Οι 8 καλύτερες ηλεκτρικές κιθάρες για αρχάριους να αγοράσουν το 2018

Βγείτε με αυτά τα κορυφαία όργανα για αρχάριους

Εντάξει, έτσι είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το χέρι σας στην ηλεκτρική κιθάρα, αλλά από πού ξεκινάτε; Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι με μια ηλεκτρική κιθάρα που είναι ειδικά προσανατολισμένη προς τους αρχάριους. Και παρόλο που πολλές κιθάρες κοστίζουν πάνω από 1.000 δολάρια, δεν υπάρχει λόγος να ξεφορτωθούμε την πολύ ζύμη για ένα μαθητικό μοντέλο / μέσο για αρχάριους. Για να σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε όλες τις επιλογές, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις καλύτερες ηλεκτρικές κιθάρες για αρχάριους που αξίζει να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Έτσι, αν θέλετε να γίνετε ένα τεμαχισμένο metalhead, ένας δροσερός τζαζ παίκτης ή ένας αμερικανικός αστέρας της χώρας, μία από αυτές τις ηλεκτρικές κιθάρες θα σας έχει καλό δρόμο.

Η μάρκα Squier του Fender έχει προσφέρει απίστευτα πλήρεις κιθάρες και το Bullet Stratocaster έχει κλασική αμερικανική εμφάνιση, έναν υπέροχο ήχο και μια τιμή που θα αισθάνεται άνετα για έναν αρχάριο. Έχει ένα λαιμό 21 τρελών (όχι τις δύο οκτάβες μιας κιθάρας υπέρ, αλλά ακόμα αρκετά επεκτατική) και ένα απαλό σχήματος Γ λαιμό που θα διευκολύνει έναν παίκτη να πάρει μια αίσθηση γι 'αυτό. Υπάρχει μια vintage hardtail γέφυρα, οπότε ο Fender έχει χάσει την προσθήκη ενός πλωτού συστήματος tremolo, αλλά αυτό είναι ίσως καλύτερο για έναν αρχάριο, καθώς θα αυξήσει την ανταπόκριση και τη σταθερότητα συντονισμού.

Έρχεται σε αρκτικό λευκό, κόκκινο, μαύρο και vintage sunburst, έτσι υπάρχει ένα υγιές επίπεδο προσαρμογής. Τέλος, υπάρχουν τρία κλασικά στρώματα Strat, δύο κουμπιά όγκου και κουμπιά τόνου. Το συνοδευτικό αυτό είναι ένας διακόπτης επιλογής πέντε κατευθύνσεων, ώστε να μπορείτε να καλέσετε τον τόνο σας και να το συντονίσετε με τα κουμπιά. Όλα έρχονται σε ένα πολύ ωραίο πακέτο που θα νιώθει πραγματικά καλά από το κουτί. Δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά με ένα κλασικό όπως αυτό.

Η Yamaha είναι γνωστή για την επικέντρωση, στα σύγχρονα χρόνια, σε όργανα μπάντας. Αλλά σε ένα σημείο της θητείας τους στις αρχές της δεκαετίας του '90, κατείχαν ένα καλό μερίδιο της αγοράς φοιτητικών μοντέλων με την όμορφη γραμμή Pacifica. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια, έχουν επανεισαχθεί μαζικές διαδρομές αυτής της κιθάρας, και είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν αρχάριο κιθαρίστα. Γιατί; Λοιπόν, αν ρωτήσετε κάποιον παλαιότερο παίκτη που κάποτε ξεκίνησε σε ένα Pacifica, οι περισσότεροι από αυτούς θα σας πουν ότι το έχουν ακόμα στη συλλογή τους κάπου, τόσο για συναισθηματική αξία όσο και επειδή είναι χτισμένο σαν δεξαμενή και παίζει καλά.

Η επιλογή μας είναι η έκδοση PAC112V, για λίγους λόγους. Πρώτα απ 'όλα, το συμπαγές σώμα της ελάτης σας προσφέρει το ίδιο τόνο που θα βρείτε σε πολλές κιθάρες S-style. Ο αυχένα του σφενδάμνου και οι δέκτες με πεπιεσμένο αέρα θα αισθάνονται πραγματικά εξαιρετικά και στα χέρια σας. Όμως, η σειρά 112 ενισχύει περαιτέρω την αξία της με δύο μονοκόμπιες βαλβίδες Alnico V και έναν αλουμινένιο V humbucker. Η προσθήκη του humbucker στη θέση της γέφυρας θα ανοίξει έναν ολόκληρο άλλο κόσμο τόνων για έναν αρχάριους μουσικούς, δίνοντας την επιλογή τόσο για τους καθαρούς, τραγανούς ήχους ενός μόνο πηνίου και για τους χοντρούς χουμπούκερς υψηλής παραγωγής.

Τέλος, αυτή η κιθάρα είναι στρογγυλεμένη με μια vintage γέφυρα tremolo στυλ με μια σέλα μπλοκ, έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να εισαγάγει tremolo στο παιχνίδι σας, ενώ αυξάνει επίσης τη σταθερότητα tuning. Έρχεται σε μερικά χρώματα, επίσης (ηχητικό μπλε, μεταλλικό κόκκινο, ασήμι, κίτρινο φυσικό λεκέ).

Για ένα δροσερό εκατό δολάρια, δεν υπάρχει πραγματικά καμία άλλη σύγχρονη κιθάρα στην αγορά που να μπορεί να πάει toe-to-toe με αυτό το ένα δολάριο για το δολάριο. Είναι το πιο συνεκτικό τσεκούρι σε αυτόν τον κατάλογο; Με τίποτα. Αλλά από την άποψη της ποιότητας για αυτό που πληρώνετε, περνάει με πετούντα χρώματα.

Η κιθάρα προσφέρει στον αρχάριο μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά στον ήχο και την δυνατότητα αναπαραγωγής. Για αρχάριους, είναι τεχνικά ένα Les Paul (δίνοντάς σας ένα σπουδαίο "δροσερό παράγοντα", το οποίο είναι σημαντικό όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά). Κόβει μερικές γωνίες που ένα Standard ή το Ειδικό Les Paul δεν θα κάνει, όπως το γεγονός ότι είναι ένα μπουλόνι με το λαιμό και υπάρχουν ιδιόκτητοι πηνίο ενός πηνίου (σε αντίθεση με τους κανονικούς humbuckers που συνήθως θα βρείτε σε ένα Les Paul ).

Έχει ένα συμπαγές σώμα λεύκας με λαιμό σφενδάμου και γνήσιο τριαντάφυλλο, και με βάση τις πρώτες κριτικές του Epiphone Les Paul SL, η φόρμα, το τελείωμα και η γενική δυνατότητα αναπαραγωγής είναι όλα αρκετά καλά. Είναι γεμάτο με την αξιόπιστη γέφυρα του Epiphone, μια κεραία τόμου και τόνο, καθώς και έναν επιλογέα τριών κατευθύνσεων για να αλλάζετε τις παραλαβές σας και να καλείτε τον τόνο. Το υλικό είναι αληθινά φθηνό, αλλά η γενική συναίνεση είναι ότι αυτή η κιθάρα είναι καλά κατασκευασμένη, καλά ρυθμιζόμενη και περισσότερο από κατάλληλη για έναν παίκτη για πρώτη φορά.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια δέσμη επιλογών χρώματος, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού ήλιου κίτρινου, τυρκουάζ, ειρηνικού μπλε, τυποποιημένου μαύρου, vintage sunburst και μιας πραγματικά δροσερής κεραμικής κληρονομιάς.

Η περιορισμένη έκδοση Epiphone του Les Paul Studio Deluxe προσφέρει ένα πραγματικά σπουδαίο μεσαίο έδαφος ανάμεσα σε μια κιθάρα που είναι προσιτή για έναν αρχάριο και μία που εξακολουθεί να είναι πραγματικά ένα Epiphone Les Paul που θα διαρκέσει τον εκκολαπτόμενο κιθαρίστα με τα χέρια στα ενδιάμεσα επίπεδα δεξιοτήτων του παιχνιδιού.

