Κορυφαίοι προσομοιωτές πτήσης του Παγκοσμίου Πολέμου 2 για τα Microsoft Windows

Κλασικοί παίκτες Πάρτε στον ουρανό

Οι λάτρεις της ιστορίας συνηθίζουν να αναφέρουν τον Παγκόσμιο Πόλεμο ως ένα συναρπαστικό, αν και τραγικό, θέμα μελέτης. Αν είστε μεταξύ τους, οι προσομοιωτές πτήσης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για την περίοδο και να πάρετε την ευκαιρία να πολεμήσετε για τη χώρα σας στην εικονική σφαίρα. Οι προγραμματιστές έχουν βάλει μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπάθεια και έρευνα σε αυτά τα παιχνίδια ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Αυτοί οι προσομοιωτές πτήσης WW2 βάζουν εσάς και το αεροπλάνο σας στην καρδιά των μάχες που διεξάγονται στον ουρανό.

01 από 03

"IL-2 Sturmovik"

Η σειρά "IL-2 Sturmovik" διαθέτει μερικά πραγματικά εμπνευσμένα χαρακτηριστικά, όπως ένας άριστος κατασκευαστής αποστολών, δυνατότητες για πολλούς παίκτες (έως και 32 παίκτες σε κατάσταση dogfight) και εντυπωσιακά γραφικά. Με δεκάδες πτηνών και στόχων, ο αγώνας λαμβάνει χώρα στον αέρα, καθώς και από τον αέρα προς το έδαφος. Πρώτα κυκλοφόρησε το 2001, αυτό είναι το παλαιότερο επί του παρόντος συντηρημένο παιχνίδι βίντεο προσομοίωσης πτήσης διαθέσιμο.

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά είναι "IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover" (2011), "IL-2 Sturmovik: Μάχη του Στάλινγκραντ" (2013) και "IL-2 Sturmovik: Birds of Prey". προσαρμογή κονσόλας). Περισσότερο "

02 του 03

Η Microsoft "Combat Flight Simulator"

Παρά την ηλικία του - κυκλοφόρησε το 2000, ο "Combat Flight Simulator 2: Pacific Theatre" παραμένει αγαπημένος στους οπαδούς του ιστορικού προσομοιωτή πτήσης που αγαπούν τα vintage παιχνίδια. Σε μια συστροφή στο συνηθισμένο τότε, μπορείτε να επιλέξετε αν θα πετάξει αμερικανικά ή ιαπωνικά αεροπλάνα, και όλα έχουν καταστεί λεπτομερώς που είναι εκπληκτική για τα παιχνίδια της δεκαετίας του 2000. Δεν είναι μόνο αυτό το άλλο μεγάλο προσομοιωτή πτήσης για αρχάριους, αλλά έχει επίσης πολλές αποστολές και εκπαίδευση για να κρατήσει τον έμπειρο παίκτη απασχολημένο.

Το "Combat Flight Simulator 3: Battle For Europe" (2009) είναι ένα άλλο στην δημοφιλή σειρά της Microsoft. Μπορείτε να πετάξετε οποιοδήποτε από τα 18 νέα αεροσκάφη για το USAAF, την RAF ή το Luftwaffe σε μεμονωμένες αποστολές με φίλους μέσω LAN ή Internet. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες σας επηρεάζουν άμεσα την έκβαση του πολέμου, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα που είναι ιστορικά αδύνατο. Περισσότερο "

03 του 03

"Αγωνιστές του πολέμου του Τζέιν"

Οι "Αγωνιστές του WWII Jane" (1998) είναι ένας όμορφος προσομοιωτής πτήσης για τα Microsoft Windows που σας επιτρέπει να πετάξετε μια ποικιλία αεροσκαφών στη μάχη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Εκπαιδευτικές αποστολές για όλα τα επίπεδα των παικτών καθιστούν το παιχνίδι μια καλή επιλογή για όσους είναι νέοι στο είδος πτήσης sim. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα για πολλούς παίκτες, το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε μέχρι και οκτώ άτομα σε ένα τοπικό δίκτυο ή στο διαδίκτυο. Περισσότερο "