Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Wii όλων των εποχών

Λυπάμαι, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τόσο καλά

Υπάρχουν πολλά μεγάλα παιχνίδια για το Wii, αλλά ειλικρινά, υπάρχουν παιχνίδια Wii που λαμβάνουν πολύ περισσότερη αγάπη από ό, τι νομίζω ότι αξίζουν. Παιχνίδια των οποίων η δημοτικότητα μπερδεύει τόσο όσο η δημοτικότητα του Tom Hanks, του Τιτανικού και του American Idol . Δεν είναι όλα τα φοβερά παιχνίδια - μερικά παιχνίδια είναι εντάξει με εξαιρετική φήμη - αλλά είναι όλα τα παιχνίδια που απλά δεν παίρνω. Εδώ είναι τα 10 παιχνίδια των οποίων η αναγνώριση μου με ενοχλεί.

10 από 10

Απλά χόρεψε

Ubisoft

Αυτός δεν είναι υπερτιμημένος από τους κριτικούς, οι οποίοι αναγνωρίζουν τους φτωχούς μηχανισμούς βαθμολόγησης και τυχαίο gameplay. Αλλά για τους casual και για πρώτη φορά παίκτες που αποτελούν τόσο μεγάλο μέρος της εκλογικής περιφέρειας του Wii, το Just Dance ήταν το πιο διασκεδαστικό που είχαν χορέψει στο σαλόνι τους. Είναι σαν κάποιος που δεν έχει δει ποτέ μια ταινία που εκπέμπεται από το Catwoman . Το μόνο που λέω είναι, μόνο και μόνο επειδή είχατε μια καλή στιγμή να είναι ανόητη με τους φίλους σας δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι.

09 από 10

Metroid Prime 3: Διαφθορά

Nintendo

Σκέφτηκα ότι ο τίτλος του GameCube Metroid ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι και βρήκε την συνέχεια του Metroid Prime 2: Echoes ακόμη καλύτερα, αλλά όταν η Corruption βγήκε για το Wii, μου άφησε κρύο. Το παιχνίδι είχε μια macho, δράση-παιχνίδι ευαισθησία από τους πιο προσεγμένους προκατόχους του, η ιστορία ήταν ανόητη, και shoehoried gesture τυχερών παιχνιδιών σε μέρη όπου απλά δεν ταιριάζει. Ήταν πραγματικά ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, και ενώ δεν ήταν τρομερό, ήταν μια τεράστια απογοήτευση.

08 από 10

BIT.TRIP.COMPLETE

Aksys

Το πάθος των ανθρώπων για το ρετρό παιχνίδι έχει πάντα με μπερδεύει. Για μένα, παιχνίδια που φαινόταν φοβερό στη δεκαετία του '80 σε σχέση με τα παιχνίδια που έχουν βγει σε αυτόν τον αιώνα. Η πρώτη μου αγάπη για το βίντεο ήταν τα παιχνίδια περιπέτειας κειμένου, αλλά σίγουρα δεν θα έπαιζα ένα τώρα . Το BIT.TRIP COMPLETE είχε μερικά διασκεδαστικά τμήματα - κυρίως RUNNER , τα οποία οδήγησαν στην υπέροχη συνέχεια του Wii U, Runner2 - αλλά χωρίς νοσταλγία για παλιά arcade παιχνίδια, απλά δεν θα μπορούσα να με ενθουσιάσω πολύ για ένα παιχνίδι που προσπάθησε να τα αναδημιουργήσει. Περισσότερο "

07 από 10

Ιστορία του σπηλαίου

Νικαλής

Εδώ είναι ένας άλλος τίτλος WiiWare (μεταφερμένος από τον υπολογιστή) που απαιτεί πολλή νοσταλγία για να απολαύσετε. Εάν πιστεύετε ότι οι κριτικοί, τότε αυτό είναι ένα εκπληκτικό επικό RPG που είναι η επιτομή των παιχνιδιών indie. Αλλά αν με πιστέψετε, είναι ένα χαλαρό, αδιάφορο παιχνίδι του οποίου τα βαρετά ρετρό γραφικά είναι τα λιγότερο από τα ελαττώματά του. Περισσότερο "

06 από 10

Τρελός κόσμος

Sega

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι τείνουν να υποθέσουν ότι αυτοί που είναι πολύ ελκυστικοί είναι πιο έξυπνοι και πιο καλοί από τους υπόλοιπους. Κάτι παρόμοιο φαίνεται να συνέβη στην περίπτωση του Madworld , ενός ρυθμού πεζών που έφτασε στο σημείο να συγκεντρώνει θετικά σχόλια βασισμένα όχι στο gameplay του αλλά στα εκπληκτικά οπτικά του . Χωρίς την μοναδική εμφάνισή του, δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος δίνει στο παιχνίδι αυτό μια δεύτερη σκέψη. Περισσότερο "

05 από 10

Super Mario Galaxy 2

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα παιχνίδια για το Wii. Nintendo

Ξόδεψα πολύ χρόνο να σκεφτώ γιατί δεν μου ένοιαζε αυτό. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ για το Wii, είναι όμορφο με καλά σχεδιασμένο gameplay. Και είχα καλή διασκέδαση να το παίζω. Ωστόσο, το παιχνίδι απλώς δεν δούλευε για μένα. Είναι σαν ένα τραγούδι με μια εντατική εισαγωγή όπου σκέφτεστε, σε ένα λεπτό ο τραγουδιστής θα το κλωτσήσει σε υψηλή ταχύτητα και θα είναι φοβερό, αλλά τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν είναι μια εισαγωγή, αυτό είναι που το τραγούδι πρόκειται να είναι σαν όλη τη διαδρομή. Περισσότερο "

04 από 10

Νέο Super Mario Wii

Γνωρίστε το νέο Mario, όπως και το παλιό Mario. Nintendo

Αν θέλω ποτέ να αποδείξω σε κάποιον ότι, παρά τη λειτουργία ενός site αφιερωμένου στο Wii, δεν είμαι fan boy από το Nintendo, το μόνο που έχω να κάνω είναι να πω "δεν μου αρέσει το Super Mario " δεν μίσος Super Mario , αλλά βρίσκω τη σειρά 2D platformer της Nintendo πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα από άλλες σειρές όπως Donkey Kong ή Kirby . Δεν μπορώ ακόμη να πω ότι δεν με νοιάζει για το νέο Super Mario Wii γιατί δεν μου αρέσουν τα ρετρό παιχνίδια. Δεν φοβόμουν ούτε για το Super Mario ούτε για πρώτη φορά. Περισσότερο "

03 από 10

Τράβηγμα τέρας

Capcom

Απλά δεν παίρνω το πράγμα Monster Hunter . Απλά δεν το κάνω. Ξέρω ότι έχει μια τεράστια λατρεία μετά, γνωρίζω ότι οι άνθρωποι προσβλέπουν σε κάθε παιχνίδι, όπως είναι ένα ανακαλυφθέν άλμπουμ του Beatles, αλλά απλά δεν παίρνω γιατί οι άνθρωποι του αρέσουν καθόλου. Τα πάντα γι 'αυτό με ενοχλούν. Ενώ αναρωτιόμουν αν ίσως το πρόβλημα ήταν ότι απλά δεν έδωσα αρκετές ευκαιρίες σε αυτά τα παιχνίδια, όταν έπαιξα το λιμάνι Monster Hunter Tri Wii U, το Monster Hunter 3 Ultimate , βρήκα ότι μου έδωσε μια ευκαιρία που με έκανε πραγματικά το μισώ. Περισσότερο "

02 από 10

Super Mario Galaxy

Nintendo

Δείτε τι είπα παραπάνω για το Super Mario Galaxy 2 ; Λοιπόν, αισθάνομαι τον ίδιο τρόπο γι 'αυτό, πολύ περισσότερο. Δεν με νοιάζει πόσοι άνθρωποι το αγαπούν. Ήμουν βαρετή. Περισσότερο "

01 από 10

LostWinds: Χειμώνας των Μελωδιών

Πολύ όμορφο, πολύ κρύο, πολύ ενοχλητικό. Εξελίξεις στα σύνορα

Κανείς δεν μισεί τον εντυπωσιακό τίτλο του WiiWare, εκτός από μένα. Το χαμηλότερο αποτέλεσμά του στην αναθεωρημένη συνολική τοποθεσία Metacritic είναι 70/100. Αλλά βρήκα αυτό το παιχνίδι εξοργιστικό, ένα παιχνίδι που απλά έκανε κάθε απλό πράγμα αγωνιώδη δύσκολο. Νιώθω ότι έπρεπε να παίζω ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι που συμβαίνει ακριβώς να έχει τον ίδιο τίτλο και συμβαίνει να μοιάζει ακριβώς με την κριτική έκδοση. Ποια άλλη εξήγηση θα μπορούσε να υπάρξει; Περισσότερο "