Η κιθάρα προσφέρει μια σκαρφαλωμένη κορυφή από μαόνι με ένα στριφτό λαιμό και ένα λεπτό σφηνοειδές προφίλ (ένα σχήμα που κανονικά προορίζεται για κιθάρες με μεγαλύτερη ακρίβεια). Το τριαντάφυλλο δάπεδα σπορ premium τραπεζοειδές ένθετα για μια πραγματικά όψη pro. Οι κλασικοί humbuckers της Alnico είναι αληθινοί, πολύτιμοι λίθοι, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τον καθορισμένο λαιμό, θα προσφέρουν μια πλούσια, μακρά διατήρηση. Υπάρχουν δύο κουμπιά τόνος και δύο κουμπιά έντασης ήχου, καθώς και ένας επιλογέας τριών κατευθύνσεων για όλους τους κλασσικούς ήχους του Les Paul. Η ουρά τερματισμού της μπάρας και η γέφυρα LockTone Tune-O-Matic σάς δίνουν σταθερή σταθερότητα συντονισμού, ώστε να μην έχετε πιο απογοητευτικές επαναλήψεις από ό, τι χρειάζεστε απολύτως.

Ένα Squier στρώμα είναι ένα εργαλείο εκκίνησης δολοφόνος (έχει την εμφάνιση, την δυνατότητα αναπαραγωγής και τους αρχαρίους κλασικούς στυλ που ψάχνουν). Αλλά η ίδια η κιθάρα είναι μόνο μέρος του ταξιδιού όταν μαθαίνουμε ένα όργανο. Ειδικά με την ηλεκτρική κιθάρα, θα χρειαστείτε πράγματα όπως ένας μικρός ενισχυτής πρακτικής, ένας ιμάντας, μια θήκη, μερικές επιλογές και πολλά άλλα. Ευτυχώς, οι εταιρείες όπως το Fender τροφοδοτούν τώρα τους πρώτους αγοραστές με all-inclusive πακέτα που φιλοξενούν μια αρκετά συμπαγή κιθάρα μαζί με κάποια μεγάλη εργαλεία για αρχάριους για να σας εμποδίσουν. Το Strat σε αυτό το πακέτο σας δίνει τρεις ξεχωριστές κουρτίνες για τον τραγανό, φωτεινό και καθαρό ήχο, έναν διακόπτη επιλογής πέντε κατευθύνσεων για όλες τις κλασσικές επιλογές Strat, καθώς και ένα tremolo με βάση το άξονα για να προσθέσετε ωραίο βάθος στο παιχνίδι σας. Αλλά το πακέτο περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την κιθάρα.

Υπάρχει ένας ενισχυτής Fender Frontman 10G με 10watt και οκτώ ohm με ένα ηχείο σχεδίασης Fender των έξι ιντσών, που θα σας δώσει αρκετή ενίσχυση εάν μαθαίνετε στο υπνοδωμάτιο ή στο διαμέρισμά σας. Υπάρχει ακόμα και ένα EQ δύο ζωνών, δίνοντάς σας πιο τόννο έλεγχο και μια σχάρα με ασημένιο πλέγμα που αποδίδει φόρο τιμής στους κλασσικούς vintage ενισχυτές της Fender. Έχουν επίσης ρίξει σε ένα καλώδιο οργάνων (για τη σύνδεση της κιθάρας σας με τον ενισχυτή σας), έναν ηλεκτρονικό δέκτη για να κρατάτε τα πράγματα να ακούγονται σωστά, μια τσάντα gig, ένα λουρί κιθάρας, ένα pick picker (έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά πάχη καθορίστε το καλύτερο για το στυλ παιχνιδιού σας), καθώς και ένα εκπαιδευτικό DVD για να βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε την εκμάθηση σας στο δεξί πόδι.

Η σειρά Ibanez RG είναι βασικά συνώνυμη με την τεμαχισμένη μεταλλική μουσική. Εμπνευσμένη από την κλασσική σειρά JEM από τα ροκ 80 χρόνια, αυτή η κιθάρα GRGR120EX είναι ιδανική για τον κιθαρίστα που φιλοδοξεί να είναι ένα πραγματικό metalhead. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από συμπαγή ελάτη και έρχεται με μια μαλακή μαύρη δεσίματος. Υπάρχουν δύο υπερσυμπιεστές Infinity R, εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, που θα ανταποκρίνονται καλά στα πεντάλ υπερδιέγερσης και παραμόρφωσης. Επιπλέον, ένα δάπεδο τριανταφυλλιάς με κλασικές inlays από καρχαρίας Ibanez και έντονο μαύρο υλικό καθιστούν αυτή την κιθάρα να μοιάζει με την πραγματική διαπραγμάτευση.

