Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό; Αποκτήστε το Διεθνές Σχέδιο της AT & T

Αποφύγετε τις υψηλές διεθνείς χρεώσεις τηλεφώνου με αυτές τις συμβουλές

Τα διεθνή ταξίδια μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικά, αλλά εάν φέρετε το τηλέφωνό σας στο ταξίδι σας και αναμένετε να χρησιμοποιήσετε το τακτικό μηνιαίο τηλεφωνικό σας σχέδιο, θα πάρετε μια τεράστια, δυσάρεστη έκπληξη όταν φτάσετε στο σπίτι: ένα νομοσχέδιο για εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια .

Αυτό συμβαίνει επειδή το τηλεφωνικό σας σχέδιο καλύπτει μόνο τη χρήση στις ΗΠΑ (για τους περισσότερους ανθρώπους, τουλάχιστον). Η χρήση στο εξωτερικό υπολογίζεται ως διεθνής περιαγωγή, η οποία είναι πολύ ακριβή. Η ροή ενός τραγουδιού ή δύο, χρησιμοποιώντας μόνο 10 MB megabytes δεδομένων, θα μπορούσε να κοστίσει πάνω από $ 20 δολάρια.

Προσθέστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα, κοινωνικά μέσα, κοινή χρήση φωτογραφιών και λήψη οδηγιών χάρτη και θα εκτελέσετε μια μεγάλη χρέωση δεδομένων. Δηλαδή, αν δεν έχετε ένα διεθνές σχέδιο προτού φύγετε.

Διεθνές σχέδιο διαβατηρίου AT & T

Εάν χρησιμοποιείτε το iPhone σας με AT & T, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο πρόγραμμα AT & T Passport πριν εγκαταλείψετε το σπίτι σας. Αυτό το πρόσθετο στο τακτικό σας σχέδιο σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ό, τι στο κανονικό σας σχέδιο.

Αυτά είναι τα τρέχοντα σχέδια που προσφέρονται στο AT & T Passport:

Διαβατήριο 1 GB Διαβατήριο 3 GB
Κόστος $ 60 $ 120
Δεδομένα 1 GB
$ 50 / GB υπερβολική
3 GB
$ 50 / GB υπερβολική
Κλήσεις
(κόστος / λεπτό)
$ 0,35 $ 0,35
Γράφοντας Απεριόριστος Απεριόριστος

Τα σχέδια αυτά είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 200 χώρες. Αν ταξιδεύετε σε κρουαζιέρα, η AT & T προσφέρει ειδικά πακέτα κρουαζιέρας με συγκεκριμένα πακέτα κλήσεων και δεδομένων που προορίζονται μόνο για κρουαζιερόπλοια.

Μπορείτε να εγγραφείτε για το AT & T Passport σε μια εφάπαξ βάση που διαρκεί 30 ημέρες ή να την προσθέσετε στην κανονική μηνιαία χρέωση.

Σημείωση: Άλλες μεγάλες εταιρίες τηλεφωνίας προσφέρουν επίσης διεθνή σχέδια, όπως η Sprint, η T-Mobile και η Verizon .

Διεθνές πέρασμα ημέρας AT & T

Η επόμενη καλύτερη επιλογή σας εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας AT & T σε διεθνές επίπεδο είναι η διεθνής κάρτα Pass Day. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα τέλειο σχέδιο, εάν πρόκειται να είστε μόνο για μια μέρα ή δύο.

Για μόλις 10 δολάρια ΗΠΑ κάθε μέρα, παίρνετε απεριόριστο χρόνο ομιλίας όταν καλείτε αριθμούς στις Η.Π.Α. και σε οποιαδήποτε χώρα υποστηρίζεται στο Διεθνές Σχέδιο Passport, καθώς και απεριόριστο κείμενο σε όλο τον κόσμο και το ίδιο ποσό δεδομένων που πληρώνετε με το κανονικό σας σχέδιο .

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη διεθνή κάρτα Pass Day για οποιαδήποτε συσκευή σας και θα λειτουργήσει αυτόματα όταν ταξιδεύετε στις χώρες που υποστηρίζονται.

Για σύγκριση με το σχέδιο διαβατηρίου, θεωρήστε ότι αν χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο για μόλις έξι ημέρες, θα είχε ήδη κοστίσει το ίδιο με το σχέδιο Passport 1 GB, το οποίο λειτουργεί για ένα ολόκληρο μήνα. Ωστόσο, αν χρειάζεστε μόνο ένα διεθνές σχέδιο για δυο μέρες σε σύντομο ταξίδι, θα ήταν μόλις 20 δολάρια, φθηνότερα από ό, τι αν πληρώσατε ένα ολόκληρο μήνα για το σχέδιο Passport.

Άλλη επιλογή: Αντικαταστήστε την κάρτα SIM

Τα διεθνή σχέδια δεν είναι η μόνη σας επιλογή όταν ταξιδεύετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κάρτα SIM από το τηλέφωνό σας και να την αντικαταστήσετε με μία από μια τοπική εταιρεία τηλεφωνίας στη χώρα που επισκέπτεστε.

Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χρεώσεις τοπικών κλήσεων και δεδομένων, σαν να μην ταξιδεύατε καθόλου.

Τα έξοδα χωρίς το διαβατήριο AT & T

Σκέφτεστε ότι δεν θέλετε να ξοδέψετε τα επιπλέον χρήματα και ότι θα πάρετε τις πιθανότητές σας με τη διεθνή περιαγωγή δεδομένων;

Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κανένα στοιχείο ή δίπλα σε κανέναν, δεν το συνιστούμε.

Παρακάτω είναι αυτό που θα πληρώσετε χωρίς ένα σχέδιο όπως το Passport της AT & T ή το διεθνές πέρασμα ημέρας. Είναι επίσης το επιτόκιο εάν λήξει το πακέτο σας ή αν ταξιδεύετε σε χώρες που δεν βρίσκονται στη λίστα "200 χώρες" παραπάνω.

ΜΙΛΑ ρε Καναδάς / Μεξικό: $ 1 / λεπτό
Ευρώπη: 2 $ / λεπτό
Κρουαζιερόπλοια & Αεροπορικές εταιρείες: 2,50 δολάρια / λεπτό
Υπόλοιπος κόσμος: $ 3 / λεπτό
Κείμενο $ 0.50 / κείμενο
$ 1.30 / εικόνα ή βίντεο
Δεδομένα Κόσμος: $ 2.05 / MB
Κρουαζιερόπλοια: $ 8.19 / MB
Αεροπλάνα : $ 10.24 / MB

Για κάποιες προοπτικές, εάν χρησιμοποιείτε τακτικά 2 GB του σχεδίου δεδομένων ενώ βρίσκεστε στο σπίτι και αναμένετε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο ποσό όταν βρίσκεστε μακριά, αλλά χωρίς διεθνές σχέδιο, θα μπορούσατε να περάσετε πάνω από $ 4,000 + μόνο για δεδομένα ($ 2,05 * 2048 MB).

Εάν ξεχάσετε να εγγραφείτε πριν ταξιδέψετε

Μπορεί να είστε πεπεισμένοι για την ανάγκη να πάρετε ένα διεθνές σχέδιο, αλλά τι εάν ξεχάσατε να εγγραφείτε πριν ταξιδέψετε; Ο πρώτος τρόπος για να σας υπενθυμίσω αυτό πιθανότατα θα έρθει όταν η εταιρία σας τηλεφωνεί για να σας ενημερώσει ότι έχετε υποστεί μεγάλη χρέωση δεδομένων (ίσως $ 50 ή $ 100).

Αμέσως τους καλέστε πίσω και εξηγήστε την κατάσταση. Θα πρέπει να είναι σε θέση να προσθέσουν διεθνή δεδομένα στο σχέδιό σας και να το αναβαθμίσουν ώστε να αποκτήσετε τα διεθνή χαρακτηριστικά του σχεδίου αλλά να πληρώσετε μόνο για το σχέδιο και όχι για τις νέες χρεώσεις.

Ωστόσο, αν ξεχάσετε να καλέσετε ή δεν πρόκειται να συνεργαστούν και επιστρέψετε στο τηλέφωνο με εκατοντάδες ή χιλιάδες (ή ακόμα και δεκάδες χιλιάδες) ή δολάρια, ίσως μπορέσετε να αμφισβητήσετε τα τεράστια τέλη περιαγωγής δεδομένων .

Διεθνείς Συμβουλές Ταξιδιού για Ιδιοκτήτες iPhone

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζετε για να ταξιδεύετε διεθνώς με το iPhone σας. Αν σχεδιάζετε να πάρετε το iPhone σας στο ταξίδι σας, δείτε πώς να αποφύγετε τους μεγάλους λογαριασμούς περιαγωγής δεδομένων iPhone και τι να κάνετε αν κλέψει το iPhone σας .

Επίσης, μην ξεχνάτε τον σωστό διεθνή προσαρμογέα φόρτισης όταν ταξιδεύετε.