Ένας οδηγός για τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου στον Η / Υ

Καλέστε τις λήψεις ή πατήστε για την αγαπημένη σας ομάδα ποδοσφαίρου

Βυθιστείτε σε έντονη ποδοσφαιρική δράση σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου . Είτε θέλετε να βρίσκεστε στο περιθώριο που καλείτε τα πλάνα, κάνοντας τις συναλλαγές, αποφασίζοντας τη στρατηγική του παιχνιδιού, είτε διασχίζοντας τη γραμμή του τέρματος μόνοι σας, υπάρχει ένα παιχνίδι sim παιχνιδιού για εσάς.

Πολλοί εκδότες αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών έχουν απομακρυνθεί από την πλατφόρμα PC τα τελευταία χρόνια και επικεντρώθηκαν αντ 'αυτού σε κονσόλες παιχνιδιών. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα PC-συμβατά παιχνίδια βίντεο για το ποδόσφαιρο sim εκεί έξω.

01 του 06

'Σχέδιο Ημέρας Αθλητικά: Pro Football 2018'

Στο "Day of Sports Sports: Pro Football 2018", καλείτε τα πλάνα για την αγαπημένη ποδοσφαιρική σας ομάδα. Κάντε συναλλαγές για να δημιουργήσετε το ρόστερ σας, να συμμετάσχετε στο σχέδιο και την ελεύθερη αντιπροσωπεία ή να καλέσετε τα παιχνίδια - ο, τιδήποτε χρειάζεται για να κερδίσετε. Παίξτε μόνοι σας ή συμμετέχετε σε ένα online πρωτάθλημα.

Διατίθεται για υπολογιστές με Windows. Περισσότερο "

02 του 06

'Ποδόσφαιρο Mogul 18'

Το "Football Mogul 18" αφορά τη διοίκηση ποδοσφαίρου, ένα στρατηγικό μέρος μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Είστε υπεύθυνοι για τη διαπραγμάτευση παικτών, τη ρύθμιση των εξόδων σταδίου, την υπογραφή ελεύθερων πρακτόρων και πολλά άλλα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει όλες τις εποχές από το 1970 έως το 2017 και οι δρομολόγια είναι ακριβείς από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Διατίθεται για υπολογιστές με Windows. Περισσότερο "

03 του 06

'Bowl Bound College Football'

Οι παίκτες για την αναζήτηση ενός παιχνιδιού διαχείρισης ποδοσφαίρου χαίρονται. Το "Bowl Bound College Football" είναι το παιχνίδι που ήθελες. Δημιουργήστε το ρόστερ σας βάσει στατιστικών στοιχείων και αναφορών αναζήτησης. Πόσο βαθιά διαχειρίζεστε την ομάδα εξαρτάται από εσάς. Αφήστε τα πράγματα στον υπολογιστή ή επεξεργαστείτε τις επιλογές. Ακόμα κι αν δεν έχετε παίξει ένα αθλητικό παιχνίδι διαχείρισης, θα μπορείτε να πηδήσετε απευθείας μέσα. Μια εβδομαδιαία λίστα υποχρεώσεων σας κρατά σε καλό δρόμο.

Συμβατό με τα Windows Vista, 7, 8 και 10. Περισσότερα »

04 του 06

'Madden NFL 2008'

Φωτογραφία από το Amazon

Οι εκδόσεις των αθλητικών παιχνιδιών για υπολογιστές δεν αποτελούν πλέον σημαντικό επίκεντρο για τους προγραμματιστές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της EA. Το " Madden NFL 2008" της EA είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού PC. Μπορεί να αγοραστεί ακόμα online και έχει λάβει μικρές ενημερώσεις, αλλά οι νέες προσθήκες είναι μερικές βελτιώσεις και ένα νέο minigame στη λειτουργία τρυπανιού. Παρά την έλλειψη μεγάλων αλλαγών, εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για ένα ποδοσφαιρικό sim ποδοσφαίρου. Μεταβείτε σε αυτήν εάν έχετε πιο πρόσφατη έκδοση ενός συστήματος παιχνιδιών.

Συμβατό με τα Windows Vista, XP και Windows 2000. Περισσότερα »

05 του 06

'Front Office Football 8'

Στο "Front Office Football 8", δημιουργείτε ένα επιθετικό playbook κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου εκπαίδευσης με έως και 200 ​​παιχνίδια για να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της σεζόν ή έχετε το AI του παιχνιδιού να δημιουργήσει ένα playbook για εσάς. Επιλέξτε τους εκκινητές σας, εκτελέστε ασκήσεις διάρκειας δύο λεπτών ή πραγματοποιήστε κλήσεις υπεράσπισης. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού προσφέρει βελτιωμένη υποστήριξη για πολλούς παίκτες, ώστε να μπορείτε να παίξετε εναντίον άλλων.

Διατίθεται για υπολογιστές με Windows. Περισσότερο "

06 του 06

'Ποδόσφαιρο Backyard'

Το "Backyard Football" είναι παιδικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για ενήλικες που δεν αναζητούν σοβαρό, έντονο gameplay. Οι παίκτες NFL εμφανίζονται ως παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Ο τρόπος προπονητικής βοήθειας βοηθά τα μικρότερα παιδιά να παίξουν το ποδόσφαιρο sim. Το παιχνίδι πραγματοποιείται στην πίσω αυλή των παιδιών. Παίξτε ως ένα από τα 30 Backyard Kids που αποτελούν ένα all-star lineup.

Συμβατό με τα Windows XP. Περισσότερο "