Οι καλύτεροι Trackers Fitness του 2015

Το Survival Fitbit, το Εξαιρετικά Προσιτό Xiaomi Mi Band και περισσότερα.

Ακριβώς εγκαίρως για το τέλος του 2015 και για να οριστούν τα ψηφίσματα που σχετίζονται με το γυμναστήριο της Πρωτοχρονιάς, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους κορυφαίους ιχνηλάτες δραστηριότητας του έτους.

Ενώ η Fitbit συνεχίζει να κυριαρχεί στην κατηγορία χάρη στο άριστο μάρκετινγκ και τις εταιρικές σχέσεις υψηλού προφίλ, θα βρείτε επίσης συσκευές από άλλες μάρκες της λίστας. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε ένα από τα αγαπημένα στον κατάλογο ή ότι ένα από αυτά τα gadget θα προσελκύσει τα μάτια σας και θα κερδίσετε μια θέση στον καρπό σας καθώς δεσμευτείτε για ένα πιο υγιές, πιο ενεργό 2016.

Fitbit Surge

Το Fibit Surge είναι ένας ιχνηλάτης δραστηριότητας και έπειτα κάποιοι. με οθόνη παρακολούθησης καρδιακών παλμών και τη δυνατότητα εμφάνισης ειδοποιήσεων από το τηλέφωνό σας, προσφέρει τόσο προηγμένες λειτουργίες γυμναστικής όσο και λειτουργικότητα στυλ smartwatch. Σε $ 250, δεν είναι φθηνό για έναν ιχνηλάτη γυμναστικής, αλλά και πάλι δεν χρειάζονται όλοι οι περίπλοκες αυτές λειτουργίες. Αν όμως δεν έχετε smartwatch και ενδιαφέρεστε για την πιο βασική λειτουργία της ειδοποίησης στον καρπό σας, αυτή η συσκευή θα μπορούσε να είναι μια καλή υβριδική επιλογή. Παίρνετε έναν από τους πιο προηγμένους ιχνηλάτες στην αγορά, συν μια γεύση αυτής της άλλης κατηγορίας φορετών.

Xiaomi Mi Band

Υπάρχει αφθονία που θα ήθελε για αυτή τη μπάντα από την κινεζική κινητή εταιρεία Xiaomi - και όχι μόνο την εξαιρετικά προσιτή τιμή των $ 15. Παίρνετε πολλά για τα χρήματά σας: παρακολούθηση ύπνου (συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των διαφόρων κύκλων ύπνου), έξυπνο συναγερμό αφύπνισης και στατιστικά για το περπάτημα και το τρέξιμο. Στην πραγματικότητα, μόλις αγόρασα ένα δικό μου συγκρότημα Mi Band, οπότε μείνετε συντονισμένοι για μια πλήρη αναθεώρηση!

Λάθος λάμψης

Με την είδηση ​​ότι ο κατασκευαστής αξεσουάρ (και ο τελευταίος που εισέρχεται στην αγορά smartwatch) η Fossil θα αποκτήσει την Misfit, ποιος θα πει εάν το εμπορικό σήμα tracker θα κυκλοφορήσει άλλα προϊόντα με το δικό του όνομα; Είτε συμβαίνει είτε όχι, το Misfit θα θυμάται για την πρωτοποριακή του δραστηριότητα παρακολούθησης Flash, μεταξύ άλλων συσκευών. Αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο για $ 20, το Flash είναι μια αρχική έκδοση του Misfit Shine και παρόλο που είναι λιγότερο εξελιγμένο, προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά. Εκτός από την παρακολούθηση της κολύμβησης, του τρέξιμου, του περπατήματος, του τένις, του ποδηλάτου, του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, το Flash παρακολουθεί την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου. Μπορείτε να το κολλήσετε ή να το φορέσετε σε μια μπάντα , όπως μπορείτε με το Misfit Shine (που τρέχει σήμερα για $ 50).

Τραγούδια Activité Pop

Ακριβώς όπως το Misfit Flash είναι μια ήπια έκδοση του Misfit Shine, το Activité Pop είναι μια πιο προσιτή λήψη στο ρολόι γυμναστικής Activites. Πηγαίνοντας για περίπου $ 150, αυτό το gadget έρχεται σε διάφορα χρώματα και κομμάτια βήματα, τρέχει και κολυμπά. Επιπλέον, προσφέρει ανάλυση ύπνου μέσω της εφαρμογής σύντροφος και έρχεται με ένα σιωπηλό δόνησης συναγερμού αφύπνισης. Η μπαταρία κυττάρων βαθμολογείται για οκτώ μήνες, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη συνεχή σύνδεση της συσκευής και το ανεφοδιασμό. Τέλος, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Activité Pop είναι τα πλήρη δεδομένα που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Μετά από όλα, τα καλοσχεδιασμένα στατιστικά στοιχεία γυμναστικής είναι η πιο σημαντική πτυχή μιας συσκευής γυμναστικής, καθώς σας βοηθούν να αναγνωρίσετε τα γυμναστήρια σας και να εργαστείτε προς την πρόοδο.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η λίστα έχει αποδείξει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές σε κάθε τιμή. Εδώ ελπίζουμε ότι το 2016 θα φέρει ακόμα πιο καινοτόμους, καλά κατασκευασμένους ιχνηλάτες!