Τρόπος προσθήκης όλων των παραληπτών στις επαφές αλληλογραφίας των Windows

Αν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε έχει πρόσθετους παραλήπτες, η προσθήκη του στο βιβλίο διευθύνσεων του Windows Live Mail, του Windows Mail ή του Outlook Express είναι ένα γρήγορο. Απλώς κάντε δεξί κλικ στον παραλήπτη, επιλέξτε Προσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεων και επιβεβαιώστε τις λεπτομέρειες. Αλλά τι γίνεται με την προσθήκη δώδεκα νέων επαφών και την επιβεβαίωση δώδεκα λεπτομερειών;

Ευτυχώς, το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express μπορούν να κάνουν την προσθήκη όλων των παραληπτών στη γραμμή To: στο βιβλίο διευθύνσεών σας λίγο πιο εύκολη - όχι πολύ εύκολη αλλά ευκολότερη.

Προσθέστε όλους τους παραλήπτες ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο βιβλίο διευθύνσεων του Windows Live Mail, του Windows Mail ή του Outlook Express

Για να προσθέσετε όλους τους παραλήπτες ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε στο βιβλίο διευθύνσεων του Windows Live Mail, του Windows Mail ή του Outlook Express:

Προσθέστε όλα τα στοιχεία του Cc: Οι παραλήπτες στο βιβλίο διευθύνσεών σας, πάρα πολύ

Δυστυχώς, αυτό λειτουργεί μόνο με διευθύνσεις στο πεδίο Προς: των μηνυμάτων που λάβατε. Η πιο πιθανή και λογική περίπτωση πρόσθετων νέων επαφών στο πεδίο Cc: δεν καλύπτεται. Μπορείτε, ωστόσο, να μετακινήσετε τις διευθύνσεις Cc: στο πεδίο To: με κάποια χειροκίνητη επεξεργασία και να τις προσθέσετε στο βιβλίο διευθύνσεών σας πιο άνετα με την παραπάνω μέθοδο: