Βιβλίο 'Em Dano: Τρεις τρόποι δανεισμού βιβλίων με συσκευή Kindle

Μεγαλώνοντας λίγο πριν αποκτηθούν τα βιντεοπαιχνίδια το ανάστημα που έχουν τώρα, η ανάγνωση βιβλίων ήταν το τελευταίο μου χόμπι ως παιδί. Σε έναν συνηθισμένο κόσμο, ήταν σαν τα διαβατήρια σε έναν εντελώς νέο κόσμο γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και μάθηση.

Και πάλι, θα μπορούσα να αγοράσω μόνο ένα ορισμένο αριθμό βιβλίων, δεδομένου του περιορισμένου προϋπολογισμού μου ως παιδί. Δεδομένης της αδιευκρίνιστης δίψας μου για το υλικό που διαβάζω, αυτό έκανε τους συναδέλφους βιβλιοθηκονόμους μου και τη δημόσια βιβλιοθήκη μια εξαιρετική πηγή για να επεκτείνω την ευχαρίστησή μου στην ανάγνωση μέσω καλών παλιών δανεισμών.

Με την προσθήκη ηλεκτρονικών βιβλίων στο μείγμα, ο δανεισμός περιλαμβάνει επίσης ψηφιακές επιλογές που διευρύνουν περαιτέρω το σύγγραφό σας ανάγνωσης. Αυτό περιλαμβάνει τη σειρά συσκευών Kindle της Amazon , οι οποίες έχουν κυριαρχήσει στην αγορά ως οι αναγνώστες ebook για πολλούς ανθρώπους.

Εάν διαθέτετε ένα Kindle, είτε πρόκειται για ένα E ανάγνωσης μελάνης, όπως το Kindle Paperwhite και βασικές Kindle ή Amazon δισκία όπως το Kindle Fire HD ή ακόμα και το Kids Edition , στη συνέχεια δανεισμού Kindle ebooks είναι στη διάθεσή σας. Οι ιδιοκτήτες της εφαρμογής Kindle για άλλες κινητές συσκευές ή το PC και το Mac μπορούν επίσης να δανειστούν ηλεκτρονικά βιβλία. Ανεξάρτητα από τη συσκευή, βασικά έχετε τρεις επιλογές για δανεισμό βιβλίων:

Κάθε μέθοδος είναι αρκετά εύκολη στη χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε σύνδεση στο Internet. Οι δανειολήπτες της βιβλιοθήκης θα χρειαστούν επίσης μια κάρτα βιβλιοθήκης και εκείνοι που χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη Kindle Owners 'Lending πρέπει να έχουν την ιδιότητα μέλους του Amazon Prime. Έτοιμοι να δανειστούν αυτά τα ebooks; Εδώ είναι ένα βήμα-προς-βήμα φροντιστήριο για το πώς μπορείτε να δανειστείτε ebooks μέσω κάθε μεθόδου.

Δανεισμός από άλλο ιδιοκτήτη Kindle

Αν γνωρίζετε έναν άλλο ιδιοκτήτη Kindle, μπορείτε πραγματικά να δανειστείτε ebooks από αυτά για 14 ημέρες. Όπως ο δανειολήπτης, δεν χρειάζεται καν να κατέχει ένα Kindle. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να δανειστείτε ebooks χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Kindle στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Σημειώστε ότι περιοδικά, όπως περιοδικά και εφημερίδες, δεν μπορούν να δανεισθούν με τη μέθοδο αυτή, από τη συγγραφή αυτού του εγχειριδίου. Δεν είναι επίσης διαθέσιμα όλα τα βιβλία για δανεισμό.

Βήμα 1: Για να δανειστείτε ένα ebook από έναν άλλο ιδιοκτήτη Kindle, αυτός ή αυτή πρέπει να σας το δανείσει πρώτα. Σε άλλες ειδήσεις, το βραστό νερό είναι ζεστό. Σε αυτή τη σημείωση, ο ιδιοκτήτης του τίτλου θα πρέπει να πάει στο "amazon.com/mycd" και να πάει στο ebook που θέλετε να δανειστείτε. Από εκεί μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο τμήμα " Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών " του λογαριασμού του.

Βήμα 2: Έχετε τον δανειστή να κάνει κλικ στο κουτί " Δράση " δίπλα στον τίτλο του ebook, που υποδηλώνεται από μια ελίτ. Από εκεί, κάντε κλικ στο " δανείστε αυτόν τον τίτλο ". Εάν η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη, αυτό σημαίνει ότι το βιβλίο δεν είναι κατάλληλο για δανεισμό.

Βήμα 3: Εάν το βιβλίο είναι κατάλληλο για δανεισμό, θα πάρετε πολλά πεδία που μπορείτε να συμπληρώσετε. Τα απαιτούμενα πεδία είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη και το όνομα του δανειστή . Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι προσωπική και όχι η διεύθυνση Kindle του παραλήπτη. Μόλις ο δανειστής έχει συμπληρώσει τα πεδία, κάντε κλικ στην καρτέλα " Αποστολή τώρα ".

Βήμα 4: Μόλις αποσταλεί το βιβλίο, ελέγξτε το email σας και ανοίξτε το μήνυμα. Στο σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στην καρτέλα " Αποκτήστε το δανεισμένο βιβλίο σας τώρα ". Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε και να επιλέξετε μια συσκευή για να στείλετε το δανεισμένο βιβλίο και , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Αποδοχή δανεισμένου βιβλίου ". Εάν δεν διαθέτετε συσκευή Kindle, θα λάβετε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του βιβλίου στον υπολογιστή σας ή στο Mac.

Βήμα 5: Για να επιστρέψετε το ebook, μεταβείτε στο " Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας " μέσω της διεύθυνσης " amazon.com/mycd ". Στη συνέχεια, στον τίτλο του βιβλίου που επιστρέφετε κάτω από την καρτέλα " Το περιεχόμενό σας ", επιλέξτε το πλαίσιο " Επιλογή " και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλαίσιο " Ενέργεια ". Από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε " Επιστροφή αυτού του βιβλίου ". Επιβεβαιώστε την επιστροφή κάνοντας κλικ στο " Ναι ".

Λάβετε υπόψη ότι τα βιβλία μπορούν να δανεισθούν μόνο μία φορά μέσω του ίδιου λογαριασμού με αυτή τη μέθοδο, έτσι ώστε να μην μπορείτε απλώς να επιστρέψετε το δανεισμένο βιβλίο και στη συνέχεια να το δανειστείτε ξανά και ξανά. Ο ιδιοκτήτης του βιβλίου επίσης δεν θα μπορεί να το διαβάσει ενώ δανείζεται από άλλο χρήστη.

Δανεισμός από δημόσια βιβλιοθήκη

Ακόμη και με την εμφάνιση μη φυσικών κειμένων, η καλή παλιά δημόσια βιβλιοθήκη παραμένει μια επιλογή για δανεισμό ebooks επίσης. Αυτό πραγματικά θερμαίνει τα μικροσκοπικά της καρδιάς μου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μάθετε αν η βιβλιοθήκη σας δανείζει ebooks και είστε καλό να πάτε όσο έχετε την απαιτούμενη κάρτα βιβλιοθήκης. Ακριβώς επειδή τα βιβλία είναι ψηφιακά δεν σημαίνει ότι οι βιβλιοθήκες έχουν απεριόριστα αντίγραφα για να δανείζουν, όμως. Όπως και τα κανονικά βιβλία, κάθε ψηφιακό αντίγραφο αντιμετωπίζεται σαν ένας τίτλος και μπορεί να δανειστεί μόνο από ένα άτομο τη φορά.

Βήμα 1: Μάθετε αν η δημόσια βιβλιοθήκη δανείζει τα βιβλία Kindle. Μπορείτε είτε να ελέγξετε την ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης είτε να χρησιμοποιήσετε το OverDrive για να επιβεβαιώσετε ότι το κάνουν. Για να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο, μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και πληκτρολογήστε "search.overdrive.com".

Βήμα 2: Εάν η βιβλιοθήκη δανείζει Kindle ebooks, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα τους και αναζητήστε τον τίτλο που σας ενδιαφέρει να δανειστείτε.

Βήμα 3: Αφού βρείτε το βιβλίο που θέλετε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon μόλις φτάσετε στο τμήμα πληρωμής. Από εδώ, επιλέξτε τη συσκευή ή την εφαρμογή Kindle που θέλετε να στείλετε το δανεισμένο ebook στο.

Βήμα 4: Εάν χρησιμοποιείτε Kindle, συνδέστε το online μέσω WiFi. Θα πρέπει να λαμβάνετε αυτόματα το βιβλίο εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία του Kindle's Whispersync. Αν όχι, θα χρειαστεί να συγχρονίσετε το Kindle με μη αυτόματο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο μενού Kindle και πατήστε την καρτέλα Γρήγορες ενέργειες (μοιάζει με ταχύτητα). Αυτό θα φέρει ένα άλλο υπομενού. Πατήστε " Sync My Kindle ". Θα πρέπει να πάρετε το δανεισμένο ebook σας μετά από αυτό.

Δανεισμός μέσω της βιβλιοθήκης δανειστών ιδιοκτητών Kindle

Η γρήγορη, δωρεάν αποστολή και η δυνατότητα παρακολούθησης παρουσιάζει συνήθως έρχονται στο μυαλό πρώτα όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τα οφέλη της ιδιότητας του μέλους της Amazon Prime. Για τους ιδιοκτήτες Kindle, ωστόσο, η υπηρεσία παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια πληθώρα από περισσότερα από 800.000 ebooks μέσω της βιβλιοθήκης δανεισμού της.

Η απαίτηση του μέλους της Amazon Prime αποτελεί σίγουρα έναν περιοριστικό παράγοντα για το πρόγραμμα δανεισμού της Amazon, δεδομένου του πώς χρειάζεται μια συνδρομητική συνδρομή. Ένα πλεονέκτημα της βιβλιοθήκης δανειστών ιδιοκτήτες Kindle σε σύγκριση με το δανεισμό από έναν φίλο ή τη βιβλιοθήκη, ωστόσο, είναι ότι δεν είστε τόσο περιορισμένος από τα όρια όσον αφορά την επιλογή πηγαίνει. Μόλις εξαντληθούν όλα τα αντίγραφα των βιβλίων μιας βιβλιοθήκης, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να τα δανειστείτε μέχρι να επιστραφούν. Με το πρόγραμμα Kindle Owners, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα χρονικά όρια για δανεισμένα βιβλία, όπως η περίοδος των 14 ημερών για τίτλους που δανείστηκαν από άλλους ιδιοκτήτες του Kindle ή ημερομηνίες λήξης δανεισμένων τίτλων όπως συμβαίνει με μια παραδοσιακή βιβλιοθήκη. Τα βιβλία που δανείστηκαν μέσω του προγράμματος μπορούν επίσης να μοιραστούν σε όλες τις συσκευές Kindle. Απλώς λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να δανειστείτε μόνο ένα βιβλίο κάθε φορά.

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για bookworms που θέλουν να ελέγξουν οποιονδήποτε από τους τίτλους που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο Kindle Store από τη συσκευή Kindle. Από εκεί, αγγίξτε το εικονίδιο του μενού , το οποίο υποδηλώνεται με μια κάθετη ελλείψη από τη συγγραφή αυτού του φροντιστηρίου.

Βήμα 2: Στο μενού, πατήστε στο " Kindle Owners 'Lending Library ". Αυτό θα ανοίξει μια άλλη οθόνη όπου θα μπορείτε να αναζητήσετε τίτλους που σας ενδιαφέρει να κάνετε check out. Θα πρέπει να βλέπετε διάφορες κατηγορίες, όπως τα Ηλεκτρονικά Βιβλία για Παιδιά, την Ιστορία και τη Μη Λογοτεχνία. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να πατήσετε την κατηγορία " Όλα τα Kindle eBooks ". Σημειώστε ότι η διαθέσιμη επιλογή μπορεί να αλλάξει με κάθε μήνα.

Βήμα 3: Μόλις βρείτε το βιβλίο που θέλετε, πατήστε το για να εμφανίσετε μερικές επιλογές. Μια επιλογή είναι να αγοράσετε το βιβλίο απόλυτα, αλλά θα παρατηρήσετε ένα άλλο κουμπί που λέει " Borrow for Free ". Επιλέξτε αυτό και αυτό είναι λίγο πολύ.

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τακτικά την υπηρεσία και έχετε επιλέξει ένα βιβλίο, πατώντας το κουμπί "Δάνειο για δωρεάν" θα εμφανιστεί μια επιλογή μενού για την επιστροφή του τρέχοντος βιβλίου σας. Τα δανεικά ηλεκτρονικά βιβλία επιστρέφονται αυτόματα αν ακυρώσετε την ιδιότητα του μέλους της Prime Amazon. Από την πλευρά συν, τυχόν σημειώσεις, σελιδοδείκτες ή επισημάνσεις που κάνετε στο δανεισμένο βιβλίο θα αποθηκευτούν στον λογαριασμό σας στο Amazon, επιτρέποντάς σας να τις δείτε ξανά εάν αποφασίσετε να δανειστείτε ή να αγοράσετε το βιβλίο στο μέλλον.

Η επιστροφή ενός ebook στη βιβλιοθήκη δανειστών των ιδιοκτήτες Kindle είναι εξίσου εύκολη:

Βήμα 1: Για να επιστρέψετε ένα ebook, μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης και πληκτρολογήστε " amazon.com/mycd " για να εμφανιστεί η ενότητα " Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών " του λογαριασμού σας.

Βήμα 2: Στην καρτέλα " Το περιεχόμενό σας ", θα πρέπει να δείτε μια λίστα τίτλων που έχετε. Δίπλα στον τίτλο που θέλετε να επιστρέψετε, κάντε κλικ στο πλαίσιο στη στήλη " Επιλογή ". Αφού ελεγχθεί, κάντε κλικ στην καρτέλα " Ενέργειες " δίπλα της, η οποία δηλώνεται με σύμβολο ελλείψεως.

Βήμα 3: Κάνοντας κλικ στην καρτέλα Ενέργειες θα εμφανιστεί ένα νέο πλαίσιο αναδυόμενων μενού το οποίο θα περιέχει διάφορες επιλογές. Ένας από αυτούς θα είναι το βιβλίο επιστροφής . Απλά κάντε κλικ στο " Επιστροφή βιβλίου " και θα επιστρέψει τον τρέχοντα τίτλο που έχετε δανειστεί, σας απελευθερώνοντας για να δανειστείτε ένα άλλο βιβλίο στη θέση του.

Και εκεί πηγαίνετε, οι διάφοροι τρόποι δανεισμού βιβλίων μέσω της συσκευής σας Kindle ή της εφαρμογής Kindle.