Τρόπος προσθήκης αγαπημένων στον Internet Explorer 11

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer 11 σε λειτουργικά συστήματα Windows.

Ο Internet Explorer σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε συνδέσμους σε ιστοσελίδες ως Αγαπημένα , καθιστώντας εύκολη την αναθεώρηση αυτών των σελίδων αργότερα. Αυτές οι σελίδες μπορούν να αποθηκευτούν σε υποφακέλους, επιτρέποντάς σας να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αγαπημένα όπως ακριβώς τα θέλετε. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς γίνεται αυτό στο IE11.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer και μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να προσθέσετε. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες μέθοδοι για την προσθήκη της ενεργής σελίδας στα αγαπημένα σας. Το πρώτο, το οποίο προσθέτει μια συντόμευση στη γραμμή αγαπημένων του IE (βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων), είναι γρήγορη και εύκολη. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο ενός χρυσού αστέρα που καλύπτεται από ένα πράσινο βέλος, που βρίσκεται στην άκρα αριστερή πλευρά της γραμμής Αγαπημένων.

Η δεύτερη μέθοδος, η οποία επιτρέπει περισσότερη εισαγωγή, όπως τι να ονομάσετε τη συντόμευση και ποιος φάκελος για να την τοποθετήσετε, απαιτεί μερικά ακόμη βήματα για να ολοκληρωθεί. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το χρυσό αστέρι που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου : Alt + C.

Η διεπαφή pop-out "Αγαπημένα / Feeds / Ιστορικό" θα πρέπει τώρα να είναι ορατή. Κάντε κλικ στην επιλογή με την ένδειξη Προσθήκη στα αγαπημένα , που βρίσκεται στο επάνω μέρος του παραθύρου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα πλήκτρα συντόμευσης: Alt + Z.

Θα εμφανιστεί τώρα το παράθυρο διαλόγου Προσθέστε ένα Αγαπημένο , επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Στο πεδίο με τίτλο Name θα δείτε το προεπιλεγμένο όνομα για το τρέχον αγαπημένο. Αυτό το πεδίο είναι επεξεργάσιμο και μπορεί να αλλάξει σε οτιδήποτε επιθυμείτε. Κάτω από το πεδίο Όνομα είναι ένα αναπτυσσόμενο μενού με την ένδειξη Δημιουργία σε:. Η προεπιλεγμένη θέση που επιλέξατε εδώ είναι Αγαπημένα . Εάν διατηρηθεί αυτή η θέση, αυτό το αγαπημένο θα αποθηκευτεί στο ριζικό επίπεδο του φακέλου "Αγαπημένα". Αν θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το αγαπημένο σε άλλη τοποθεσία, κάντε κλικ στο βέλος μέσα στο αναπτυσσόμενο μενού.

Αν επιλέξατε το αναπτυσσόμενο μενού στην ενότητα Δημιουργία :, θα πρέπει τώρα να δείτε μια λίστα υποφακέλων που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στα αγαπημένα σας. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας σε έναν από αυτούς τους φακέλους, επιλέξτε το όνομα του φακέλου. Το αναπτυσσόμενο μενού θα εξαφανιστεί τώρα και το όνομα του φακέλου που θα επιλέξετε θα εμφανιστεί στην ενότητα Δημιουργία:.

Το παράθυρο Προσθέστε ένα Αγαπημένο σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το Αγαπημένο σας σε έναν νέο υποφάκελο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο Νέος φάκελος . Θα εμφανιστεί τώρα το παράθυρο Δημιουργία φακέλου . Αρχικά, πληκτρολογήστε το όνομα που επιθυμείτε για αυτόν τον νέο υποφάκελο στο πεδίο με τίτλο Όνομα φακέλου . Στη συνέχεια, επιλέξτε τη θέση στην οποία θέλετε να τοποθετηθεί αυτός ο φάκελος μέσω του αναπτυσσόμενου μενού στην ενότητα Δημιουργία:. Η προεπιλεγμένη θέση που επιλέξατε εδώ είναι Αγαπημένα . Εάν διατηρηθεί αυτή η θέση, ο νέος φάκελος θα αποθηκευτεί στο ριζικό επίπεδο του φακέλου "Αγαπημένα".

Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί με τίτλο Δημιουργία για να δημιουργήσετε τον νέο φάκελο. Εάν όλες οι πληροφορίες στο παράθυρο " Προσθέστε ένα Αγαπημένο" είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, είναι πλέον καιρός να προσθέσετε το Αγαπημένο. Κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη Προσθήκη . Το παράθυρο " Προσθέστε ένα Αγαπημένο" θα εξαφανιστεί τώρα και θα έχει προστεθεί και αποθηκευτεί το νέο σας Αγαπημένο.