Πώς να Βάλτε βίντεο σε μια ιστοσελίδα

Το βίντεο στις ιστοσελίδες είναι μια συνηθισμένη πρακτική, για όλους από τους bloggers της μαμάς στις εταιρείες Fortune 500. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την τοποθέτηση βίντεο σε ιστότοπους. Ποιο από αυτά θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από την τεχνική γνώση, τους στόχους σας για τα βίντεο και τον προϋπολογισμό σας.

Πώς να τοποθετήσετε ένα βίντεο στον ιστότοπό σας

Καταλάβετε την ιστοσελίδα σας

Πριν τοποθετήσετε βίντεο στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να κατανοήσετε τον τρόπο αλλαγής του περιεχομένου στον ιστότοπό σας. Αν εργάζεστε σε ένα πρότυπο ιστολογίου ή έχετε ένα απλό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το βίντεο στον ιστότοπό σας μόνοι σας.

Διαφορετικά, θα χρειαστείτε κάποιες γνώσεις προγραμματισμού ιστού - ή επαγγελματικής βοήθειας - για να βάλλετε βίντεο στον ιστότοπό σας.

Επιλέξτε τον πάροχο βίντεο φιλοξενίας σας

Όταν πρόκειται για την επιλογή παρόχου φιλοξενίας για το βίντεο στον ιστότοπό σας, έχετε τρεις βασικές επιλογές: να φιλοξενήσετε το βίντεο σε έναν ελεύθερο ιστότοπο όπως το YouTube, να εγγραφείτε με ένα δίκτυο προβολής περιεχομένου για να φιλοξενήσετε το βίντεό σας ή να φιλοξενήσετε το βίντεο με δική σας web server.

Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους περιγράφεται λεπτομερέστερα κατωτέρω.

Ενσωματώστε τα βίντεο YouTube στην ιστοσελίδα σας

Η χρήση του YouTubeάλλου ελεύθερου ιστότοπου κοινής χρήσης βίντεο ) είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε βίντεο στον ιστότοπό σας. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς και σας επιτρέπουν να ανεβάσετε απεριόριστο αριθμό βίντεο. Οι ιστότοποι κοινής χρήσης βίντεο μετατρέπουν τα βίντεό σας σε Flash και σας δίνουν τον κώδικα που χρειάζεστε για να την ενσωματώσετε στη δική σας ιστοσελίδα ή blog .

Χρησιμοποιήστε ένα Δίκτυο εμφάνισης περιεχομένου για βίντεο ιστότοπου

Όπως και οι ιστότοποι που περιγράφηκαν παραπάνω, τα δίκτυα μεταφόρτωσης περιεχομένου μεταφορτώνουν, μετατρέπουν, φιλοξενούν και μεταφέρουν βίντεο στο δικτυακό σας τόπο - και σας επιτρέπουν να κάνετε πολύ περισσότερα πέρα ​​από αυτό! Με ένα δίκτυο προβολής περιεχομένου, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη συμπεριφορά του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο, να εισαγάγετε αυτόματα διαφημίσεις στα βίντεο ιστού σας ή να χρεώνετε τους χρήστες να κάνουν λήψη του περιεχομένου βίντεο.

Πολλά δίκτυα προβολής περιεχομένου περιλαμβάνουν προσαρμοσμένες σελίδες βίντεο και ιστότοπους, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πολλές από τις τεχνικές πτυχές της τοποθέτησης βίντεο στον ιστότοπό σας. Αλλά μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βίντεο σε υπάρχουσες ιστοσελίδες.

Υποδοχή του βίντεο στον δικό σας διακομιστή Web

Αν έχετε αγοράσει χώρο στο διακομιστή για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να φιλοξενήσετε τα βίντεο εκεί. Πριν κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με τον πάροχο φιλοξενίας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης για να χειριστείτε την επιπλέον κίνηση από τα βίντεο.

Εάν επιλέξετε να φιλοξενήσετε στον δικό σας ιστότοπο, θα χρειαστείτε μια συσκευή αναπαραγωγής SWF. Εάν γνωρίζετε το Flash μπορείτε να σχεδιάσετε τον παίκτη μόνοι σας. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε έναν ελεύθερο παίκτη όπως ο ιστότοπος, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής SWF. Εάν γνωρίζετε το Flash μπορείτε να σχεδιάσετε τον παίκτη μόνοι σας. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε έναν ελεύθερο φορέα όπως ο παίκτης JW. Στη συνέχεια, μετατρέψτε το βίντεό σας σε Flash , μεταφορτώστε το και εισαγάγετε τον απαραίτητο κωδικό (η JW προσφέρει έναν λαμπρό οδηγό ρύθμισης που δημιουργεί τον κώδικα για εσάς!).

Συμβουλές

  1. Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε δίκτυο προβολής περιεχομένου ή φιλοξενείτε τα βίντεό σας, χρησιμοποιήστε το Tubemogul για αυτόματη μεταφόρτωση των βίντεο στο YouTube και σε άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο . Είναι ένας δωρεάν και εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την έκθεση και το κοινό που λαμβάνει το βίντεό σας.
  2. Χρησιμοποιήστε έξυπνες τακτικές SEO βίντεο κατά την ταξινόμηση της σελίδας βίντεο, του αρχείου βίντεο και οποιωνδήποτε ετικετών ή μετα-πληροφοριών. Αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης του βίντεο στις μηχανές αναζήτησης.
  3. Μην φιλοξενείτε τίποτα που ελπίζετε να δημιουργήσετε ένα ιογενές βίντεο . Αν το βίντεο πραγματικά ανατινάξει, ίσως απλά να συντρίψετε ολόκληρο το διακομιστή σας και να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε κανέναν. Χρησιμοποιήστε το YouTube αντ 'αυτού. Έχει την πλατφόρμα και το κοινό φτάσει θα χρειαστείτε για οποιαδήποτε ποσότητα ιογενούς επιτυχίας.
  4. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις βίντεο εάν ενσωματώνετε βίντεο από το YouTube ή έναν παρόμοιο ιστότοπο. Οι ιστότοποι κοινής χρήσης βίντεο συνήθως σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον κώδικα ενσωμάτωσης βίντεο για να επηρεάσετε τη συμπεριφορά του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο. Μπορείτε να το ορίσετε για αυτόματη αναπαραγωγή, HD ή πρότυπο, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις κοινωνικές λειτουργίες και να ελέγξετε τα βίντεο που εμφανίζονται στη συνέχεια.