερο για να φτάσετε γρήγορα, αλλά σέβονται το γεγονός ότι θα μιλήσουν με άλλους οπαδούς και ανθρώπους. Να είστε ευγενικοί και μην πηδείτε σε μια συζήτηση από την οποία δεν είστε άμεσα μέρος, μόνο για να πάρετε μια λέξη μέσα ή να παρατηρηθεί.

Μια τελευταία συμβουλή για το πώς μπορείτε να βρείτε τους διασκεδαστές που σας αρέσει περισσότερο είναι να προσπαθήσετε να εντοπίσετε πού βρίσκεται το "πράσινο δωμάτιο" και να προσπαθήσετε να φτάσετε όσο πιο κοντά μπορείτε χωρίς να υπερβείτε όρια. Πιθανότατα, ένα άτομο θα στέκεται έξω από την πόρτα λέγοντας con-goers χωρίς τα κατάλληλα σήματα MINECON / πιστοποίηση ότι δεν τους επιτρέπεται να εισέλθουν. Να είστε σεβασμός και να σταθείτε πίσω σε μια αξιοσέβαστη απόσταση από όπου δεν μπορείτε να πάτε. Όταν βλέπετε έναν συγκεκριμένο διασκεδαστή που θέλετε να συναντήσετε με τα πόδια μέσα ή έξω από το δωμάτιο, να είστε ευγενικοί και για άλλη μια φορά ευγενικοί. Το πράσινο δωμάτιο είναι ένα δωμάτιο χαλάρωσης, μακριά από το άγχος των ψυχαγωγών, των προσωπικοτήτων κλπ. Ενώ αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα θέλουν να σας συναντήσουν και μάλλον δεν θα σας πειράξουν να σας δώσουν λίγες στιγμές, μιλώντας και αλληλεπιδρώντας με μερικές εκατό άτομα είναι σίγουρα εξαντλητικά. Μην αφήνετε αυτό το γεγονός να σας αποτρέψει από την επιθυμία να συναντήσετε αυτό το πρόσωπο, ωστόσο. Με διασκεδαστές, προσωπικότητες, Mojangstas , ανάμεσα σε άλλους τύπους ανθρώπων, κατευθύνονται προς αυτή τη σύμβαση για εσάς, το con-goer. Βάλτε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και διασκεδάστε. Εάν δεν γνωρίσατε ποτέ το άτομο που θέλετε, αυτή είναι η πρώτη σας εντύπωση.

Προγραμματίζοντας την εμπειρία σας

Γνωρίζοντας τι θέλετε να κάνετε και πώς θέλετε να το κάνετε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Με τις συμβάσεις, ωστόσο, οι con-goers τείνουν να απομακρύνονται από τα απροσδόκητα πράγματα. Ενώ είναι σίγουρα εντάξει να διασκεδάσετε και να απολαύσετε αυτά τα απρόβλεπτα αξιοθέατα, σίγουρα θα θέλετε να πάρετε ένα κτύπημα για το δολάριο σας και να δοκιμάσετε το σκληρότερο για να φτάσετε από και προς τα μέρη σε εύθετο χρόνο.

Θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πάνελ και σίγουρα θέλετε να μπείτε; Φτάστε νωρίτερα. Εάν το πάνελ που θέλετε να παρακολουθήσετε θα είναι σε μια κύρια σκηνή, υποθέστε ότι θα είναι δημοφιλές και δύσκολο να μπει σε. Εάν βρίσκεται σε μικρότερο στάδιο με λιγότερα καθίσματα, φτάνετε λίγα λεπτά μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Αν ακούτε όμως ότι πολλοί άνθρωποι μιλούν γι 'αυτό, φτάνουν ακόμα νωρίτερα. Ένα τελευταίο μικρό κομμάτι συμβουλών για τα πάνελ είναι να μάθετε τι πρόκειται να ρωτήσετε εάν ο πίνακας είναι ένα Q & A. Όταν σχηματίζεται μια γραμμή για να θέτει ερωτήσεις, μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων ανεβαίνει και "πτέρυγα". Μην το κάνεις αυτό. Αυτά τα πάνελ φιλτράρονται πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να το επαναλάβετε και να το μετανιώσετε αργότερα. Να είστε ευθεία προς τα εμπρός, μην παρασυρθείτε, και να είστε σίγουροι.

Αν ψάχνετε να χάσετε χρόνο και δεν είστε σίγουροι πώς, περπατήστε γύρω από το συνεδριακό κέντρο για διάφορα κομμάτια εμπορευμάτων που θα θέλατε να αγοράσετε. Όλο και περισσότεροι Minecraft εμπορεύματα έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες, γι 'αυτό πιθανότατα θα είναι διαθέσιμοι για αγορά στη σύμβαση με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή. Ανάλογα με το φετινό set-up, μπορεί να βρείτε ακόμη και προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από fan-shop για αγορά. Ένας έξυπνος, αποτελεσματικός τρόπος να γνωρίζετε ότι θα ξοδέψετε μόνο πόσο θέλετε να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό για τον εαυτό σας. Εάν μπορείτε να περάσετε μόνο εκατό δολάρια, για παράδειγμα, περιορίστε τον εαυτό σας στο συγκεκριμένο ποσό. Κοιτάξτε γύρω πριν αγοράσετε το πρώτο πράγμα που βλέπετε καθώς μπορεί να βρείτε άλλο στοιχείο που θέλετε αργότερα.

Συμπερασματικά

Οι συμβάσεις μπορεί να τείνουν να είναι δύσκολο, αλλά, ελπίζω, αυτό το άρθρο έχει ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα που μπορείτε να αναρωτηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο MINECON 2016. Η ετοιμότητα είναι το κλειδί για να απολαμβάνετε οποιαδήποτε νέα κατάσταση. Για άλλη μια φορά, διασκεδάστε και απολαύστε τη σύμβαση. Καθώς θα κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες στο MINECON 2016, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το καλύψουμε.