Ρύθμιση του Windows Live Mail για να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας

Η ανάμνηση και η πληκτρολόγηση των κωδικών πρόσβασης για όλους τους ιστότοπους, τους λογαριασμούς, τα συστήματα παραγγελιών, τους παρόχους, τους προμηθευτές και τους μεσαίους είναι μια μεγάλη άσκηση στη μνήμη που δημιουργήθηκε με την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση.

Αλλά πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express ελέγχουν για νέα μηνύματα, αυτό είναι λίγο πάρα πολύ. Ευτυχώς, τα Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express μπορούν να θυμούνται και να στέλνουν τον κωδικό πρόσβασης για εσάς, γεγονός που καθιστά τον έλεγχο της νέας αλληλογραφίας ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία (αν και γενικά προσπαθείτε να μην το κάνετε πολύ συχνά).

Δημιουργήστε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Να θυμάστε τον κωδικό σας

Για να διδάξετε το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express να θυμούνται τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Εάν το Outlook Express κέρδισε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εάν το Outlook Express εξακολουθεί να αρνείται να θυμάται τους κωδικούς πρόσβασής σας, θα μπορούσε να μην εντοπίσει τον Προστατευόμενο Storage System Provider . Ενδεχομένως, μπορείτε να διορθώσετε αυτή τη λυπηρή κατάσταση και να κάνετε το Outlook Express να θυμάται τελικά τους κωδικούς πρόσβασης, επεξεργάζοντας άμεσα το μητρώο του συστήματος.