Τα 8 Καλύτερα Καλώδια HDMI για Αγορά το 2018

Μετακίνηση από τη μικρή οθόνη στη μεγάλη οθόνη

Ένα καλώδιο διεπαφής πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI) παρέχει έναν τρόπο να συνδέσετε οποιαδήποτε πηγή ήχου ή βίντεο, όπως μια συσκευή αναπαραγωγής DVD ή ένα smartphone και μια οθόνη, όπως τηλεόραση ή οθόνη υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο. Ένα αξιόπιστο καλώδιο HDMI είναι απαραίτητο για τα πάντα, από το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας μέχρι την αίθουσα συνεδριάσεων γραφείου. Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για να δείτε μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στο Amazon με πολλαπλά διαφορετικά μήκη, τύπους καλωδίων και ειδικούς συνδέσμους.

Αυτό το εύκαμπτο καλώδιο HDMI των έξι ποδών από το AmazonBasics είναι η επιλογή μας για το καλύτερο καλώδιο μέσου μεγέθους. Το καλώδιο αρσενικού-ανδρικού υποστηρίζει Ethernet, 3D, 4K video και ARC και σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύνδεση στο Internet με πολλαπλές συσκευές χωρίς να χρειάζεστε χωριστά καλώδια Ethernet. Ανταποκρίνεται στα πιο σύγχρονα πρότυπα HDMI - βίντεο 4K σε 60 Hz, 2160p και βάθος χρώματος 48 bit / pixel - αλλά είναι συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις HDMI, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι λειτουργεί έχω ήδη. Χρησιμοποιήστε το για γρήγορη και εύκολη σύνδεση συσκευών όπως Blu-ray players, συστήματα παιχνιδιών ή Fire TV σε τηλεοράσεις, προβολείς, υπολογιστές ή άλλες οθόνες κάθε είδους.

Όταν πρόκειται για το καλύτερο κοντινό καλώδιο HDMI, το AmazonBasics χτυπά ξανά. Αυτό το καλώδιο τριών ποδιών έχει όλα τα πλεονεκτήματα του καλωδίου των 6 ποδιών, αλλά το μικρότερο μήκος μπορεί να είναι ευκολότερο να διαχειριστεί σε μικρούς χώρους, όπως πίσω από ένα γραφείο ή ένα κέντρο ψυχαγωγίας. Αυτό το καλώδιο παρέχει εξαιρετική απόδοση αναπαραγωγής μεταξύ της συσκευής σας και της οθόνης και υποστηρίζει την ευρεία γωνία θεατρικού λόγου 21: 9. Παρά την τιμή ευκαιρίας, αυτό το καλώδιο μπορεί να χειριστεί δύο ροές βίντεο και μέχρι τέσσερις ροές ήχου ταυτόχρονα. Οι επιχρυσωμένοι σύνδεσμοι αντιστέκονται στη διάβρωση και αποτρέπουν την παραμόρφωση του σήματος στο σημείο επαφής. Το εξωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και εύκαμπτο μαύρο PVC για να προστατεύει αυτό το καλώδιο για τα επόμενα χρόνια.

Θέλατε ποτέ να συνδέσετε το iPhone ή το iPad σε μια μεγαλύτερη οθόνη; Στη συνέχεια, αυτό το καλώδιο HDMI των 6 ποδιών είναι για εσάς. Απλά χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε τις συσκευές σας ώστε να αντικατοπτρίζουν την οθόνη iPhone ή iPad σας σε πραγματικό χρόνο με ανάλυση 1090P. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε τις συσκευές σας ή για γρήγορες μεταφορές μεταξύ του υπολογιστή και του τηλεφώνου σας. Αυτό το οικονομικό καλώδιο HDMI είναι καλυμμένο με νάιλον πλεγμένο καλώδιο σε ένα διασκεδαστικό κόκκινο χρώμα για να ενισχύσει την αντοχή του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη συμβατότητα πριν την αγορά σας - λειτουργεί με τις εκδόσεις iOS 8-11 και οποιοδήποτε iPhone από τις σειρές 5 έως 8, το iPad με μια υποδοχή κεραυνών ή το iPod Touch.

Αυτό το καλώδιο είναι μια μεγάλη τιμή και θα κάνει τη δουλειά ακόμη και αν χρειάζεστε πολύ μήκος - έως και 25 πόδια - μεταξύ της συσκευής σας και της οθόνης. Χρησιμοποιήστε το για να συνδέσετε το σύστημα παιχνιδιών σας, όπως ένα PS4 ή ένα Xbox 360, σε έναν προβολέα και να φιλοξενήσετε ένα πάρτι τυχερών παιχνιδιών ή συνδέστε τον υπολογιστή σας στην οθόνη της τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε βίντεο συνεχούς ροής, ακόμη και αν η τηλεόρασή σας είναι κρεμασμένη στον τοίχο ρυθμίστε το laptop σας σε απόσταση λίγων μέτρων. Όπως και τα άλλα καλώδια HDMI της AmazonBasics, αυτό το καλώδιο πληροί τα τελευταία πρότυπα HDMI, αλλά είναι συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις.

Εάν είστε πεπεισμένοι ότι το καλώδιο HDMI της Amazon Basics HDMI είναι αυτό που χρειάζεστε, έρχεται επίσης σε εκδόσεις 10 ποδιών και 15 ποδιών. Επιπλέον, υποστηρίζονται από μια εγγύηση ζωής για το AmazonBasics, έτσι ώστε να μπορείτε να αγοράσετε χωρίς προβλήματα.

Αυτό το καλώδιο πέντε ποδιών είναι μια εξαιρετική επιλογή μεσαίου μήκους. Ανταποκρίνεται στα πιο πρόσφατα πρότυπα HDMI και υποστηρίζει τα Ethernet, 4K, HDR και ARC, αλλά συμβαδίζει με προηγούμενες εκδόσεις HDMI, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα λειτουργήσει με τις συσκευές που έχετε ήδη. Χρησιμοποιήστε αυτό το καλώδιο HDMI ως καλώδιο Ethernet "όλα σε ένα", ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τη σύνδεσή σας στο Internet με πολλές συσκευές. Με επιχρυσωμένα τερματικά για αντοχή στη διάβρωση και μαύρο νάιλον πλεγμένο για την προστασία της καλωδίωσης, αυτό το καλώδιο είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας για τα επόμενα χρόνια. Ο κατασκευαστής παρέχει μια αποκλειστική εγγύηση δύο ετών με αγορά.

Εάν δεν μπορείτε να κρύψετε τα καλώδια σας, επιλέξτε κομψά όπως αυτή η έκδοση 6 ποδιών από το Iovect. Το ανθεκτικό μαύρο νάυλον και το μεταλλικό περίβλημα φαίνονται εξαιρετικά, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική προστασία στις υποκείμενες καλωδιώσεις. Επιλέξτε από μαύρες ή ασημένιες συνδέσεις για να συμπληρώσετε το στυλ σας. Οι σύνδεσμοι με χρυσό 24 καρατίων θα παραμείνουν καθαροί για χρόνια, διασφαλίζοντας τη σαφή μετάδοση ήχου και εικόνας. Αυτό το καλώδιο HDMI υποστηρίζει τα πιο σύγχρονα πρότυπα HDMI και είναι κατασκευασμένο από υλικά ποιότητας, όπως στερεά περιβλήματα από αλουμίνιο και καλώδια καλωδίων 100%. Το καλύτερο από όλα, υποστηρίζεται από μια δωρεάν εγγύηση αντικατάστασης ζωής από τον κατασκευαστή.

Κατασκευασμένο από νάιλον καλώδιο HDMI, αυτό το καλώδιο 6 ποδιών κερδίζει για το πιο ανθεκτικό καλώδιο HDMI. Το νάιλον προστατεύει το καλώδιο ειδικά στα σημεία σύνδεσης και εμποδίζει τη θραύση και τη θραύση. Αυτό το καλώδιο υποστηρίζει τα πιο σύγχρονα πρότυπα για εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας HDMI και λειτουργεί με κάθε είδους συσκευές με δυνατότητα HDMI. Ο κατασκευαστής λέει ότι καθώς βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης κάθε καλώδιο ελέγχεται με το χέρι για να βεβαιωθείτε ότι η κατασκευή ήταν καλή. Με επιχρυσωμένους συνδετήρες και χάλκινες καλωδιώσεις, αυτό το καλώδιο κατασκευάζεται από ποιοτικά υλικά και υποστηρίζεται από εγγύηση αντικατάστασης ζωής.

Μια μεγάλη επιλογή εάν χρειάζεστε ένα καλώδιο μεγαλύτερης διάρκειας, αυτό το καλώδιο Unitech HDMI υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα HDMI για εξαιρετικά αποτελέσματα υψηλής τεχνολογίας. Αυτό το καλώδιο διαθέτει επιχρυσωμένους συνδετήρες σχεδιασμένους να αντιστέκονται στη διάβρωση και ένα προστατευτικό στρώμα από νάιλον για την προστασία των καλωδίων από κάτω. Σε 10 πόδια, αυτό το καλώδιο σας δίνει το μήκος που χρειάζεστε, αλλά είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό αρκετά για να παραμείνει μακριά από τα μάτια. Αν και οικονομικά προσιτό, αυτό το καλώδιο παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακό βίντεο και ήχο και υποστηρίζει βαθύ χρώμα 48 bit και True HD-Dolby 7.1.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .