Η εγκατάσταση του πλήκτρου Pin It Speeds Up Experience Pinterest

Αποθήκευση και κοινή χρήση εικόνων Εύκολα

Το κουμπί Pinterest Pin It είναι ένα κουμπί για την δημιουργία σελιδοδεικτών που μπορούν να εγκαταστήσουν οι χρήστες του Pinterest.com στους περιηγητές ιστού τους για να βελτιώσουν την εμπειρία τους με το κοινωνικό δίκτυο κοινής χρήσης εικόνων. Χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για εγκατάσταση από τη σελίδα Goodies στο Pinterest.com. Αφού εγκατασταθεί, εμφανίζεται το κουμπί Pin It στη γραμμή των σελιδοδεικτών οποιουδήποτε μεγάλου προγράμματος περιήγησης στο Web .

Τι κάνει το κουμπί με το πάτημα;

Το κουμπί Pin It είναι ένα σελιδοδείκτη ή μικρό απόσπασμα του κώδικα javascript και δημιουργεί μια λειτουργία επιλογής σελιδοδεικτών με ένα κλικ. Αφού εγκατασταθεί, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Pin It στη γραμμή σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησής σας, θα εκτελεστεί μια δέσμη ενεργειών που σας επιτρέπει να "κολλάρετε" αυτόματα ή να αποθηκεύετε εικόνες σε συλλογές προσωπικών εικόνων που έχετε δημιουργήσει στο Pinterest.com.

Το κουμπί Pinterest, φυσικά, έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε εικόνες που βρίσκετε και να σας αρέσουν στο διαδίκτυο ενώ κάνετε περιήγηση σε άλλες ιστοσελίδες. Κάνοντας κλικ στο κουμπί αποθηκεύεται ένα αντίγραφο οποιασδήποτε εικόνας επιλέγετε και αποθηκεύετε μαζί με ένα αντίγραφο της διεύθυνσης URL ή της διεύθυνσης της εικόνας, πίσω στο Pinterest.com.

Όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα και κάνετε κλικ στο κουμπί Pinterest στη γραμμή μενού του προγράμματος περιήγησής σας, εμφανίζεται αμέσως ένα πλέγμα όλων των πιθανών εικόνων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που είναι διαθέσιμες για την πρόσδεση στους πίνακες Pinterest.

Απλά επιλέξτε την εικόνα που θέλετε και κάντε κλικ στο "Pin This". Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού που θα περιέχει όλους τους πίνακες εικόνων σας στο Pinterest. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος για να δείτε όλες τις κάρτες σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομα του πίνακα όπου θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα που προσφέρετε.

Πώς να εγκαταστήσετε το πλήκτρο Pinterest

Η εγκατάσταση του bookmarklet Pinterest είναι σχεδόν τόσο εύκολη όσο το σύρετε ένα μικρό κουμπί μέχρι την οριζόντια γραμμή μενού του προγράμματος περιήγησης στο Web και αφήστε το.

Στην κορυφή της σελίδας Goodies, το Pinterest παρουσιάζει οδηγίες για την εγκατάσταση του κουμπιού Pinterest στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αισθάνομαι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και σας δίνει αυτομάτως αυτές τις συγκεκριμένες οδηγίες.

Αν χρησιμοποιείτε το Safari της Apple, για παράδειγμα, θα λέει στο επάνω μέρος της σελίδας: "Για να εγκαταστήσετε το κουμπί" Pin It "στο Safari: Εμφανίστε τους σελιδοδείκτες σας κάνοντας κλικ στην επιλογή Προβολή> Εμφάνιση γραμμής σελιδοδεικτών ..." απλά σύρετε το κουμπί Pin It που εμφανίζεται στη σελίδα μέχρι τη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης και αφήστε το.

Βεβαιωθείτε ότι το σωστό όνομα του προγράμματος περιήγησης εμφανίζεται στη σελίδα Goodies πριν ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Η ιδέα είναι η ίδια, όμως, για κάθε πρόγραμμα περιήγησης. Οι οδηγίες διαφέρουν μόνο για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται η γραμμή εργαλείων των σελιδοδεικτών επειδή κάθε πρόγραμμα περιήγησης επισημαίνει ελαφρώς διαφορετικά το μενού σελιδοδεικτών του. Σε κάθε περίπτωση, αφού εμφανίσετε τη γραμμή σελιδοδεικτών, μεταφέρετε το μικρό κουμπί Pin It μέχρι το μενού σελιδοδεικτών και αφήστε το.

Μόλις το αφήσετε, το κουμπί Pinterest θα εμφανιστεί στη γραμμή μενού.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστοσελίδες και κάνετε κλικ στο κουμπί Pin It, μπορείτε να τραβήξετε μια εικόνα και να την αποθηκεύσετε σε έναν από τους πίνακες Pinterest. Κάνοντας κλικ στο πλήκτρο Pin It πατάτε επίσης τον αρχικό πηγαίο κώδικα των εικόνων που αποθηκεύετε και δημιουργεί μια σύνδεση με την αρχική πηγή. Έτσι, όποιος κάνει κλικ στις εικόνες σας στο Pinterest μπορεί να πάει να τις δει στο αρχικό τους πλαίσιο.