Πώς να μετονομάσετε τις σημαίες μηνυμάτων στο Mac OS X Mail

Εξατομικεύστε τα ονόματα σημείων στο Mac Mail

Η εφαρμογή Mail στα λειτουργικά συστήματα Mac OS X και MacOS συνοδεύεται από σημαίες σε επτά χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Τα ονόματα των σημαιών δεν είναι εκπληκτικά, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μοβ και γκρι .

Εάν έχετε την τάση να επισημάνετε μεγάλο αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διάφορους λόγους, ίσως βρείτε ότι οι σημαίες είναι πιο χρήσιμες εάν αλλάξετε τα ονόματά τους σε αυτά που είναι πιο περιγραφικά της λειτουργίας τους. Αλλάξτε το κόκκινο όνομα στην επείγουσα για αλληλογραφία που χρειάζεται προσοχή μέσα σε λίγες ώρες, επιλέξτε ένα άλλο όνομα για προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μέλη της οικογένειας και ένα άλλο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να τα παρατάσετε μέχρι αύριο. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε ένα όνομα " Ολοκληρώθηκε" στις εργασίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ολοκληρώσει. Αυτό ομαδοποιεί γρήγορα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να τα μετακινήσετε, επειδή κάθε χρώμα σημαίας που χρησιμοποιείται - ανεξάρτητα από το όνομά του - λαμβάνει τον δικό του υποφάκελο στον φάκελο Flagged.

Μετονομάστε τις σημαίες μηνυμάτων σε Mac OS X και macOS Mail

Για να μετονομάσετε μια σημαία στο Mail, πρέπει να έχετε επισημάνει τουλάχιστον δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο χρώμα που θέλετε να μετονομάσετε και πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο χρωματιστές σημαίες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των υποφακέλων. Εάν δεν υπάρχουν, ψεύτικο με την προσωρινή εκχώρηση σημαίες. Μπορείτε πάντα να τα καθαρίσετε αργότερα. Για να δώσετε ένα νέο όνομα σε μια από τις έγχρωμες σημαίες στην εφαρμογή αλληλογραφίας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή αλληλογραφίας .
  2. Εάν η λίστα Γραμματοκιβώτια είναι κλειστή, ανοίξτε την επιλέγοντας Προβολή > Εμφάνιση λίστας γραμματοκιβωτίων από το μενού ή χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Shift + M.
  3. Αναπτύξτε το φάκελο " Flagged " στη λίστα "Γραμματοκιβώτια" εάν κλείσετε κάνοντας κλικ στο βέλος δίπλα του, για να αποκαλύψετε έναν υποφάκελο για κάθε χρώμα σημαίας που έχετε χρησιμοποιήσει στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Κάντε κλικ μία φορά στη σημαία που θέλετε να επεξεργαστείτε. Κάντε ξανά κλικ στο τρέχον όνομα της σημαίας. Για παράδειγμα, κάντε κλικ μία φορά στην κόκκινη σημαία και μία φορά στη λέξη Κόκκινο στο πεδίο ονόματος δίπλα της.
  5. Πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα στο πεδίο ονόματος.
  6. Πατήστε Enter για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.
  7. Επαναλάβετε για κάθε σημαία για την οποία θέλετε να αλλάξετε το όνομα.

Τώρα, κάθε φορά που ανοίγετε το φάκελο Flagged, βλέπετε σημαίες με εξατομικευμένα ονόματα.