Τι Pinterest είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Μια σύντομη εισαγωγή στο οπτικό κοινωνικό δίκτυο που αγαπά ο καθένας

Έχετε ακούσει γι 'αυτό από φίλους, έχετε διαβάσει γι' αυτό σε blogs, και έχετε πείσει ότι είναι πιο hot το πράγμα στο διαδίκτυο. Ο καθένας είναι στο Pinterest και φαίνεται σαν να το αγαπά ο καθένας.

Έτσι, τι είναι το Pinterest;

Το Pinterest είναι σαν ένα ηλεκτρονικό pinboard - κυρίως για τη συλλογή οπτικών κομματιών πολυμέσων (κυρίως εικόνων). Αλλά προτού να πηδήσετε με όλους τους άλλους, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τι είναι το Pinterest.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες πινακίδες για τις καρφίτσες σας όπως θέλετε, το οποίο είναι εξαιρετικό για την οργάνωση. Για παράδειγμα, εάν σας αρέσει να συλλέγετε φωτογραφίες ζώων ζωολογικού κήπου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτόνι και να το ονομάσετε "Ζώα". Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε επίσης να συλλέξετε συνταγές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλλο χαρτόνι και να το ονομάσετε "Συνταγές".

Οι χρήστες του Pinterest αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω της συμπάθειας, της σχολιασμού και της επανάληψης των στοιχείων του άλλου. Αυτό είναι που το κάνει ένα τόσο ζεστό κοινωνικό δίκτυο.

Έτσι, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Καλός!

Ακολουθήστε τις παρακάτω διαφάνειες για να ρυθμίσετε το Pinterest και να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας.

01 του 06

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Pinterest

Στιγμιότυπο οθόνης του Pinterest.com

Το Pinterest είναι εντελώς δωρεάν, αλλά όπως και κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο, χρειάζεστε ένα λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pinterest.com με ένα email και κωδικό πρόσβασης ή απλά να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα από το υπάρχον Facebook ή το Google λογαριασμό σας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μερικές λεπτομέρειες όπως το όνομα, την ηλικία, το φύλο, τη γλώσσα και τη χώρα πριν λάβετε οδηγίες να επιλέξετε τουλάχιστον πέντε κατηγορίες για να ακολουθήσετε, ώστε το Pinterest να μπορεί να ξεκινήσει να εμφανίζει εξατομικευμένες καρφίτσες με βάση τα ενδιαφέροντά σας .

02 του 06

Εξοικειωθείτε με το προφίλ σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Pinterest.com

Στην επάνω δεξιά γωνία, θα πρέπει να δείτε το όνομα και την εικόνα προφίλ σας , στα οποία μπορείτε να κάνετε κλικ για να μεταβείτε στο προφίλ σας. (Εάν δεν έχετε ρυθμίσει ακόμα μια εικόνα προφίλ, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέγοντας Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού και πλοηγώντας στο Προφίλ στο μενού αριστερά).

Εδώ θα δείτε τρεις καρτέλες:

Πίνακες: Εμφανίζει όλους τους pinboard που δημιουργήσατε.

Pins: Εμφανίζει όλα τα πράγματα που προσκολλήσατε πρόσφατα.

Δοκιμάστηκε: Όλες οι καρφίτσες που δοκιμάσατε για τον εαυτό σας και σας άφησαν ανατροφοδότηση.

03 του 06

Ξεκινήστε την αποθήκευση των ακίδων στα φύλλα σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Pinterest.com

Εδώ έρχεται το διασκεδαστικό μέρος. Τώρα που έχετε ξοδέψει λίγο χρόνο για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας και έχετε μια σύντομη κατανόηση για το πώς λειτουργεί πραγματικά το Pinterest, μπορείτε να αρχίσετε να αποθηκεύετε καρφίτσες στις σανίδες σας.

Αποθηκεύστε τις ακίδες που βρίσκετε στο Pinterest

Για να αποθηκεύσετε μια πινέζα που βρήκατε κατά την περιήγηση στο Pinterest, απλώς τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τον πείρο και κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Αποθήκευση που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία. Θα ερωτηθείτε σε ποια ομάδα θέλετε να την αποθηκεύσετε.

Αποθηκεύστε τις καρφίτσες που έχετε στον υπολογιστή σας ή τι βρίσκετε στον Ιστό

Πλοηγηθείτε στο προφίλ σας, κάντε κλικ είτε στην καρτέλα Πινέζες είτε στην καρτέλα Πίνακες και αναζητήστε το κουμπί Δημιουργία πινάκων ή το κουμπί Δημιουργία συμβόλου προς τα αριστερά των ακίδων / πινάκων σας.

