Fitbit Surge Review

Μια ματιά στον πιο ακριβό ιχνηλάτη γυμναστικής του Fitbit

Το Fitbit Surge είναι η πιο πρόσφατη και κορυφαία συσκευή στη σειρά Fitbit για τους ιχνηλάτες δραστηριότητας , γι 'αυτό δεν είναι περίεργο που ήμουν ενθουσιασμένος για να το δοκιμάσω. Αυτή τη στιγμή διατίθεται για αγορά τόσο μέσω της Fitbit όσο και από άλλους λιανοπωλητές για $ 249,95. Αυτή η τιμή δεν είναι φθηνή, και στην πραγματικότητα πολλοί ιχνηλάτες καταλληλότητας για την κορυφή κοστίζουν σημαντικά λιγότερο. Παρόλα αυτά, το Surge διαθέτει οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση GPS και πολλά άλλα καλούδια για να ικανοποιήσουν όσους κάνουν σοβαρά τις ασκήσεις τους.

Ως οπαδός του ελλειπτικού εκπαιδευτή ο οποίος επίσης περπατάει γύρω από την αφθονία της Νέας Υόρκης, διαπίστωσα ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά του Surge ήταν περισσότερα από ό, τι χρειάζομαι για να παρακολουθώ την καθημερινή μου δραστηριότητα. Παρόλα αυτά, το γενναιόδωρο σύνολο χαρακτηριστικών γνώρισαν μεγαλύτερη συνείδηση ​​των βασικών μου στατιστικών στοιχείων και, γενικά, μου άρεσε να φοράει αυτόν τον ιχνηλάτη δραστηριότητας . Διαβάστε περισσότερα για τις εντυπώσεις μου!

Σχέδιο

Η ενσωματωμένη οθόνη καρδιακού ρυθμού μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα για πολλούς χρήστες, αλλά φαίνεται να απαιτεί μεγαλύτερη ζώνη από ό, τι θα προτιμούσα. Το Fitbit Surge αισθάνεται στην πραγματικότητα αρκετά ελαφρύ και άνετο στον καρπό, οπότε δεν είναι θέμα ογκώδους, αλλά μάλλον φαίνεται ότι δεν είναι κομψό. Οι υψηλού επιπέδου βλέψεις δεν πρέπει να αναμένονται με τους σοβαρούς ιχνηλάτες δραστηριότητας, αλλά δεδομένου ότι αποκομίζετε πραγματικά τα οφέλη αυτής της συσκευής όταν το φοράτε με συνέπεια, θα ήταν ωραίο αν φαινόταν λίγο πιο ασταθής. (Δεν θα φορέσω αυτό για ένα ωραίο δείπνο, για παράδειγμα).

Το Surge διαθέτει μια ασπρόμαυρη οθόνη αφής, ώστε να μπορείτε να σπρώξετε ανάμεσα στις οθόνες για να δείτε στατιστικά στοιχεία όπως καύσεις θερμίδων, διανυθείσα απόσταση, τρέχοντα καρδιακό ρυθμό και βήματα που έχουν ληφθεί. Το κουμπί στο αριστερό μέρος του προσώπου του ρολογιού είναι το κουμπί του σπιτιού, ενώ τα κουμπιά στη δεξιά πλευρά εξυπηρετούν διαφορετικές λειτουργίες, όπως η έναρξη ενός χρονοδιακόπτη ή η παύση, ανάλογα με το τι κάνετε.

Η αγαπημένη μου πτυχή του σχεδιασμού είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που κατέστη δυνατή από την οθόνη χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου στο Surge, έπρεπε μόνο να το επαναφορτώσω μία ή δύο φορές - εκτιμάται ότι θα διαρκέσει για 7 ημέρες (αν και λιγότερο όταν το GPS είναι ενεργοποιημένο)!

Χαρακτηριστικά

Ίσως η μεγαλύτερη κλήρωση του Fitbit Surge είναι η ενσωματωμένη οθόνη καρδιακού ρυθμού. Απευθείας από την οθόνη της συσκευής, μπορείτε να δείτε το τρέχον BPM σας και να δείτε σε ποια ζώνη βρίσκεστε (π.χ. Fat Burn, Cardio, Peak κ.λπ.). Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν ασκείτε και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μια αρκετά έντονη προπόνηση. Εάν είστε πολύ σοβαροί για την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, μπορείτε ακόμη και να ορίσετε προσαρμοσμένες ζώνες για να ειδοποιηθούν όταν πέσετε κάτω ή πάνω από ένα καθορισμένο εύρος.

Το άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό είναι τα δεδομένα GPS, τα οποία είναι πιο σημαντικά για τους δρομείς ή τους ποδηλάτες που πραγματοποιούν δρομολόγια έξω. Η παρακολούθηση GPS σας επιτρέπει επίσης να δείτε το χρόνο εκτέλεσης, την απόσταση, το ρυθμό και την ανύψωση.

Είναι προφανές ότι το Surge είναι ως επί το πλείστον συσκευή γυμναστικής, αλλά περιλαμβάνει και άλλα δροσερά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ελέγχου της αναπαραγωγής μουσικής από το τηλέφωνό σας, πατώντας στο κουμπί home του tracker. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες κλήσεις και κείμενα όταν η συσκευή έχει αντιστοιχιστεί με το τηλέφωνό σας - Θα ήθελα μόνο να λάβετε ειδοποιήσεις για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να ορίσετε σιωπηρούς συναγερμούς και να παρακολουθήσετε τον ύπνο σας χωρίς να χρειαστεί να πιέσετε ένα κουμπί - δεν τις εξέτασα γιατί δεν βρήκα αυτό άνετα να φορέσω τη νύχτα.

Τέλος, ένα από τα ισχυρά σημεία του Fibit γενικά είναι ο καλά οργανωμένος, ολοκληρωμένος διαδικτυακός πίνακας ελέγχου και η εφαρμογή για κινητά, τα οποία και τα δύο εμφανίζουν όλα τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώνει η συσκευή σας. Το Fitbit Surge συγχρονίζεται αυτόματα σε αυτές τις εφαρμογές, επομένως οι πληροφορίες σας θα είναι ενημερωμένες.

Συμπέρασμα

Το Fitbit Surge δεν είναι ο πιο κομψός ιχνηλάτης ικανότητας , αλλά μπορεί να είναι μόνο μία από τις καλύτερες προχωρημένες επιλογές εκεί έξω. Μου αρέσει η δυνατότητα να σπρώξω την οθόνη για να δείτε όλα τα τελευταία θερμίδιά μου, τα βήματα και τις μετρήσεις αποστάσεων και η οθόνη καρδιακού ρυθμού είναι μεγάλη για να έχεις όταν ασκείσαι.

Εάν είστε ένας πιο απλός ενθουσιώδης προπόνηση, θα μπορούσατε πιθανώς να ανοίξετε για ένα άλλο, φθηνότερο μοντέλο Fitbit, αλλά εάν θέλετε τη μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτηριστικών παράλληλα με τα πλεονεκτήματα του εξαιρετικού λογισμικού της Fitbit, αυτό είναι μια σταθερή επιλογή.