Ιστοσελίδες όπως το Pinterest Sprout στον ιστό

Δημοφιλή Pinterest Clones

Οι ιστότοποι που μοιάζουν με Pinterest εμφανίζονται παντού, καθώς οι επιχειρηματίες βιάζονται να διπλασιάσουν την επιτυχία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου κοινής χρήσης του ιστού.

Τοποθεσίες όπως το Pinterest Sprout

Υπάρχει ένας κλώνος Pinterest ή ένα οπτικό κοινωνικό δίκτυο για σχεδόν οποιοδήποτε ειδικό θέμα που μπορείτε να σκεφτείτε, όπως ταξίδια, συνταγές, μόδα, γάμους και γάτες, για να αναφέρουμε μόνο λίγους. Υπάρχουν και πολλά αποτυπώματα αντιγράφων γενικού ενδιαφέροντος.

Οι περισσότεροι αντιγράφουν την οπτική σχεδίαση του πρωτότυπου και πολλά επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν σελιδοδείκτες και να μοιράζονται τις εικόνες που βρίσκουν στο Web σε εικονικά άλμπουμ παρόμοια με τις πινάκες Pinterest.

Είναι αστείες

Κυρίως οι knockoffs αλληλεπικαλύπτουν την οπτική διάταξη του Pinterest και το σύστημά του για την οργάνωση εικόνων σε συλλογές και επιτρέποντας στους ανθρώπους να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και τις συλλογές.

Ελέγξτε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε πώς να αποκτήσετε ένα Pinterest πρόσκληση και να κάνετε έναν λογαριασμό Pinterest.

Μπορούν οι άλλοι ιστότοποι όπως ο Pinterest να επιβιώσουν

Είναι απίθανο ότι τα περισσότερα από τα copycats θα έχουν ισχύ, ή ότι θα προσελκύσουν το τεράστιο που ακολούθησε το Pinterest (στην πραγματικότητα, όταν δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το άρθρο αυτό, υπήρχαν 10 αξιοσημείωτοι κλώνοι Pinterest. Τώρα, το 2016, υπάρχουν 6) .

Τι προσφέρουν οι συγκεκριμένοι ιστότοποι

Τα θέματα θέσεων είναι ίσως πιο κατάλληλα για την κλωνοποίηση του Pinterest, καθώς οι εξειδικευμένες εκδόσεις παρουσιάζουν ευκαιρίες για την οικοδόμηση μιας κοινότητας γύρω από ένα κοινό πάθος και την εξυπηρέτηση ιδιαίτερων συμφερόντων με μοναδικό τρόπο. Η οικοδόμηση γνήσιας κοινότητας είναι πιο δύσκολο να γίνει στην τεράστια οπτική κυνουλόπωση του Pinterest, επειδή ο ιστότοπος καλύπτει τόσα διαφορετικά θέματα που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν και να αλληλεπιδρούν με τους ομοϊδεάτες.

Πολλοί κλώνοι του Pinterest οδηγούν στην Pinterest μια δίκαιη κυκλοφορία, καθώς οι άνθρωποι συχνά τις χρησιμοποιούν για να βρουν πράγματα για να επιστρέψουν στον αρχικό ιστότοπο. Με άλλα λόγια, ορισμένοι χρήστες φαίνεται να στραφούν σε κουμπαράδες κοινής χρήσης εικόνων για να βρουν υλικό για να πετάξουν στο Pinterest, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τους κλώνους να δημιουργήσουν ένα κοινό, αν και πολύ μικρότερο.

6 ιστότοποι παρόμοιοι με το Pinterest: κλώνοι γενικού ενδιαφέροντος

Ακολουθεί μια λίστα κλώνων Pinterest γενικού ενδιαφέροντος. Αυτά τα knock-offs (όχι όλα δημιουργήθηκαν μετά από το Pinterest, μερικές τοποθεσίες παρόμοιες με αυτές του Pinterest είναι πραγματικά γενικού χαρακτήρα), καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και δεν επικεντρώνονται σε κάποια συγκεκριμένη θέση, που τα καθιστά όμοια με την πρωτότυπο τόσο στο πεδίο όσο και στο σχεδιασμό.