Δημιουργία ακίδων: Εάν η εικόνα βρίσκεται στον υπολογιστή σας, μπορείτε να την ανεβάσετε στον ιστό. Ωστόσο, εάν το περιεχόμενο που θέλετε να καρφιτσώσετε είναι στον ιστό, αντιγράψτε και επικολλήστε την άμεση διεύθυνση URL στο δεδομένο πεδίο και θα μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη εικόνα που θέλετε να αποτυπώσετε.

Δημιουργία συμβούλιο: Χρησιμοποιήστε αυτό για να δημιουργήσετε διαφορετικές συμβουλές και να κρατήσετε οργανωμένες τις καρφίτσες σας. Ονομάστε το διοικητικό συμβούλιο και κάντε το μυστικό (ιδιωτικό), αν θέλετε.

Pro Tip: Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τυχαία τα πράγματα στο Pinterest κατά την περιήγηση στον ιστό, σίγουρα θα θελήσετε να εγκαταστήσετε το κουμπί περιήγησης του Pinterest για να εξοικονομήσετε τόσο εύκολα όσο κάνετε με μερικά κλικ.

04 του 06

Ακολουθήστε άλλους χρήστες

Στιγμιότυπο οθόνης του Pinterest.com

Αν διαπιστώσετε ότι σας αρέσουν πραγματικά οι πίνακες και οι καρφίτσες συγκεκριμένων χρηστών, μπορείτε να τα ακολουθήσετε έτσι ώστε τα περιεχόμενά τους να εμφανίζονται στην προσωπική σας φόρμα πλατφόρμας (όταν είστε συνδεδεμένοι στο Pinterest).

Απλά κάντε κλικ στο όνομα χρήστη οποιασδήποτε χρήστη του Pinterest για να τραβήξετε το προφίλ του και κάντε κλικ στην επιλογή Ακολουθήστε στο επάνω μέρος του προφίλ σας για να ακολουθήσετε τις συμβουλές του χρήστη ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε συγκεκριμένες συμβουλές αυτού του χρήστη κάνοντας κλικ στο μεμονωμένο κουμπί Ακολουθήστε κάτω από κάθε πίνακα.

05 του 06

Αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες

Στιγμιότυπο οθόνης του Pinterest.com

Η διαισθητική πλατφόρμα χρηστών του Pinterest καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ανταλλαγή και την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους παρακάτω τρόπους στο Pinterest:

Αποθήκευση: Χρησιμοποιήστε αυτό το για να αποθηκεύσετε τον ακροδέκτη σε ένα από τα δικά σας φύλλα.

Αποστολή: Στείλτε ένα pin σε άλλους χρήστες στο Pinterest ή μοιραστείτε το με τα social media.

Σχόλιο: Εάν έχετε κάτι να πείτε σχετικά με το καρφιτσωμένο στοιχείο, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο.

Προσθέστε μια φωτογραφία ή μια σημείωση: Εάν δοκιμάσατε την καρφίτσα (όπως μια συνταγή, ένα σκάφος κλπ.) Τότε μπορείτε να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία και να προσθέσετε ένα σχόλιο για το τι κάνατε ή δεν σας άρεσε.

06 του 06

Ανακαλύψτε νέα πράγματα στο Pinterest

Στιγμιότυπο οθόνης του Pinterest.com

Εκτός από τον τακτικό έλεγχο της ροής σπιτιού σας για να βρείτε τα νέα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές κατηγορίες που έχει στη διάθεσή σας το Pinterest για να περιηγηθείτε. Μπορείτε να το βρείτε αυτό στην επάνω δεξιά γωνία, που χαρακτηρίζεται από το κουμπί χάμπουργκερ .

Θα βρείτε τις παρακάτω κατηγορίες και πολλά άλλα εδώ:

Δημοφιλές: Δείτε τι είδους υλικό δημιουργεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τα περισσότερα χρήματα και τα περισσότερα σχόλια για το Pinterest.

Όλα: Ρίξτε το ποντίκι πάνω από αυτήν την επιλογή για να εμφανίσετε μια λίστα με τις κατηγορίες των πραγμάτων που μπορείτε να περιηγηθείτε.

Βίντεο: Αν και οι εικόνες είναι τα βασικά πράγματα που μοιράζονται στο Pinterest, υπάρχει και ένα ειδικό τμήμα για τα βίντεο .

Δώρα: Οι χρήστες προτιμούν να προτείνουν τα πράγματα που μπορούν να κάνουν ή τα προϊόντα που τους αρέσουν σε δημοφιλείς τοποθεσίες αγορών.

Τελική συμβουλή: Επωφεληθείτε από το Pinterest στο κινητό!

Το Pinterest είναι ένα σωρό διασκέδασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον κανονικό ιστό για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά θα σας απομακρυνθεί από την ισχύ των εφαρμογών για κινητά για iOS και Android. Ανακαλύπτοντας νέες καρφίτσες, εξοικονομώντας τους και βρίσκοντας τους ξανά αργότερα όταν τις χρειάζεστε δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη ή πιο βολική με την εφαρμογή!