«Τα Simpsons: Hit & Run» Cheats για το GameCube

Ξεκλειδώστε οχήματα, οδηγείτε ταχύτερα και αποκτήστε απεριόριστη υγεία με αυτά τα απατεώνες

Το "The Simpsons: Hit & Run" από τα παιχνίδια Vivendi ρίχνει μια ματιά στα παράξενα βήματα στο Σπρίνγκφιλντ, συμπεριλαμβανομένων των κύκλων των καλλιεργειών, των κρυφών κάμερων και των αγνοουμένων. Όταν ο Όμηρος παρατηρεί ένα φορτηγό με ένα δορυφορικό πιάτο που είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, αποφασίζει να ερευνήσει και να ξεκινήσει σε ένα παιχνίδι οδήγησης που βασίζεται σε αποστολή με παιχνίδι εκτός παιχνιδιού. Το παιχνίδι φορτώνεται με την τυπική στάση των Simpsons. Αυτό το παιχνίδι είναι μια σαφή σάτιρα του Grand Theft Auto και είναι σχεδόν τόσο διασκεδαστικό.

Εκτός από τον Όμηρο, μπορείτε να παίξετε ως Marge, Bart, Lisa και Apu. Το παιχνίδι έχει 56 αποστολές οδήγησης και εκτός αυτοκινήτου σε επτά επίπεδα. Οι παίκτες μπορούν να οδηγήσουν σε 40 διαφορετικά οχήματα καθώς το παιχνίδι κινείται για το Σπρίνγκφιλντ. Αυτό το παιχνίδι αισθάνεται σαν συνέχιση του "The Simpsons: Road Rage", το οποίο επικεντρώθηκε στο αυτοκίνητο, αλλά το "The Simpsons: Hit & Run" έχει άφθονη δράση εκτός αυτοκινήτου.

Το παιχνίδι έλαβε γενικά ευνοϊκές αναθεωρήσεις τόσο από τους επικριτές όσο και από τους παίκτες που επαίνεσαν τους πολλούς gags και εκπλήξεις του, παρόλο που ορισμένοι παίκτες ισχυρίστηκαν ότι το παιχνίδι είχε πολύ απότομη καμπύλη μάθησης. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι αν αγαπάτε την τηλεοπτική εκπομπή "The Simpsons", θα λατρέψετε αυτό το παιχνίδι.

Οι απατεώνες Simpsons: Hit & Run

Χρησιμοποιήστε αυτές τις απατεώνες στο "The Simpsons: Hit & Run" στο Nintendo GameCube για μυστικά χαρακτηριστικά, ξεκλειδώματα αυτοκινήτων και άλλα μπόνους. Εισάγετε αυτές τις απατεώνες μέσω του μενού Επιλογές . Ένας ήχος κέρατος αυτοκινήτου υποδεικνύει ότι η εισαγωγή κώδικα ήταν επιτυχής.

Αποτέλεσμα Κωδικός εξαπατήσει
Εναλλακτικές πιστώσεις μουσικής Κρατήστε L + R και πατήστε A, X, X, Y
Ξεκλειδώστε το μυστικό κόκκινο τούβλο αυτοκίνητο Κρατήστε L + R και πατήστε B, B, Y, X
Αμέσως ανατινάξουν τα οχήματα Κρατήστε L + R και πατήστε Y, Y, X, X
Ταχύτερα αυτοκίνητα Κρατήστε L + R και πατήστε X, X, X, X
Σούπερ γρήγορα αυτοκίνητα Κρατήστε L + R και πατήστε Y, Y, Y, Y
Ξεκλειδώστε όλα τα οχήματα Κρατήστε L + R και πατήστε A, B, A, B
Προβολή πλέγματος Κρατήστε L + R και πατήστε B, A, B, Y
Άφθαρτο αυτοκίνητο Κρατήστε L + R και πατήστε Y, A, Y, A
Ξεκλειδώστε πρόσθετη γωνία κάμερας Κρατήστε L + R και πατήστε B, B, B, A
Πηγαίνετε με το κουμπί κόρνας Κρατήστε L + R και πατήστε X, X, X, Y
Ψυχεδελική θέα Κρατήστε L + R και πατήστε Y, B, Y, B
Βαρόμετρο οθόνης Κρατήστε L + R και πατήστε Y, Y, B, X