Τα τζάμπο τρεντς σας δίνουν επιπλέον χώρο για τεμαχισμό, κάτι το οποίο είναι υπέροχο γιατί αυτή η κιθάρα παίζει γρήγορα και ομαλά, γι 'αυτό σίγουρα θα το τεμαχίζετε (μόλις επεξεργαστείτε τις μπριζόλες). Χρησιμοποιεί τον κλασσικό λαιμό του Ibanez με το εξαιρετικά βαθύ σχοινί για την υψηλή πρόσβαση στο τρακτέρ και τα γυρίζει όλα με έναν επιλογέα τριών κατευθύνσεων και άφθονο εσωτερικό έλεγχο τόνων.

Η γραμμή Ibanez Artcore είναι ένα όμορφο παράδειγμα σύγχρονης κατασκευής κιθάρας. Κανονικά, οι κιθάρες με κοίλους κορμούς, ακόμη και αυτές από την Epiphone, προσφέρουν ενδιαφέρουσες προκλήσεις σε εταιρείες που προσπαθούν να παράγουν άξονες σε μαζική κλίμακα και έτσι πρέπει να χρεώνουν υψηλότερο δολάριο. Η σειρά Artcore παρέχει στους αγοραστές τη δυνατότητα να καλύψουν ένα κομμάτι της τιμής για μια πραγματικά εντυπωσιακή κιθάρα. Το AF55 είναι μια πλήρως κοίλη επιλογή που θα σας κάνει να νομίζετε ότι θα έπρεπε να έχετε πληρώσει διπλά για αυτό.

Η κιθάρα είναι χτισμένη από γεμάτο, γεμάτο σφενδάμι σφενδάμι που δίνει έναν ωραίο καθαρό ήχο και βοηθά να αποτρέψει μερικά από τα σχόλια που είναι επιρρεπή σε άλλες πλήρως κοίλες κιθάρες. Υπάρχει ένα λαιμό που έχει μαόνι για να βοηθήσει τόσο με μεγαλύτερη διάρκεια και να σας δώσει την άψογη εφαρμογή και το φινίρισμα συνήθως προορίζεται για πιο ακριβά όργανα κοίλου σώματος. Οι δύο χουμπουκάλες ACH-ST δεν είναι υπερβολικά βαριές μεταλλικές κουρτίνες, οπότε δεν θα πάρετε έναν τόνο τσαλακωτικής παραμόρφωσης από το AF55, αλλά μπορείτε να πιέσετε έναν ήχο overdrive στο επόμενο επίπεδο αν θέλετε. Όλα προσθέτουν έναν ήχο που είναι ιδανικός για έναν παίκτη που κοιτάζει για το jazz / blues vibe, ή για κάποιον που θέλει να πάει για ένα έργο τραγουδιστή / τραγουδοποιού. Η τραπεζοειδής ουρά σας δίνει επίσης ένα ωραίο νεύμα για να τρυπήσει τους άξονες, επίσης.

Το Squier Vintage Modified Jaguar Bass έχει μείζονα "δροσερό" παράγοντα και ο ήχος παραμένει έξω. Με ένα στυλ P-single σε θέση λαιμού και ένα στυλ J-single σε θέση γέφυρας, θα πάρετε πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων από την άποψη των τόνων επιλογές στις pickups. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε basswood (στα μοντέλα sunburst και purple) και agathis (στο μαύρο μοντέλο), οπότε δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για τα δάση που χρησιμοποιούν σε αυτά τα μπάσα. Αλλά η λεπτή, γρήγορη δράση, το περίγραμμα C του λαιμού του σφενδάμου θα σας δώσει μια ωραία, ομαλή αίσθηση J-μπάσου που παίζει πολύ πάνω από το βαθμό πληρωμής της κιθάρας.

Φυσικά, έχουμε ήδη αναφέρει το δροσερό σχήμα Jaguar του σώματος, το οποίο θα μετατρέψει πολλά κεφάλια κάθε φορά που αυτός ο εκκολαπτόμενος μπασίστα χτυπά στη σκηνή. Αλλά με ένα ενεργό κύκλωμα ενίσχυσης μπάσων, έχετε επίσης την επιλογή να χτυπήσετε τον ήχο με αυτόν τον τρόπο μέχρι το παρελθόν που συνήθως παρέχεται σε ένα παθητικό μπάσο. Για να μην αναφέρουμε, το υλικό χρωμίου και το καμπύλο εκτυπωμένο λογότυπο στο κεφάλι έβαζαν πραγματικά αυτήν την μπάσο κιθάρα πάνω από την άκρη οπτικά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .