Ανασκόπηση: Ελικόπτερο RC Swann Micro Lightning RC

Το Flying This Chopper είναι σύντομο αλλά γλυκό

UPDATE: Τα Quadcopters είναι τώρα το θερμό στοιχείο για τα RC airbone παιχνίδια και αυτό το στοιχείο έκτοτε έχει διακοπεί. Για μια ενημερωμένη έκδοση, δείτε το Στρατιωτικό Ελικόπτερο RC Swann Micro Attack RC. Για quadcopter επιλογές από Swann δείτε τις αναθεωρήσεις μας του QuadForce Video Drone και Xtreem Gravity Pursuit Video Drone . Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα 9 μας και Don'ts Όταν Flying Drones συν 4 συμβουλές μας κατά την αγορά ενός Drone .

ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Airwolf. Blue Thunder. Βιετνάμ Hueys εποχής και Desert Storm Apaches. Ως παιδί, πάντα έχω συναρπάσει τα ελικόπτερα. Heck, ήμουν πολύ αγάπη να παρακολουθώ τους γιγαντιαίους λιβελούς που μοιάζουν με ελικόπτερο και που έμειναν στο πεδίο από το μικρό αεροδρόμιο της πατρίδας μου.

Παρόλα αυτά, δεν ήξερα τί πρέπει να περιμένω, αφού έβλεπα τον μικροφωταγωγό του Swann Micro Lightning. Ο κομψός, όμως απλός σχεδιασμός ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα. Και οι διπλοί ρότορες τραβούσαν επίσης τη συγκίνηση που μοιράζομαι με άλλα αρσενικά, που κάνουν αυτόματα μηχανικά κάτι δροσερό, όταν έχετε δύο (διπλό πτερύγια, διπλές εξατμίσεις κ.λπ.).

Φυσικά, το ερώτημα με οποιοδήποτε τέτοιο εργαλείο είναι αυτό: "Θα πετάξει;" Φόρτωσα τον ελικόπτερο, έβαλα έξι μπαταρίες AA στο τηλεχειριστήριο και έβαλα το Mico Lightning μέσα από τους βηματισμούς μέσα στο σαλόνι μου. (Ναι, το σαλόνι μου. Θα έχει νόημα αργότερα.)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ευκολία χρήσης: Έχουν περάσει αιώνες από τότε που χρησιμοποίησα ένα RC παιχνίδι οποιουδήποτε είδους. Στην πραγματικότητα, θυμάμαι να είναι ένα ζευγάρι ίντσες μικρότερη και πολλά κιλά πιο ελαφριά τότε. Εγώ θυμάμαι ελαφρώς το πιπίλισμα αρκετά κακό, πάρα πολύ. Έτσι εκπλήσσει το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκα στον έλεγχο του Micro Lightning. Τα χειριστήρια είναι εύκολα κατανοητά. Το αριστερό ραβδί ελέγχει το υψόμετρο, ενώ το δεξί ραβδί ελέγχει την κατεύθυνση. Το αστείο είναι ότι η αδελφή μου πάντα κάνει τη διασκέδαση από την τάση μου να χειριστώ τα πράγματα με προσοχή. Αυτό περιλαμβάνει το πώς μπορώ να κόψω τα λαχανικά ή να συνδυάσω κρέας χάμπουργκερ, το οποίο λέει ότι μοιάζει σαν να μασάζ ένα μυρμήγκι. Αλλά εκτός από το να με ενοχλεί με τις κυρίες (har), η απαλή φύση μου προφανώς είναι αρκετά κατάλληλη για τον έλεγχο αυτού του φωτοβολταϊκού. Απλά θυμηθείτε να χαλαρώσετε προσεκτικά πάνω ή κάτω στα μπαστούνια ελέγχου και θα είστε σε θέση να αποφύγετε τη συντριβή σε πράγματα κατά την προσγείωση με ευκολία. Μην ξεχνάτε να ρυθμίζετε την επένδυση του πηδαλίου αν ο ελικόπτης φαίνεται λίγο ασταθής όταν αιωρείται.

Εφεδρικοί ρότορες: Μιλώντας για συντριβή σε πράγματα, ο Swann περιλαμβάνει δύο ανταλλακτικά σετ ρότορων σε περίπτωση που φορέσετε τους αρχικούς ρότορες από ακούσια επαφή με τους τοίχους, την οροφή, το δάπεδο ή τη πεθερά του στο πρόσωπο (ναι suuuurrre, αυτό ήταν ένα ατύχημα ). Απλά θυμηθείτε ότι παίρνετε μόνο δύο ζεύγη, ώστε να προσπαθήσετε να μην πάτε στη θάλασσα κατά της πεθεράς σας, er, εννοώ να ελαχιστοποιείτε ατυχήματα όποτε μπορείτε, εντάξει;

Μεταβλητά κανάλια: Τι είναι πιο διασκεδαστικό από το να πετάς από εαυτό σας ένα RC ελικόπτερο; Πετώντας περισσότερους από έναν πάπτερ με άλλους ανθρώπους, φυσικά. Και πάλι, ίσως να μην είναι τόσο διασκεδαστικό αν τα σήματα σας διασχίσουν και καταλήγετε με αμέριστο χάος copter αντί. Ευτυχώς, το Micro Lightning έρχεται με περισσότερα από ένα κανάλια για συγχρονισμό για να βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε το σωστό ελικόπτερο.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία : Η μπαταρία του ίδιου του φωτοβολταϊκού μπορεί να επαναφορτιστεί, οπότε δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να αγοράζετε μπαταρίες για αυτό. Απλά συνδέστε το καλώδιο φόρτισης USB σε έναν υπολογιστή ή φορτιστή USB για 30 λεπτά και θα πρέπει να είστε καλός.

Φόρτιση μέσω ελεγκτή: Εάν βρίσκεστε κάπου με το ελικόπτερο σας και δεν έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή ή σταθμό φόρτισης USB, μπορείτε να φορτίσετε το Micro Lightning συγχρονίζοντας τον με τον ελεγκτή. Στη συνέχεια, ο ελεγκτής θα ξεκινήσει να παίρνει χυμό από τις μπαταρίες AA στον ελεγκτή σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε επαναφορτιζόμενες αλκαλικές μπαταρίες στους ελεγκτές σας για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν σχεδιάζετε να κάνετε αυτή την κύρια επιλογή φόρτισης σας. Διαφορετικά, είναι μια ωραία επιλογή σε ένα τσίμπημα.

CONS

Μόνο για εσωτερικούς χώρους: Χρειάζονται μόνο άνεμοι 2,5 μιλίων ανά ώρα για να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση του ελικοπτέρου σας, οπότε ο Swann δεν συνιστά να το χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι έχετε καλύτερα ένα σχετικά ευρύχωρο σπίτι ή διαμέρισμα, εάν θέλετε να έχετε αρκετό περιθώριο για να πετάξετε αυτό το πράγμα γύρω. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα σε στενούς χώρους. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τους ελέγχους κάτω pat για να ελαχιστοποιήσετε το τρέξιμο σε πράγματα, ειδικά σκληρές επιφάνειες που μπορούν να βλάψουν τους δρομείς ή το ίδιο το ελικόπτερο. Προτείνω επίσης να το προσφέρετε σε χαλί για το λόγο αυτό.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Θα μπορούσα μόνο να αποσπάσω 5 λεπτά χρόνου πτήσης με το Micro Lightning πριν αρχίσει να πέσει η μπαταρία. Αυτό είναι μια ντροπή επειδή φέρουν αυτό το πράγμα γύρω είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Και πάλι, η γάτα του αδελφού μου - που προφανώς δεν συμπαθεί τους αντιγράφων RC - είναι πιθανότατα αρκετά εκστατική για τη σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εύκολος φορτιστής καλωδίων: Το καλώδιο φόρτισης που συνοδεύει το Micro Lightning φαίνεται λίγο λεπτό. Έπρεπε να ολοκληρώσω με το σύρμα μου ήδη για να το φανώ λίγο μετά από μερικές χρήσεις. Το φως επίσης δεν αλλάζει χρώμα όταν είναι πλήρως φορτισμένο, ώστε να θέλετε να χρονομετρήσετε τη φόρτιση, ώστε να μην μειώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αφήνοντάς την συνδεδεμένη πολύ.

Φτηνές αίσθηση τηλεχειρισμού: Το τηλεχειριστήριο φαίνεται και αισθάνεται λίγο πλαστικό. Θα μπορούσα να ακούσω και έναν κουνιστό ήχο μέσα όταν έχω μετακινήσει το τηλεχειριστήριο, σαν να έβγαινε βίδα ή κάτι τέτοιο.

Το απομακρυσμένο σύστημα δεν έρχεται με μπαταρίες: Πρόκειται για ένα κατοικίδιο ζώο μου, αν και καταλαβαίνω ότι η ρίψη των έξι μπαταριών που απαιτούνται από το τηλεχειριστήριο Micro Lightning μπορεί να προσθέσει πάρα πολύ στην τιμή της συσκευής.

ΚΛΕΙΣΙΜΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

Αν και η γάτα του αδελφού μου θα υποστήριζε διαφορετικά, πρέπει να παραδεχτώ ότι το να πετάς αυτό το πράγμα είναι πολύ διασκεδαστικό. Όταν βρείτε τον εαυτό σας bummed επειδή copter σας είναι έξω από το χυμό, αυτό είναι πραγματικά ένα καλό σημάδι, δεδομένου ότι σημαίνει ότι πετώντας το μαξιλάρι ήταν απολαυστική. Οι έλεγχοι είναι εύκολο να καταλάβω και το Micro Lightning έχει πολύ φερμουάρ που κινείται προς τα εμπρός, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν θα το βάλετε σε αντικείμενα τυχαία. Σημειώστε ότι η αντίστροφη κίνηση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά όταν λειτουργεί χαμηλά, καθώς το ελικόπτερο βουτά προς τα κάτω όταν το κάνετε. Έχει το μερίδιο των ελαττωμάτων. Αλλά η πτήση στο Micro Lightning είναι μια τέτοια κουδούνισμα που ήμουν πρόθυμος να τα αγνοήσω. Νομίζω ότι είναι αρκετά τακτοποιημένο και διασκεδαστικό συνολικά. Τώρα αν μπορούν μόνο να βελτιώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ...

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ MICRO SWANN MICRO

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.