Πώς να δημιουργήσετε ένα εικονίδιο καρδιά στον ιστότοπό σας

Δημιουργήστε ένα απλό σύμβολο καρδιάς χρησιμοποιώντας HTML

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να εισαγάγετε ένα σύμβολο καρδιάς στον ιστότοπό σας. Μπορείτε είτε να αντιγράψετε την καρδιά από αλλού για να την επικολλήσετε εύκολα στη σελίδα είτε μπορείτε να μάθετε τον κώδικα HTML για να δημιουργήσετε το δικό σας εικονίδιο καρδιάς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στυλ κειμένου CSS για να αλλάξετε το χρώμα του συμβόλου της καρδιάς και των γραμματοσειρών για να αλλάξετε το μέγεθος και το βάρος (τολμηρότητα) του συμβόλου της καρδιάς.

Σύμβολο Καρδιάς HTML

  1. Με τον επεξεργαστή ιστότοπού σας, ανοίξτε τη σελίδα που θα έπρεπε να έχει το σύμβολο της καρδιάς, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επεξεργασίας αντί της λειτουργίας WYSIWYG.
  2. Τοποθετήστε τον κέρσορα ακριβώς εκεί που θέλετε να είναι το σύμβολο.
  3. Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα μέσα στο αρχείο HTML:
  4. Αποθηκεύστε το αρχείο και ανοίξτε το σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να βεβαιωθείτε ότι λειτούργησε. Θα πρέπει να δείτε μια καρδιά όπως αυτή: ♥

Αντιγράψτε και επικολλήστε το εικονίδιο καρδιάς

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εμφανίσετε το σύμβολο της καρδιάς είναι να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε απ 'αυτή τη σελίδα απευθείας στον επεξεργαστή σας. Ωστόσο, δεν θα εμφανίζονται με αξιοπιστία όλα τα προγράμματα περιήγησης με αυτόν τον τρόπο.

Λάβετε υπόψη ότι με τους επεξεργαστές μόνο WYSIWYG, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το σύμβολο της καρδιάς χρησιμοποιώντας τη λειτουργία WYSIWYG και ο επεξεργαστής θα πρέπει να το μετατρέψει για εσάς.