Πώς να ορίσετε την ολίσθηση για να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε το Gmail στο iPhone

Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις του iPhone για να ορίσετε την επιλογή Διέγερση μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο "Κάδος απορριμμάτων"

Οπότε στρέφετε, περίπου 96 φορές από τα 100, όταν σύρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό Gmail που προσθέσατε στο iPhone Mail -προσαρμόζοντας για να διαγράψετε το μήνυμα, μην το κρατήσετε για πάντα στο "All Mail". Χαλαρώστε. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μηνύματα στον κάδο απορριμμάτων για να τα διαγράψετε. Μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone Mail για να διαγράψετε μηνύματα όταν κάνετε σάρωση.

Προτιμήσεις Επιλογές για να σύρετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τα διαγράψετε ή να τα αρχειοθετήσετε

Για να ρυθμίσετε την παράκαμψη για να διαγράψετε αλληλογραφία και να την μετακινήσετε στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων ή για να αρχειοθετήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον φάκελο Όλα τα μηνύματα για το Gmail στο iOS Mail

  1. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη της συσκευής iOS.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  3. Ανοίξτε την κατηγορία Mail .
  4. Πατήστε Λογαριασμοί για να εμφανίσετε τους λογαριασμούς email.
  5. Πατήστε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail .
  6. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Προηγμένη .
  7. Επιλέξτε είτε Διαγραμμένο γραμματοκιβώτιο είτε Αρχείο γραμματοκιβωτίου ως ενέργεια όταν μετακινείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  8. Βεβαιωθείτε ότι το Ανακατευθυνόμενο γραμματοκιβώτιο ανακατευθύνει τον Κάδο απορριμμάτων, εάν θέλετε να περάσετε το δάχτυλό σας για να διαγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ορίσετε την παράκαμψη στο Αρχείο αντί για τη διαγραφή, ορίστε το Γραμματοκιβώτιο αρχείου στο All Mail. Δεδομένου ότι η αρχειοθέτηση έχει οριστεί ως ενέργεια για την απόρριψη μηνυμάτων αλληλογραφίας, εξακολουθείτε να μπορείτε να διαγράψετε από το κουμπί αρχειοθέτησης, αλλά όχι από το παράθυρο . Πρέπει να επιλέξετε Περισσότερα > Μετακίνηση μηνύματος και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάστρωμα για διαγραφή.
  9. Πατήστε Λογαριασμός στο επάνω μέρος της οθόνης ή σύρετε από το αριστερό άκρο της οθόνης για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη.
  10. Πατήστε Τέλος .

Διέλευση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στη συσκευή iOS, ανοίξτε την εφαρμογή Αλληλογραφία και κάντε κλικ στο φάκελο εισερχομένων του Gmail για να δείτε μια λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σύρετε από τα δεξιά προς τα αριστερά σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δείτε είτε μια επιλογή Κάδος απορριμμάτων ή Αρχείο (ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας), μια επιλογή Σημαία και μια επιλογή Περισσότερα. Αγγίξτε το κουμπί Απορρίμματα (ή Αρχείο) για να επεξεργαστείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν έχετε ορίσει την επιλογή στον Κάδο απορριμμάτων αντί για το Αρχείο και θέλετε να αρχειοθετήσετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, πατήστε το κουμπί Περισσότερα , επιλέξτε Μετακίνηση μηνύματος και πατήστε το γραμματοκιβώτιο Όλα τα μηνύματα .