Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Mac OS X και να το στείλετε μέσω αλληλογραφίας

Τα στιγμιότυπα οθόνης έρχονται βολικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων με το Mac σας

Την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο τηλέφωνο ή σε μια συνομιλία μέσω διαδικτύου με έναν τεχνικό που προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το Mac σας, αντί να προσπαθήσετε να περιγράψετε αυτό που βλέπετε, πείτε στο άτομο υποστήριξης: "Θα σας στείλουμε email screenshot. " Θα σας αγαπούν γι 'αυτό.

Μια εικόνα του τι βλέπετε στην οθόνη του Mac - ένα στιγμιότυπο οθόνης - σας απαλλάσσει από το άγχος που προσπαθεί να περιγράψει τι συμβαίνει και βοηθά τους άλλους να κατανοήσουν καλύτερα το πρόβλημα από μακριά. Δείτε πώς μπορείτε να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να το στείλετε μέσω ταχυδρομείου.

Κάντε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Mac OS X και στείλτε το μήνυμα

Μπορεί να θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ολόκληρης της οθόνης Mac σας ή μόνο μερικά από αυτά. Δείτε πώς.

Λαμβάνοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης μέρους της οθόνης

Εάν γνωρίζετε ακριβώς ποιο μέρος της οθόνης θέλετε να συμπεριλάβετε στο στιγμιότυπο οθόνης, υπάρχει ακόμα πιο γρήγορος τρόπος για να προετοιμάσετε το στιγμιότυπο οθόνης σας:

  1. Πατήστε το πλήκτρο Command-Shift-4 , το οποίο αλλάζει τον κέρσορα σε μια σταυρωτή τρίχα.
  2. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε κλικ και να σύρετε γύρω από την περιοχή που θέλετε να συμπεριλάβετε στο στιγμιότυπο οθόνης.
  3. Όταν περιβάλλετε την περιοχή που θέλετε, αφήστε τον κέρσορα και το στιγμιότυπο οθόνης μόνο της περιοχής που επιλέξατε αποθηκεύεται στην επιφάνεια εργασίας.