Τι είναι η έκδοση του Desktop;

Η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι ο σχεδιασμός σελίδων για εκτύπωση και το διαδίκτυο

Η δημοσίευση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι η χρήση του υπολογιστή και του λογισμικού για τη δημιουργία οπτικών απεικονίσεων ιδεών και πληροφοριών. Τα έγγραφα δημοσίευσης για επιτραπέζιους υπολογιστές ενδέχεται να είναι για επιτραπέζια ή εμπορική εκτύπωση ή ηλεκτρονική διανομή, όπως PDF , παρουσιάσεις διαφανειών, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικά βιβλία και Ιστός.

Η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών είναι ένας όρος που δημιουργείται μετά την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου τύπου λογισμικού. Πρόκειται για τη χρήση αυτού του λογισμικού για να συνδυάσετε και να αναδιατάξετε κείμενο και εικόνες και να δημιουργήσετε ψηφιακά αρχεία για εκτύπωση, online προβολή ή ιστοσελίδες. Πριν από την εφεύρεση του λογισμικού desktop publishing, τα καθήκοντα που σχετίζονται με την εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών έγιναν με το χέρι από ανθρώπους που ειδικεύονταν στο γραφικό σχεδιασμό, τη στοιχειοθέτηση και τις εργασίες προετοιμασίας .

Πράγματα που πρέπει να κάνετε με την εκτύπωση του Desktop

Η έκδοση επιτραπέζιων υπολογιστών μπορεί να είναι:

Πώς τροποποιήθηκε η έκδοση του Desktop Publishing

Στη δεκαετία του '80 και του '90, η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών ήταν σχεδόν αποκλειστικά για εκτύπωση. Σήμερα, η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από απλά εκτυπώσεις. Δημοσιεύει ως PDF ή ένα ηλεκτρονικό βιβλίο. Είναι δημοσίευση σε ιστολόγια και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Σχεδιάζει περιεχόμενο για πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των smartphones και των tablet.

Η εκτύπωση σε επιτραπέζιο υπολογιστή είναι η τεχνική συναρμολόγηση ψηφιακών αρχείων με τη σωστή μορφή για εκτύπωση ή για ηλεκτρονική διανομή. Στην πρακτική χρήση, μεγάλο μέρος της διαδικασίας γραφικού σχεδιασμού επιτυγχάνεται επίσης με τη χρήση επιτραπέζιων εκδόσεων, λογισμικού γραφικών και λογισμικού σχεδιασμού ιστοσελίδων και ενίοτε περιλαμβάνεται στον ορισμό της εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Σύγκριση της εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές, του γραφικού σχεδιασμού και του σχεδιασμού ιστοσελίδων:

Κάποιος που ασχολείται με το σχέδιο εκτύπωσης μπορεί να κάνει ή να μην κάνει επίσης το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ορισμένοι σχεδιαστές ιστοσελίδων δεν έκαναν ποτέ κανένα τύπο σχεδίου εκτύπωσης.

Το παρόν και το μέλλον του Desktop Publishing

Κάποτε, μόνο οι επαγγελματίες σχεδιαστές γραφικών χρησιμοποιούσαν το λογισμικό εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών. Στη συνέχεια, έφτασε στο επίπεδο του καταναλωτικού επιπέδου desktop publishing λογισμικό και μια έκρηξη των ανθρώπων που έκαναν desktop εκδόσεις για διασκέδαση και το κέρδος, με ή χωρίς φόντο στο παραδοσιακό σχέδιο. Σήμερα, η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή σταδιοδρομίας για ορισμένους, αλλά είναι επίσης όλο και περισσότερο η απαιτούμενη ικανότητα για ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας και σταδιοδρομίας.