Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το DirectX

Οδηγίες για την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX

Όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Windows περιλαμβάνουν το DirectX από προεπιλογή, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να "εγκαταστήσετε" το DirectX ως πρόγραμμα λογισμικού, αυτό καθαυτό.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η Microsoft κυκλοφορεί ενημερωμένες εκδόσεις του DirectX και η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων μπορεί να είναι η λύση για ένα πρόβλημα DirectX που έχετε ή ενδέχεται να αυξήσει τις επιδόσεις στα παιχνίδια και τα προγράμματα γραφικών.

Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα για να ενημερώσετε το DirectX σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows :

Πώς να κάνετε λήψη & amp; Εγκαταστήστε το DirectX

Απαιτείται χρόνος: Η εγκατάσταση του DirectX συνήθως διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά, πιθανώς πολύ λιγότερο από ό, τι ακόμη και αυτό.

  1. Επισκεφθείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης του προγράμματος εγκατάστασης Web του προγράμματος-πελάτη χρόνου εκτέλεσης του DirectX του DirectX στη σελίδα λήψης της Microsoft.
  2. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Λήψη και στη συνέχεια στο μπλε κουμπί Επόμενο για να αποθηκεύσετε το αρχείο εγκατάστασης στον υπολογιστή σας.
    1. Σημείωση: Η Microsoft θα συστήσει μερικά από τα υπόλοιπα προϊόντα της, αφού κάνει κλικ στο σύνδεσμο " Λήψη ", αλλά μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή αυτών των πλαισίων αν δεν θέλετε να τα κατεβάσετε. Αν παραλείψετε να κάνετε λήψη αυτών, το κουμπί Επόμενο θα μετονομαστεί σε Όχι ευχαριστώ και θα συνεχίσετε .
  3. Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του DirectX ακολουθώντας οποιεσδήποτε οδηγίες από τον ιστότοπο της Microsoft ή από το πρόγραμμα εγκατάστασης του DirectX.
    1. Σημείωση: Αυτό το στοιχείο λήψης DirectX θα εγκατασταθεί στα Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista ή Windows XP . Μην ανησυχείτε ότι λέει ότι υποστηρίζεται μόνο μέσω διαφορετικής έκδοσης των Windows! Όποια κι αν είναι τα αρχεία DirectX που λείπουν, θα αντικατασταθούν όπως είναι απαραίτητο.
    2. Σημαντικό: Δείτε την ενότητα στο κάτω μέρος της σελίδας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DirectX σε συγκεκριμένες εκδόσεις των Windows, καθώς και για το πώς λειτουργεί το DirectX στα Windows 10 και Windows 8, το οποίο είναι λίγο διαφορετικό από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows.
  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας , ακόμα και αν δεν σας ζητηθεί να το κάνετε.
  2. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ελέγξτε αν η ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του DirectX διόρθωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Συμβουλή: Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση του DirectX είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας μέσω του εργαλείου διάγνωσης του DirectX. Για να φτάσετε εκεί, ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση ( Windows Key + R ) και στη συνέχεια πληκτρολογήστε την εντολή dxdiag . Αναζητήστε τον αριθμό έκδοσης του DirectX στην καρτέλα Σύστημα .

DirectX & amp; Εκδόσεις των Windows: DirectX 12, 11, 10 & amp; 9

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DirectX στον ιστότοπο της Microsoft.