Πριν να νοικιάσετε το GPS με ένα αυτοκίνητο ενοικίασης

Οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν μια επιλογή για GPS μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας, είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, καθορίζετε ότι θέλετε την επιλογή GPS κατά την κράτηση του αυτοκινήτου, είτε κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο είτε μέσω τηλεφώνου.

Ωστόσο, προτού προσγειωθείτε σε κάτι, διαβάστε αυτές τις περιλήψεις για ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις μεγάλες προσφορές εταιρειών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Σημαντικό: Να θυμάστε ότι οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων θα χρεώνουν ένα κόστος αντικατάστασης αν το GPS χάσει ή κλαπεί.

Hertz NeverLost

Hertz παίρνει τις υπηρεσίες GPS του ένα βήμα πέρα ​​από άλλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με το σύστημα "NeverLost". Εκτός από την ενοικίαση ενός δέκτη GPS, η Hertz προσφέρει ένα βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμού ταξιδιών που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε και να αποθηκεύετε online ταξίδια και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε το σχέδιό σας σε μονάδα USB flash που απλά συνδέετε στο Hertz GPS σας. Το ταξίδι σας είναι στη συνέχεια άμεσα στη θέση σας με το ενοίκιο σας GPS.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το "NeverLost Concierge" για να έχετε έναν χειριστή να σας βοηθήσει να αναζητήσετε προορισμούς και να δημιουργήσετε ταξίδια που στη συνέχεια θα σταλούν απευθείας στη συσκευή σας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του NeverLost που μας αρέσει είναι η εντολή επιστροφής αεροδρομίου Hertz που θα σας καθοδηγήσει απευθείας στο αεροδρόμιο. Ένα βοηθητικό πρόγραμμα "αγαπημένα" σάς επιτρέπει να κατεβάσετε οδηγούς εθνικών πάρκων, οδηγούς πόλεων και πολλά άλλα. Ακόμη και οι πληροφορίες ενοικίασης αυτοκινήτου σας καταγράφονται στη συσκευή, ώστε να μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε αυτές τις λεπτομέρειες.

Μάθετε περισσότερα για το Hertz NeverLost

Avis where2

Το σύστημα Avis όπου2 χρησιμοποιεί GPS δέκτες Garmin για να σας βοηθήσει να βρείτε ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ., Ακόμα και να περιλαμβάνει ειδοποιήσεις κυκλοφορίας και εναλλακτική δρομολόγηση για να σας δώσει πάντα την πιο γρήγορη διαδρομή.

Οι μονάδες Garmin της Avis διαθέτουν δυνατότητα κλήσης hands-free εάν το τηλέφωνό σας έχει Bluetooth . Έχουν επίσης κείμενο σε ομιλία, παρέχοντάς σας προφορικές οδηγίες προς τον προορισμό σας.

Σε αντίθεση με το Hertz NeverLost, το Avis where2 σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στο διαδίκτυο, αλλά δεν στέλνει τις λεπτομέρειες απευθείας στη συσκευή. Πρέπει να κατεβάσετε το ταξίδι σε μια κάρτα μνήμης και να την τοποθετήσετε στη μονάδα where2.

Μάθετε περισσότερα για το Avis where2

Εθνικός

Η National προσφέρει ενοικιάσεις μονάδων GPS βασισμένες στις δημοφιλείς συσκευές GPS Garmin.

Αυτοί οι δέκτες διαθέτουν μια απλή διεπαφή οθόνης αφής με αυτόματο υπολογισμό διαδρομής σε οποιοδήποτε προορισμό. Το κείμενο σε φωνή παρέχει ομιλούμενες οδηγίες και ο πλοηγός περιλαμβάνει λεπτομερείς χάρτες και σημεία ενδιαφέροντος όπως ξενοδοχεία, βενζινάδικα, εστιατόρια, ΑΤΜ και τουριστικούς προορισμούς.

Οι δέκτες περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία επιστροφής ενοικίασης με ένα μόνο άγγιγμα για εύκολη επιστροφή αυτοκινήτων.

Επισκεφθείτε την Εθνική Ιστοσελίδα

Επιχείρηση

Η προσφορά GPS Enterprise είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του Garmin 265W. Αυτό το GPS με ευρεία οθόνη (διαγώνιος 4,3 ιντσών) περιλαμβάνει οδηγίες για ομιλία κειμένου και ομιλία hands-free με τεχνολογία Bluetooth.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης

Προϋπολογισμός και Alamo

Ο προϋπολογισμός χρησιμοποιεί το σύστημα Garmin where2 (το ίδιο με το Avis), ενώ το Alamo προσφέρει ένα Garmin StreetPilot μόνο από τις θέσεις του στο αεροδρόμιο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Budget ή Alamo για περισσότερες πληροφορίες.