Οι 8 καλύτερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για αγορά στο 2018

Ποτέ μην αποφεύγετε άλλο οδοντικό ραντεβού, χάρη σε αυτές τις μεγάλες οδοντόβουρτσες

Όλοι γνωρίζουμε ότι το βούρτσισμα των δοντιών μας είναι σημαντικό το πρωί, το βράδυ και, για πολλούς από εσάς, όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η έλευση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας έχει οδηγήσει σε μελέτες που δείχνουν ότι η χρήση τους μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερη συσσώρευση πλάκας και σε μικρότερη πιθανότητα ανάπτυξης ασθένειας των ούλων. Με ενσωματωμένους χρονομετρητές που οδηγούν σε φρέσκια αναπνοή και καθαρότερο στόμα, η επιλογή μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας είναι απαραίτητη για όσους εκτιμούν το βούρτσισμα για τον εγκεκριμένο από τον οδοντίατρο κατάλληλο χρόνο κάθε μέρα. Εδώ είναι οι αγαπημένες μας ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που έχουν κερδίσει ένα "buzz" για την απόδοσή τους.

Με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Genius Pro 8000 είναι απαραίτητη αν θέλετε (και ποιος δεν το κάνει;) να πει αντίο σε κοιλότητες. Συνδυάζοντας το smartphone σας μέσω Bluetooth και ενημερώνοντάς σας σχετικά με τις περιοχές του στόματός σας ίσως να έχετε χάσει, τα σχόλια σε πραγματικό χρόνο θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις συνήθειες βουρτσίσματος για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό. Πέρα από τις ειδοποιήσεις, η συμπερίληψη της τεχνολογίας αισθητήρων πίεσης θα επιβραδύνει αυτόματα τη κεφαλή της βούρτσας και θα παράσχει άμεσες ειδοποιήσεις για να σας ενημερώσω εάν είστε πάνω-βουρτσίζετε τα ούλα για να αποφύγετε τις ζημιές.

Με έξι τρόπους καθαρισμού (ημερήσιος καθαρισμός, φροντίδα των ούλων, ευαισθητοποίηση, λεύκανση, καθαρισμός γλώσσας και προ-καθαρισμός), το 8000 επιτρέπει στους χρήστες να προσδιορίσουν τη σωστή βούρτσα για τις ανάγκες τους και να δουλεύουν παράλληλα με το πολύχρωμο SmartRing για προστιθέμενη οπτική καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο. Η στρογγυλεμένη κεφαλή του 8000 προσφέρει μια γωνία 16 μοιρών για να φτάσει βαθιά ανάμεσα στα δόντια για να «σηκώσει και να απομακρύνει έως και 100 τοις εκατό περισσότερη πλάκα» έναντι μιας κανονικής οδοντόβουρτσας. Το 8000, με διάρκεια ζωής έως και 12 μέρες μεταξύ των χρεώσεων, περιλαμβάνει μια έξυπνη θήκη ταξιδίου για τη φόρτιση τόσο του smartphone όσο και της οδοντόβουρτσας χρησιμοποιώντας μία μόνο πρίζα.

Ένας ισχυρός υποψήφιος για την κορυφαία θέση, η ελαφριά και άνετη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare DiamondClean, δικαιολογεί αμέσως την υψηλή τιμή, χάρη στην ποιότητα του καθαρισμού και του εξαιρετικού σχεδιασμού. Ενώ οι περισσότερες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες στροβιλίζονται μεταξύ 2,500 - 7,500 περιστροφές βουρτσίσματος ανά λεπτό, το μοντέλο Sonic μπορεί να χτυπήσει έως και 30.000+ στροφές ανά λεπτό. Υποστηρίζοντας ότι λεύκανση των δοντιών σε μόλις μία εβδομάδα και παροχή υγιεινότερων ούλων σε δύο, η Philips προσφέρει πέντε λειτουργίες βουρτσίσματος (καθαρό, λευκό, ευαίσθητο, φροντίδα των ούλων και βαθύ καθαρισμό) που μπορούν εύκολα να πατηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τριών εβδομάδων συμπληρώνεται από μια θήκη ταξιδίου με φορτιστή USB για τη μεταφορά της στο δρόμο. Οι προκαθορισμένοι χρονομετρητές βοηθούν τους χρήστες της Philips να ακολουθήσουν το βούρτσισμα που απαιτείται από τον οδοντίατρο για να διασφαλιστεί ότι πραγματοποιείται κάθε φορά καθαρισμός. Το SmartTimer ενθαρρύνει τους χρήστες της Philips να βουρτσίζουν για δύο λεπτά ενώ το Quadpacer μπιπ κάθε 30 δευτερόλεπτα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει κάθε ένα από τα τέσσερα τεταρτημόρια στο στόμα σας για μια βαθιά καθαρή.

Η φιλική προς τον προϋπολογισμό ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sterline Sonic είναι ισχυρή απόδειξη ότι μερικές φορές παίρνετε περισσότερα από όσα πληρώνετε. Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού και τις 31.000 πινελιές ανά λεπτό, η μονάδα διαθέτει ένα συμπαγές σχέδιο για προηγμένο καθαρισμό σε μια τιμή φιλική προς το πορτοφόλι. Οι τρεις λειτουργίες βούρτσας (καθαρό, μαλακό και μασάζ) σχεδιάζονται για τα πάντα, από την καθημερινή χρήση μέχρι τη βελτιστοποίηση της στοματικής υγείας, με την τόνωση των ούλων και την απαλότητα των ευαίσθητων δοντιών και των ούλων. Υποστηρίζεται από δύο ενσωματωμένους χρονομετρητές. Η πρώτη σβήνει αυτόματα την οδοντόβουρτσα μετά από δύο λεπτά και ο δεύτερος προσφέρει τέσσερις χρονιστές διαλείμματος 30 δευτερολέπτων για να ολοκληρώσει μια βούρτσα δύο λεπτών που χτυπά σε κάθε τεταρτημόριο του στόματος. Το Sterline περιλαμβάνει τρεις κεφαλές βούρτσας αντικατάστασης υψηλής ποιότητας, οι οποίες εξαλείφουν την ανάγκη αγοράς αντικαταστάσεων μόνοι σας μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποτέ δεν έχετε ακούσει ποτέ το όνομα Smilex, αλλά η οδοντόβουρτσα AU-300E Ultrasonic προσφέρει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να ταιριάξει. Ενώ οι 18.000 δονήσεις των ηχητικών τριχών αντιστοιχούν στην πορεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οι 96 εκατομμύρια παλμοί υπερήχων ανά λεπτό αντιπροσωπεύουν έναν εντελώς νέο τρόπο καθαρισμού, λεύκανσης των δοντιών και εξάλειψης πλάκας κάτω από τη γραμμή των ούλων. Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση της πλάκας κατά 97% μετά από μία μόνο χρήση, οι οδοντίατροι αρχίζουν να συστήνουν μοντέλα υπερήχων όλο και περισσότερο. Το πρόσθετο πλεονέκτημα της μείωσης των αιμορραγικών ούλων ενισχύεται από τα υπερηχητικά κύματα που λειτουργούν χωρίς σκληρό τρίψιμο με την κεφαλή της βούρτσας. Το Smilex παίρνει τα πράγματα σε μια εγκοπή με διαλείμματα 45 δευτερολέπτων ανά τεταρτημόριο συνολικής διάρκειας τριών λεπτών βούρτσισμα, η οποία είναι πλήρης 60 δευτερόλεπτα υψηλότερη από τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Συνεργάζεται με μια μακράς διάρκειας μπαταρία που λειτουργεί μέχρι δύο εβδομάδες με το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα πριν να χρειαστεί επαναφόρτιση. Το Smilex είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές που θέλουν τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό.

Καλό για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, η οικονομικά προσιτή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε τα παιδιά ενθουσιασμένοι για το βούρτσισμα. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ηχητικής τεχνολογίας ελαχιστοποιεί τις διαδρομές των βούρτσες σε μόλις 500 ανά δευτερόλεπτο ενώ παράλληλα προσφέρει έως και 75% περισσότερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Για να βοηθήσει τα παιδιά να εκπαιδεύσουν το χρονικό πλαίσιο που συνιστούσε ο οδοντίατρος δύο λεπτών, η Philips προσφέρει KidTimer και KidPacer για να ειδοποιήσουν τα παιδιά να μετακινηθούν στο επόμενο τεταρτημόριο και να τα ειδοποιήσουν στο τέλος των δύο λεπτών. Για να παρακινήσει πραγματικά, η Philips προσφέρει μια διαδραστική εφαρμογή με δυνατότητα λήψης για εκπαιδευτικά και συναρπαστικά παιδιά σχετικά με το βούρτσισμα. Η σύνδεση με το smartphone ενός γονέα μέσω Bluetooth, η εφαρμογή και ο κύριος χαρακτήρας της, Sparkly, προσφέρουν συμβουλές, παρακολούθηση προόδου, καθώς και στόχους. Τα παιδιά μπορούν επίσης να κερδίσουν εικονικά σημεία που τους βοηθούν να προσαρμόσουν και να τροφοδοτήσουν το Sparkly. Και μπορούν ακόμη και να διακοσμήσουν το πινέλο με οκτώ εναλλάξιμα αυτοκόλλητα.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonic Vibration EW-DE92 της Panasonic αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική αξία σε ένα πακέτο που λατρεύεται για το ελαφρύ σχεδιασμό του και τους ήπιους κραδασμούς. Προσφέροντας δύο χρονοδιακόπτες βουρτσών για ολική φροντίδα από το στόμα, η Panasonic θα διακόψει κάθε 30 δευτερόλεπτα για τον καθαρισμό κάθε τεταρτημορίου, ενώ θα διπλασιάσει το σήμα δύο λεπτών για να ολοκληρώσει τη βούρτσα. Διαθέτει τέσσερις λειτουργίες βουρτσίσματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων, φροντίδας λεκέδων, μαλακής φροντίδας και φροντίδας των ούλων, ώστε να βρίσκετε την ιδανική σας καθαρή κάθε φορά. Η λειτουργία μαλακής εκκίνησης ενεργοποιείται στην οδοντόβουρτσα για έως και δύο δευτερόλεπτα με ήπιους κραδασμούς, ώστε ο κινητήρας να φτάσει στην ταχύτητα, πράγμα που συμβάλλει στη διεύρυνση της διάρκειας ζωής της οδοντόβουρτσας πριν να χρειαστεί αντικατάσταση. Περιλαμβάνονται επίσης: δύο πρόσθετες κεφαλές βουρτσίσματος, η ιωνική βούρτσα σιλικόνης αμφίδρομης φροντίδας για καθημερινή φροντίδα των ούλων και ένα πινέλο για τον καθαρισμό αυτών των πιο δύσκολων περιοχών.

Το Oral-B 7000 συνδέεται με το Internet και προσφέρει ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο με τις εφαρμογές Android και iOS που μπορούν να φορτωθούν. Με δυνατότητα παρακολούθησης των συνήθων βουρτσίσματος με την πάροδο του χρόνου, η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να παρακινήσετε τους ιδιοκτήτες των οδοντόβουρτσων με συμβουλές, καθώς και τις ειδοποιήσεις όταν κάνετε πινέλο πολύ σκληρά. Συνδεθείτε στη συσκευή σας μέσω του Bluetooth 4.0, η εφαρμογή προσφέρει επίσης πληροφορίες για τις ειδήσεις και τις καιρικές συνθήκες που σας αρέσουν κατά την ολοκλήρωση του κύκλου βούρτσας πλήρους διάρκειας δύο λεπτών. Πέρα από τη συνδεσιμότητα, το 7000 προσφέρει 3D καθαρισμό που ταλαντεύεται, περιστρέφεται και παλμικά για να βοηθήσει να σπάσει και να αφαιρέσει έως και 100 τοις εκατό περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, χάρη στην παρεχόμενη κεφαλή βούρτσας CrossAction με γωνία 16 μοιρών. Οι μικρότερες τρίχες στην ενσωματωμένη κεφαλή βούρτσας περιστρέφονται μέχρι και 40.000 παλμούς ανά λεπτό. Με έξι συνολικά προγράμματα καθαρισμού (καθημερινά, βαθιά, ευαίσθητα, λεύκανση, μασάζ και γλώσσα), κάθε χρήστης μπορεί να βρει τέλεια εφαρμογή. Ο ενσωματωμένος σταθμός φόρτισης είναι τροφοδοτούμενος με εναλλασσόμενο ρεύμα και η φόρτιση για το 7000 διαρκεί έως και 10 ημέρες, πριν απαιτήσει περισσότερους χυμούς.

Κατασκευασμένη από μη πορώδη σιλικόνη, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Issa Sonic από την Foreo είναι μια εργονομική απόλαυση. Δυνατότητα έως και 11.000 παλμών ανά λεπτό, το Foreo δημιουργεί μικρο-σκουπίδια για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των ούλων και των δοντιών με εύκαμπτες κεφαλές βουρτσών σιλικόνης που δεν γρατζουνίζουν το σμάλτο των δοντιών ή δεν βλάπτουν τα ούλα. Ο σχεδιασμός είναι απόλυτα αδιάβροχος, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο ντους, στο μπάνιο ή στο νεροχύτη. Υπάρχουν οκτώ συνολικές ταχύτητες που επιτρέπουν στο εργονομικά σχεδιασμένο σώμα και στην 3D ευέλικτη κεφαλή βούρτσας να φτάσει σε κάθε σημείο στο στόμα σας. Παρέχοντας μέχρι 10.000 φορές λιγότερα βακτήρια από τα ανταγωνιστικά μοντέλα, η τιμή του Issa είναι δικαιολογημένη (και θα χρειαστεί μόνο να αντικαταστήσετε τις τρίχες σιλικόνης μόνο μία φορά το χρόνο). Ο ελαφρύς και ελκυστικός σχεδιασμός συμπληρώνεται από μια ισχυρή μπαταρία που διαρκεί έως και 365 χρήσεις σε μία μόνο ώρα φόρτισης. Αισθάνεται εξαιρετικά άνετα στο χέρι και η έλλειψη αποβάθρας φόρτισης το καθιστά ιδανικό για ταξίδια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .